hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

çatlatma iğnesi olmadınmı...
peki şimdi nasıl bi süreç izliceksiniz doktor nededii:26:

Vuruldu ama inatçı yumoslar çatlamadı hayırlısı ya ne yapalım vardır bir hayır diyorum bayramda Tr ye gidicez 1 ay tatil sonra kısa kadar bekliycem olmazsa tekrar Tr ye gidip tüp bebek yaptırırız ins

Vuruldu ama inatçı yumoslar çatlamadı hayırlısı ya ne yapalım vardır bir hayır diyorum bayramda Tr ye gidicez 1 ay tatil sonra kısa kadar bekliycem
olmazsa tekrar Tr ye gidip tüp bebek yaptırırız ins

tabi canım vardır bi hayır...
tatilde kafaya takma bak... belki bölelikle olur bebişşş...

Kızlar yüzüm sivilce doldu benim hiç bu kadar sivilcem çıkmamıştı 4 gündür öğlen güneşi disardayim ondan mı ilaçlardan mı oldu anlamadim

Kızlar sahurluk hazirliycam sonrada uyurum cokk öpüyorum ıkınızı iyi geceler

İyi ya Allah şifa versin siz gitmiycekmisiniz Tr ye birlikte gidelim bayrama izmir e davet ediym seni

valla canim benim herif aniden beni dikip kendi gidince sinir oldum zaten ,,,bende tr deki doktorlara gorunmek istiyorum acikcasi ,,ve dun eve donunce bi suru soylendim kendisine ,,ve dedimki ister gel benlen ister gelme 2 ay sonra ben gidiyorum tr ye dedim ,kiki:1: sanirim beraber geliriz yakinda once eylulde ev tasima isi hal olsunda,,sonra antalya buyuk ihtimal malum kaynonos orda yatiyor,,

heee aklima gelmisken antalyayi bilen varmi aranizda bana tavsiye edeceginiz doktor felan varmi kizlar ????

valla canim benim herif aniden beni dikip kendi gidince sinir oldum zaten ,,,bende tr deki doktorlara gorunmek istiyorum acikcasi ,,ve dun eve donunce bi suru soylendim kendisine ,,ve dedimki ister gel benlen ister gelme 2 ay sonra ben gidiyorum tr ye dedim ,kiki:1: sanirim beraber geliriz yakinda once eylulde ev tasima isi hal olsunda,,sonra antalya buyuk ihtimal malum kaynonos orda yatiyor,,

heee aklima gelmisken antalyayi bilen varmi aranizda bana tavsiye edeceginiz doktor felan varmi kizlar ????

Sabah görüşürüz canım ben bilmiyorum fikrim yok hadi iyi geceler

kızlar günaydın
Yeni hamileleri kutlarım:49: Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin:16:

Perim de gelmiş hoşgeldin kız sen bi gittin herkes hamile kaldı:27:

Benim bu aralar göbek deliğimin sağ tarafında şişme var neden acaba çok meraklanıyorum:44: göbeğim de çıktı gerçi hamile kalmadan önce de göbeğim vardı ama şimdi daha da büyüyor:52: doktora haftaya gideceğim eşim gitmeden bir gün önce:14::14::14::14:

Back
X