hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kikiii valla giremedim netim yoktuuu...
sen beni boşverde hamişsin kız sennn... :21:
çokkk sevindimmmm... Allah kucagına almayı nasip etsinnnn..
gittin mi doktora nasılsın şimdiii

daha gitmedim insallah yarin gidicem randyevu almaya kimbilir ne zamana verir randyevu:1::1:

bende var.butun gun acim:56::56::56::1::1:yiyorum midem bulaniyor.bende cok erken basladi.kizimda hic boyle olmamisdi.

anammm kız ben geçen ay senin gibiydim ya psikolojik olarak hamile hissediodum kendimi ve sürekliii açtımmm hep yiyodum çok fenaaaaaaaaaa....inşallah gerçekten hamiş olunca bebeğe yetcek kadar acıkırım yaneee yoksam fil gibim olcammm:50:

yemek kısmı bendede var
:125: :125: :125: :60: kikiki
ama öle göğüs felan bulantı uyku hali yokkk

yaa bende çok acıkıyorum baska bir belirti yok aynen...cinsiyetlerimiz aynı olacak sanırım perim ya dünür olamıcazz.....:30::30::30::30::30:
1 hafta var ultrasona zaman geçmiyo sanki puufffssss....doğruyu söylemek gerekirse bana tek gibi geliyor Allah tan hayırlısı tabi...

yaa bende çok acıkıyorum baska bir belirti yok aynen...cinsiyetlerimiz aynı olacak sanırım perim ya dünür olamıcazz.....:30::30::30::30::30:
1 hafta var ultrasona zaman geçmiyo sanki puufffssss....doğruyu söylemek gerekirse bana tek gibi geliyor Allah tan hayırlısı tabi...

neeee:53: bir hafta mı varrrr....
cinsiyetleri aynı olacagını nerden bildin kısss:1:

hayırlısı tabi hamiş oldun ya önemli dilll.... 2 tane de olsa olur tek teee sağlıklı olsunda

ydbugecik koçişim bana yürüyüş bandı aldııı :32: :32:
doktora sordum sakıncası varmı diye yok dedi...
ama baya aldım kilo... :(((((

hadi yaaaa ilk 3 ay pek fazla alınmıyo diolardı umutlanıodum :27: amannnn hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsunda şişier şişer yuvarlanarak gideris doumaa:1: sonrada aç kalırıs 1 sene belkide 1 2 sene falan hallederis işte bi şekilde :26::25:

hadi yaaaa ilk 3 ay pek fazla alınmıyo diolardı umutlanıodum :27: amannnn hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsunda şişier şişer yuvarlanarak gideris doumaa:1: sonrada aç kalırıs 1 sene belkide 1 2 sene falan hallederis işte bi şekilde :26::25:

bazısı 3 ayda almıyo kişiden kişiye tabi değişiyo...

bu arada yürüyüş bandın hayırlı olsunnn:) kocişinde bebişle beraber jestler mestlerde başlamış bakıorum valla aferin ona bak çok tebrik ettim hamileliklte yürüyüş önemli doumiçinde kilo içinde ..çok zorlama ama kendini yafrum yolda yürümek gibi deil oda bee...ben bazen yolda yürürken bile zorlanıom aman allahımmmmmm:1:

bu araddoumiçinde kilo içinde ..çok zorlama ama kendini yafrum yolda yürümek gibi deil oda bee...ben bazen yolda yürürken bile zorlanıom aman allahımmmmmm:1:a yürüyüş bandın hayırlı olsunnn:) kocişinde bebişle beraber jestler mestlerde başlamış bakıorum valla aferin ona bak çok tebrik ettim hamileliklte yürüyüş önemli

hamiş arkadaşlar,hamile kalmadan önceki aylarda adetlerinizde sapmalar olmuş muydu?
benim ilk denemem geçen aydı ve bu ay adetim 5 gün önce geldi,hiç böle olmazdı..bazı forumlarda
vücut gebeliğe hazırlıyo kendini şaklinde yorum yapmışlar..siz ne dersiniz?

neeee:53: bir hafta mı varrrr....
cinsiyetleri aynı olacagını nerden bildin kısss:1:

hayırlısı tabi hamiş oldun ya önemli dilll.... 2 tane de olsa olur tek teee sağlıklı olsunda

içimden öyle geçti hatta tahminim de var ama cinsiyetler belli olsun..:8::8:yanıldıysam yanılmısım yaa derim ben sana:13:
ikiz olmasını çok isterim tabi ama nasip sağlıklı olsun da tekmiş ikizmiş kız erkek hiiiçç fark etmezzz

ne bir senesi kiz.benim gibi azimli olun 2 aya verirsiniz.:1::1::1::21::21::21:3 ay once 60 kiloydum,simdi 50 :33::33:

bu arada yürüyüş bandın hayırlı olsunnn:) kocişinde bebişle beraber jestler mestlerde başlamış bakıorum valla aferin ona bak çok tebrik ettim hamileliklte yürüyüş önemli doumiçinde kilo içinde ..çok zorlama ama kendini yafrum yolda yürümek gibi deil oda bee...ben bazen yolda yürürken bile zorlanıom aman allahımmmmmm:1:
hele doğsun bi trabzonda alır artık kikiki... yada şöle bi gerdanlık kikiii :1:
ya gecen oturup ağladım hormon tavan yaptı galiba kilo aldım diye..
2 gün önce doğum günümdü.. koçişte aldı... kış burda ağır geçer yürüyüş önemlii dedim evde oturmaktansa

hamiş arkadaşlar,hamile kalmadan önceki aylarda adetlerinizde sapmalar olmuş muydu?
benim ilk denemem geçen aydı ve bu ay adetim 5 gün önce geldi,hiç böle olmazdı..bazı forumlarda
vücut gebeliğe hazırlıyo kendini şaklinde yorum yapmışlar..siz ne dersiniz?

olabilir canim.:44::44::44:bende hep ayni gun olurdu.gecen ay 2 gun ileriye atdi:42::42::42:

ne bir senesi kiz.benim gibi azimli olun 2 aya verirsiniz.:1::1::1::21::21::21:3 ay once 60 kiloydum,simdi 50 :33::33:

ama 10 kilo vermişsin gerçi ben kaç aydır bi ümmüğümü tutup veremedim o 10 kiloyu ama....benim korkum 20 30 kilo falan alıolar ya douma kadar ayyyhhhhhh ya öle olursammmmm:18: 5 sene aç kalsam anca veririm sonra:1::1::1::1::1::1::1::1:

Back
X