hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım bızım evlılık yıldonumumuzde ben uyandım sabah esım tum duvarlara sayısızca not yazmıs tuvaletın ıcıne bıle :)) cok hostu cok duygulandmm guzel bı yemek yap masa hazırla guzel böle mumlu falan :) tabagının altına falan sende not yazabılırsın sonra basbasasnız zaten dans falan edın süper ;) biz ilk evlılık yıldonumumuz dıye dısarı cıkmıstık yemege canlı muzıge faln gıtmıstı ama bu yıl bende evde kutlamak ıstıyorum daha ıyı olur basbasa ;)

vayy hışmuş... bizim evlilik yıldönümü 1 hafta önceydi ama seneye kullanabilirim bunu.....

kızlar ben geldimmm... bugun ne yaptım ne ettim o kan testini yaptırdım kiii sonuççç negatif... yarın kadın doğum uzmanına kontrol olucam adet olamadığımmm içinnn ve genel bi muayne olucammmm..inş bi dahaki sefere üzülmek yokkkk...bugun sanırım negatif sonuç alma gunumuz :(((

üzülme kardeşceezim sabır isteyen bir iş çocuk sahibi olmak olduktan sonra da öyle sabredeceksin.ama kontrol amaçlı görün doktora

üzülme kardeşceezim sabır isteyen bir iş çocuk sahibi olmak olduktan sonra da öyle sabredeceksin.ama kontrol amaçlı görün doktora

ahhh ablam benımmm görünecemmmm doktora yarın inş..bu arada kızlarrr lazanyanın profil resmindeki minik cadı benım yeğenimmm ada ...teyzesı için meleklerden bebek dilemiş bana...:))) akıllı meleğim benım nazar değmesinnn ....

Son düzenleme:
aaaooooowww kimse kalmamış burda... herkez iftar hazırlıkları yada iftar sonrası sofra keyfindemi ki acep :1: :1:

tabi benm gibi muşta olan yoktur :(:(:( biz çoktan yedik makinayı bile çalıştırdim :1: :1: :1:

kızlar ben geldımmm... içinizde alttan muayne olan varmı? ne zaman muayne olmaya gıtmeliyim adetım gelmedi 5 gun geçti kana göre gebelik yok. doktora gitmeyı düşünüyorum yarın alttan muayne benı tedirgin edio? ola varmı nası bişey??

kızlar ben geldımmm... içinizde alttan muayne olan varmı? ne zaman muayne olmaya gıtmeliyim adetım gelmedi 5 gun geçti kana göre gebelik yok. doktora gitmeyı düşünüyorum yarın alttan muayne benı tedirgin edio? ola varmı nası bişey??

yok canim öyle tedirgin etcek bi durum söz konusu degil.. sadece insan biraz utaniyo o kadar :17::17::17: yani alttan muayene hikayeleri felan varya onlar hep hurafe.. korkma hic..

canımben alttan muayen e oldum sıkıntı yok kendini kasmaman lazım..sen ilk kez mi olcan

Slm cnm bende çarşamba günü (1 yıldır) ilk defa doktora gideceğim.Bir yıldır istiyoruz ama gelen giden yok.Tam yumurtlama dönemimdeyim.Alttan muayene mi yapıyorlarmış?Niye ki....kızlarrrrrrrr ilk muayenede neler oluyor bir anlatsanız;)

Back
X