iyilik sağlık :) senden naber? :)
ydbugecim sen nasılsın?
hadi ya:18: ben de heycanlandım bak şimdi:18:.... hadi hayırlısı inşallah.... yatmadan yasin okucam sonunda senin içinde dua edeyim allah hakkımızda hayırlısını wersin....
inşallah adet olmazsın yarın da güzel haberler alırız senden de
iyidir canim ne olsun, mide bulantisi iste.. metforminin etkisi yani
sen beni birak da yarin teste mi gidiyon yaa?? ayyyy heyecan yaptim yaagüzel haberler al insallah
kızım sen ne aceleci bişeysin haa, görende aylardır deniyoda olmuyo sanır, vücut da buu bi kendine gelsin beynin hamile kalmak istiyorum dedi de, komutanın her dediğini yapacak mı er bi bekle kendini hazırlasın bu bünyede, öyle her duyduğunu da içme belki sende başka etki yaratır, ahhh bu yeni nesilll hep böyleee aceleciii, ye kuru incirini otur aşağı..
uuuffff ewet çok aceleciymişim haberim yokmuş... ayın 13ünde izne gidicez memlekete... müjde wermek istiyodum ben
bu arada bu yorumu eşime okudum güldü :) benm eşim asker "benim erlerim her dediğimi yapar" dio :)
hadi ordan diskoya giden erler kimin erleri acep biraz müsade etcen bişey deyince beynin söyledi bekle bünyen anlasın...
işten gelince uyuyakalmışım. dolayısıyla uykum kaçtı. ama 1 saate gelir kaçtığı yerdenben de iyiyim. heyecanlıyım. yarın olsun istemiyorum. yarın adet günüm:18:
hayırrrrr gelsin yarında kırmızıların gelmediğini hemen anlayalımmm meraktan ölürüm üzülürsünnnn sonraaa :2::2:
insallah canim.hepimizin gozu yolda.
napan zilli kusmak dışında nasılsın
hiç iyi değilimmmmmmmmm orkidem yaaabat 2 siydi ama benim bugün kırmızılar geldi ve berbat durumdayım midemkasıklarım offfff
hiç iyi değilimmmmmmmmm orkidem yaaabat 2 siydi ama benim bugün kırmızılar geldi ve berbat durumdayım midemkasıklarım offfff
oh ohh maşallah. ben de hamiş olup belirti sahibi olmak, biraz kusup nazlanmak istiyorumcanim cok karisigim benya.bulanti bas donmesi.kaizliz bazen ishal gibi oluyorum.ama deyilim.qaz........ne ararsan var. insallah fazla devam etmez.simdi bile kafa bir milyon:111::111::111:
hayırrrrr gelsin yarında kırmızıların gelmediğini hemen anlayalımmm meraktan ölürüm üzülürsünnnn sonraaa :2::2:
ççok teşekkür ederim canım duan için.tez zamanda hepimiz güzel haberler alalım
iyiyim fisitigm yaa... yatcam da birazdan size bakayim dedim.. sabah 8de discide olmam lazim.. hazir korunuyorken, dis filmini de cektireyim de kurtulayim dedim.. aylardir o da erteleniyobebek yok bari onu halledeyim di mi ama???
yani aslında ateşim düşmezse kanda baktıracağım. ateş takibi sayesinde artık gebelik testi yapmıyorum. anlıyorum adet olacağımı. ama bu ay ateşim henüz adet sinyali vermedi
üzülme canım yaa hayırlısı olsun, biz ne diyoruz gelecek maçlara bakcan , hem bu ay öğrendin misafir kabul etmiycen daha ii çalışırsın bu ayyy o bebek göbüşüneee gelir üzülme bak bende üzülürümmmm
hadi ordan diskoya giden erler kimin erleri acep biraz müsade etcen bişey deyince beynin söyledi bekle bünyen anlasın...
napan zilli kusmak dışında nasılsın
kiz iyiyim ya cok sukur.darisi basiniza insallah....
anladim canim.. valla ben de cok ates ölctüm ama iste sonuc alamadim bu pko belasi yüzünden.. hadi bakalim hayirlisi olsun, bi hamis haberi de senden alalim
anladim canim.. valla ben de cok ates ölctüm ama iste sonuc alamadim bu pko belasi yüzünden.. hadi bakalim hayirlisi olsun, bi hamis haberi de senden alalim
yaa ben bişi sorsam size.. konumuzla alakasız ama hani şu yazıların sonundaki hareketli suratlar warya onlara nerden bakıyosunuzben aşşağıdaki yorumlara bakıp kopye çekiomda
hepsini olduğu yer neresiiiii
oh ohh maşallah. ben de hamiş olup belirti sahibi olmak, biraz kusup nazlanmak istiyorum
sen ölmeeene yaparım benn. kız deliii sen bugüne kadar bu merakından ölmediysen bugün de ölmezsin zilli. duygu sömürüsü yapma.
aynen bende e pco var. aslında pco olduğu için ateş yöntemi bana cazip geldi. yumurtlama zamanını pco nedeniyle kestiremiyorum. her ay farklı bir gün oluyo. hatta çoğu ay yumurtlama olmuyor. ateş ölçümü ile ne zaman adet olacağım, yumurtam çatladı mı anlıyorum. ben memnunum ateş takibinden
cimcime aha burdan yap
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)
sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz.
aşifte sanada bişey denmiyo haaa
cimcime aha burdan yap
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)
sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz.
teşekkür ettim çok saol... :) :130: :130: :130:
işte budur. teknik kadınben aslında dicektim şimdi iremneva sana anlatır diye ama dememe gerek bile kalmadı
bu arada kız sen olmazsan ben kime takılacağım canım irmoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?