hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ama 10 kilo vermişsin gerçi ben kaç aydır bi ümmüğümü tutup veremedim o 10 kiloyu ama....benim korkum 20 30 kilo falan alıolar ya douma kadar ayyyhhhhhh ya öle olursammmmm:18: 5 sene aç kalsam anca veririm sonra:1::1::1::1::1::1::1::1:

benim eltim 25 kilo almisdi:37::37::37:simdi fistik gibi oldu:21::21::21::21:

hele doğsun bi trabzonda alır artık kikiki... yada şöle bi gerdanlık kikiii :1:
ya gecen oturup ağladım hormon tavan yaptı galiba kilo aldım diye..
2 gün önce doğum günümdü.. koçişte aldı... kış burda ağır geçer yürüyüş önemlii dedim evde oturmaktansa

yafrum ikisini birden iste sen hem trabzon hemde gerdanlık alsınnn...kolaymı canım öle dourmakkkk:1:

ahhh kıyamammm ağlama kısss hormonların tavan yapınca hadiyin leynn ordan de ben bu anı beklerken nasıl gün saydım sefam olsun dee ohhhh:32::32::32:

ohhh maşallahhhhh....bisde olurus canımmmm aaaaaaaaaa:) inşallah :1: valla bu ay bi görsem pozitifi hayırlısıyla 20 kilo alcamı bilsemde umrumm olmasss bayram yaparım tam çifte bayramolur bana :):49:

insallah bu aydan baslarsin almaya 9 ayin sonuna kadar 25 kilo.....................:52::52::52::52::52::52:

yafrum ikisini birden iste sen hem trabzon hemde gerdanlık alsınnn...kolaymı canım öle dourmakkkk:1:

ahhh kıyamammm ağlama kısss hormonların tavan yapınca hadiyin leynn ordan de ben bu anı beklerken nasıl gün saydım sefam olsun dee ohhhh:32::32::32:

bugecik yeme dışında tek belirtimm arada acayip moral bozukluğum oluyoo...
valla ölee doğru diyosunn... :1: :1: sefam olsun dimiii... bekledik o kadar
varsın olsun napalımm... dertsiz bir derman değil yaa....

hoş geldin kikicikkk
kızz kikii topik yeniii.. doğal olarak kimse seni tanımıyooo... bana iyi davran ona göreee :60:

asil sen hosgeldin ,,hadi ordan :57::57:bi kivilcim caktin bizlerede yuz vermeyip topigi terk ettin ,,,gelir gelmezde tehdit ediyo bak hele dingil senii:22: asil seni kimse tanimiyoo ,,benim iyi kotu kod adim kiki oldugunu biliyolar ve bikac kisiyle tanistim,,de get asil sen iyi davran bana

hosgeldin:46::46::46::46:.kocisni mutfaga sokmussun kiki cezasi bumu,:52::52::52::52:

yok nazlimam ben sokmadim kendi soktu amaann kendi girdi mutfaga,,elimden gelse hic sokmamda ayy koymamda iste uyuzlugu tuttu

o dun gelir gelmez cezasini aldi ,,dahada beklesin neler gorucek o daha :27:

asil sen hosgeldin ,,hadi ordan :57::57:bi kivilcim caktin bizlerede yuz vermeyip topigi terk ettin ,,,gelir gelmezde tehdit ediyo bak hele dingil senii:22: asil seni kimse tanimiyoo ,,benim iyi kotu kod adim kiki oldugunu biliyolar ve bikac kisiyle tanistim,,de get asil sen iyi davran bana

ayyy gelir gelmes güldürdün kız beniiii:1: kihhhkiiihhkkkiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhh

yok nazlimam ben sokmadim kendi soktu amaann kendi girdi mutfaga,,elimden gelse hic sokmamda ayy koymamda iste uyuzlugu tuttu

o dun gelir gelmez cezasini aldi ,,dahada beklesin neler gorucek o daha :27:

kiz o cezalarini anlat bizim kocislerde yamuk yapdiklari zaman onlara verelim:41::41::41::41::41::1::1::1::1::9::9::9::9::9:

izinden gidermişim gibi gelio kikimm :1:

git canim korkma bebislerimize feda olsun ,,,ilk yarisi 6 ayda gitti diger yarisi yine 6 ayda gitti ,,ben diet yapmamistim canim bu arada ama ,,diet yaparsan daha cabuk verilir herhalde,,,ya toplam 1 seneyi gozden cikaracan bence :37:

kiz sendemi:53::53::53:ben 10 kilo aldim:33::33::33::33:

evet bende neyapiyim ya ben son 3 ayda doymuyodum iste :17: :17:

git canim korkma bebislerimize feda olsun ,,,ilk yarisi 6 ayda gitti diger yarisi yine 6 ayda gitti ,,ben diet yapmamistim canim bu arada ama ,,diet yaparsan daha cabuk verilir herhalde,,,ya toplam 1 seneyi gozden cikaracan bence :37:

evet bende neyapiyim ya ben son 3 ayda doymuyodum iste :17: :17:

ben kizimda cok kusmustum.bence kusmaktansa kilo almak iyi:25::25::25::25:

hoşş buldumm hemde çok çok hoşşşş buldummm.....hamişsin kısss sennnnn:21::62: :62:

ydbuge geldim kuşumm iyimm dadlum nohutcukta iyiii maşşlaahh

hoşşbulduk iremm...... :16:

nettim yoktu ya sweet...modem sıkıntısı yaşadım... neyse hallettimde
sen nasılsınnnnn.... senin barbunya kiki:1:
nasılllll iyisiniz dimiiii....

elh iyiyiz cnm. ins daha da iyi olcaz. bnde de bulanti falan yoktu ama ara ara olmaya basladi. kilo almistim normalde ama istahsizlik var kac gundur aldigimi verdim heralde

kiz o cezalarini anlat bizim kocislerde yamuk yapdiklari zaman onlara verelim:41::41::41::41::41::1::1::1::1::9::9::9::9::9:

anlatayim canim gelir gelmez kapida bavula duruken orasindan tutup cevirip kivirdim kivirdim orgu yaptim ve dedimki bumu:22: he bumu benden esirgedigin porsmus sey al sana dedim:41: :60::60: muhahahaa kikikii:60::60: tamam tamam birak :53: birak ben etim sen eyleme dedi :60:

elh iyiyiz cnm. ins daha da iyi olcaz. bnde de bulanti falan yoktu ama ara ara olmaya basladi. kilo almistim normalde ama istahsizlik var kac gundur aldigimi verdim heralde

aman iyi olundaaaaa. bulantı fekan hep geçiçi şeylerr...
kritik dönemi atlatınızmı doktorun nediyor...

Back
X