hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

merabaa kızlarrr nasılsınız bakalım....
geçmişten anca gelebildim hemşomun gece uyumadığı nasııı belli :1::1:

ben 1.5 yıldır hep yaşıyorum o hayal kırıklığını..:43:
inşallah bi mucize olmuştur...
senin içinde dua edicem canım inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun hayırlısıyla...

Teşekkür ederim canım benim çok sağol umarım hepimizin beklentisi gerçekleşirrr bebişlerimize kavuşuruz

canlar hepinize cookkkkkk tesekkur ediyorum..sizin ve kendim icin dua ediyorum.yakinda bu topikdeki her kes hamis kalicak insallah:49::49::49:cok heyecanliyim.insallah saglikla kucagima almak nasib olur:16::16::16::16::16:

slm kizlarrr oooo ne cok yazismissinizz yaaa atlaya atlaya okuyabildimm ancak geldim:9::9:
NAZLMAA....canim cok sevindim tebrik edrimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn...:nazar::nazar:
baska haber var mi kizlarr atlamis olabilirimm....
sizlerrr nasillarsinizz?
benimm adet te bitti bugun orucluyum.sahalara geri dondum:1::1: insallh bu ay diyoruz bakalimm...

merhaba iremcim.valla yaa kikiciğimin ve perimin geldiği belli gece vardıyasını okumayı özlemişimm yaaaaa:1::1::1::1::1:

aynen canım , kiki bana diyo çenesi düşük diye ama kendi başta fantezileriyle geceye damgasını vurmuş :60::60: orkide görünmemiş hastalar baskına gelmiş galibaaa :1: sen nasılsın bebişler nasıl bakalım ben iş yüzünden her an giremiyorum meraktan ölüyom güzel bir haber kaçırcam diye :9::9:

aynen canım , kiki bana diyo çenesi düşük diye ama kendi başta fantezileriyle geceye damgasını vurmuş :60::60: orkide görünmemiş hastalar baskına gelmiş galibaaa :1: sen nasılsın bebişler nasıl bakalım ben iş yüzünden her an giremiyorum meraktan ölüyom güzel bir haber kaçırcam diye :9::9:

iyiyim canım bende yaa..progestan iğnelerime devam kevgire döndüm bea delik deşik her yerimm:9::9::9::9:
haftaya ptesi ultrasonum bi gelişme yok bende şimdilik...
haftanın ilk günü olunca herkes hastaneye kosmustur öğleden sonra gelir belkii...

inşallah canım yaaaa....
bende heyecanlandım bak şimdi...

12 de kocam gelcek ama ondan çok senin wereceğin haberi bekliyorum walla... :1:

allah umutlarını boşa çıkarmasın güzel haberi alırsın inşallah 1.5 yıl sonra şeytanın bacağını kırmış olursun hayırlısıyla... :)

iyiyim canım bende yaa..progestan iğnelerime devam kevgire döndüm bea delik deşik her yerimm:9::9::9::9:
haftaya ptesi ultrasonum bi gelişme yok bende şimdilik...
haftanın ilk günü olunca herkes hastaneye kosmustur öğleden sonra gelir belkii...

canım bu iğneler daha ne kadar devam edecek .....

bayanlar merhabalar :)))bat'a 1 hafta kaldı.ağustosun 2.haftasının sonlarına doğru test yaparım.kafamda hala evle ilgili düşünceler(toplanma,yerleşme)kendimi yormuyorum ağır ağır topluyorum.ama pekde kendime dikkat etmiyorum.

sinirden ölmek üzereyim gittim sağlk ocağına bakmadılar buraya kayıt olmadıgım için özel klinik vs... yok acile gittim kadın doğuma gitcen dedi.. kadın doğumada gidemedim uzaktı..yanı kanı aldıramadımm buradaaa....gittim o sinirlen predictor aldım 25 lira ona verdım kocam duysa artık çıldıracak adam ondada bi sonuç alamadım iki kutuda pembe oldu çizik şeklinde değil ama o testte yandı.. tekrr gittim ucuzlardan bı tane daha o yıne negatifff ... ben artık pes edıyorummm.. adetim gelirse gelirr gelmezse karnımda şişmeye başlarsa anlarım ahmile oldugumu ne bu yaaa çileden çıktım kaç gundurrrr....isyanım var resmennnn.......

sıkma canını.çok heyecan yapıyorsun.hoş...benim de 3 gün gecikse ben de noluyo derdim.:1:
bebek varsa zarar verirsin.o yüzden rahat ol.bekle bakalım.hayırlısı

Back
X