hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iyilik sağlık :) senden naber? :)

iyiyim fisitigm yaa... yatcam da birazdan size bakayim dedim.. sabah 8de discide olmam lazim.. hazir korunuyorken, dis filmini de cektireyim de kurtulayim dedim.. aylardir o da erteleniyo bebek yok bari onu halledeyim di mi ama???

iyidir canim ne olsun, mide bulantisi iste.. metforminin etkisi yani

sen beni birak da yarin teste mi gidiyon yaa?? ayyyy heyecan yaptim yaa güzel haberler al insallah

yani aslında ateşim düşmezse kanda baktıracağım. ateş takibi sayesinde artık gebelik testi yapmıyorum. anlıyorum adet olacağımı. ama bu ay ateşim henüz adet sinyali vermedi

hiç iyi değilimmmmmmmmm orkidem yaaa bat 2 siydi ama benim bugün kırmızılar geldi ve berbat durumdayım midemkasıklarım offfff

canım benim ya üzüldüm. hayırlısı olsun diyelim. bu bebek denemelerinde daha çok yenisiniz. elbet bir gün olacak. inşallah o gün çook yakındır. önümüzdeki ay ovulasyon günlerini daha iyi değerlendirirsiniz

yaa ben bişi sorsam size.. konumuzla alakasız ama hani şu yazıların sonundaki hareketli suratlar warya onlara nerden bakıyosunuz ben aşşağıdaki yorumlara bakıp kopye çekiomda

hepsini olduğu yer neresiiiii

hiç iyi değilimmmmmmmmm orkidem yaaa bat 2 siydi ama benim bugün kırmızılar geldi ve berbat durumdayım midemkasıklarım offfff

üzülme canım yaa hayırlısı olsun, biz ne diyoruz gelecek maçlara bakcan , hem bu ay öğrendin misafir kabul etmiycen daha ii çalışırsın bu ayyy o bebek göbüşüneee gelir üzülme bak bende üzülürümmmm

canim cok karisigim benya.bulanti bas donmesi.kaizliz bazen ishal gibi oluyorum.ama deyilim.qaz........ne ararsan var.insallah fazla devam etmez.simdi bile kafa bir milyon:111::111::111:
oh ohh maşallah. ben de hamiş olup belirti sahibi olmak, biraz kusup nazlanmak istiyorum
hayırrrrr gelsin yarında kırmızıların gelmediğini hemen anlayalımmm meraktan ölürüm üzülürsünnnn sonraaa :2::2:

sen ölmeeene yaparım benn. kız deliiisen bugüne kadar bu merakından ölmediysen bugün de ölmezsin zilli. duygu sömürüsü yapma.

ççok teşekkür ederim canım duan için. tez zamanda hepimiz güzel haberler alalım

inşallah senin kırmızılar gelmez yarın testtede çift çizgiiii ohhhh hadi bakalımmm...benim ilk deneme fos çıktı bu ay günaşırı yapcam valla hatta gittigidiyorda 30 tane ovu alcam hergün onuda yapcam yapcamda yapcam....geçen ay tam yaptım ovuyu 2 gün çift vardı yaptık 2 gün ama tam yumurta çatlarken misafir geldi demekki hayırlısı değilmiş bu ay inşallah hiçbir günükaçırmıcam bu ay kapalıyız kocayı 30 gün rezerve ettim kmendime evide misafirlere kapadımmm :)

iyiyim fisitigm yaa... yatcam da birazdan size bakayim dedim.. sabah 8de discide olmam lazim.. hazir korunuyorken, dis filmini de cektireyim de kurtulayim dedim.. aylardir o da erteleniyo bebek yok bari onu halledeyim di mi ama???

hayırlısıyla dişlerde olur bebişte gelir bebem...

yani aslında ateşim düşmezse kanda baktıracağım. ateş takibi sayesinde artık gebelik testi yapmıyorum. anlıyorum adet olacağımı. ama bu ay ateşim henüz adet sinyali vermedi

anladim canim.. valla ben de cok ates ölctüm ama iste sonuc alamadim bu pko belasi yüzünden.. hadi bakalim hayirlisi olsun, bi hamis haberi de senden alalim

topladım kendimi biraz ilk geldiğinde baya bi şoka girdim bi baktım anam kırmızı wc de bağırmışım kendikendime yok artık bu ne diye

bu ay ev kapalı bizde kapalıyız aradığınız kişiler 30 günün 15inde iş başında lütfen 30 gün sonra arayınızzz..hatta aramayın len bikaç ay yoruldum haaa

canim benim cok gecmis olsun.uzulme lutfen.RABBIM hepimize saglikli sihhatli evlatlar versin.her yeni ay yeni umut bunu unutma,

anladim canim.. valla ben de cok ates ölctüm ama iste sonuc alamadim bu pko belasi yüzünden.. hadi bakalim hayirlisi olsun, bi hamis haberi de senden alalim

aynen bende e pco var. aslında pco olduğu için ateş yöntemi bana cazip geldi. yumurtlama zamanını pco nedeniyle kestiremiyorum. her ay farklı bir gün oluyo. hatta çoğu ay yumurtlama olmuyor. ateş ölçümü ile ne zaman adet olacağım, yumurtam çatladı mı anlıyorum. ben memnunum ateş takibinden

ayyy orkide için ben de çok heycanlandım walla yaaa... inşallah inşallah inşallah güzel haberler alırız... bi kez daha teyze oluruz

yaa ben bişi sorsam size.. konumuzla alakasız ama hani şu yazıların sonundaki hareketli suratlar warya onlara nerden bakıyosunuz ben aşşağıdaki yorumlara bakıp kopye çekiomda

hepsini olduğu yer neresiiiii

cimcime aha burdan yap
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)

sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz.

aşifte sanada bişey denmiyo haaa

insallah canim memnun ol da yani güzel sonuc al da emeklerin bosa cikmasin.. o yumurtlama dönemlerinde ne zaman olsa degerlendirdim ama iste tutmadi.. sen de tutmustur insallah

işte budur. teknik kadınben aslında dicektim şimdi iremneva sana anlatır diye ama dememe gerek bile kalmadı

bu arada kız sen olmazsan ben kime takılacağım canım irmoşum

işte budur. teknik kadınben aslında dicektim şimdi iremneva sana anlatır diye ama dememe gerek bile kalmadı

bu arada kız sen olmazsan ben kime takılacağım canım irmoşum

benim gibi bir kızın olsunda ona takıl bebekimm (bu iyi bi dua mıydı acep :26:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…