canlar bişi sorcam... kolay hamile kalmak için soğan kürü mü ne warmış... yumurtaların çatlamasını sağlıyomuş buda kolay hamile kalmayı sağlıyomuş...
kullanan var mı?
kızlar ben geldim doktor adet sokturucu verdi adetin 4. gun gel dedii gidicem adetin 4. gunu ultrasıona...
güzel bi fikir ama notlara ne yazcamonda da azcık yardım et yav
canlar bişi sorcam... kolay hamile kalmak için soğan kürü mü ne warmış... yumurtaların çatlamasını sağlıyomuş buda kolay hamile kalmayı sağlıyomuş...
kullanan var mı?
slm kızlar nasılsınız
açııııızzzz sen nasılsınn :)))
kullanan var mı?
ben de açıııım. yarın adet günüm çook heyecanlıyım:18:inşallah gelmezler:18:
kiki formundasın yine... kiki hergün bi yönünü keşfediyom... şimdi de azgın karı bekçisi olmuşun. pıt pıttan sonra pc başına dönmeyenleri yok yazıyomusunhe oldu ,,siz sey edin bende basinizi bekliyim
slm kızlar nasılsınız
kullanan var mı?
canım işte burdayım. size hamileyim diye bağırmayı o kadar çoook istiyorum ki. bu gece ateşim düşmezse yarın kan testi yaptıracağım. düşerse bekleyeceğim
ben de açıııım. yarın adet günüm çook heyecanlıyım:18:inşallah gelmezler:18:
sen hamile değil miydin zaten?
kızım sen ne aceleci bişeysin haa, görende aylardır deniyoda olmuyo sanır, vücut da buu bi kendine gelsin beynin hamile kalmak istiyorum dedi de, komutanın her dediğini yapacak mı er bi bekle kendini hazırlasın bu bünyede, öyle her duyduğunu da içme belki sende başka etki yaratır, ahhh bu yeni nesilll hep böyleee aceleciii, ye kuru incirini otur aşağı..
uuuffff ewet çok aceleciymişim haberim yokmuş... ayın 13ünde izne gidicez memlekete... müjde wermek istiyodum ben
bu arada bu yorumu eşime okudum güldü :) benm eşim asker "benim erlerim her dediğimi yapar" dio :)
şekerler ne haberler...size bişey soracağım.ben ovu testi yaptığımda 22-23 temmuz koyu çıkmıştı.bunun üzerinden adet tarihini hesapladım.5 ağustos civarları oluyor.gebelik testini ne zaman yapayım.testin kağıdında adetin geciktiği ilk gün yapabilirsiniz diyor.ama başka bir yerdede "Evde yapılan gebelik testleri adetin gecikmesinden 1 hafta sonrasında yapılırsa anlamlı sonuçlar verebilir.Özellikle adetin gecikmesinden 10 gün sonrasında evde yapılan gebelik testleri,usulüne uygun yapıldığı takdirde % 90 ve üstü doğru sonuç vermektedir."
ne zaman yapmalıyım testi.ev işi kesinleşmeden bunu öğrenirsem iyi olur.(gerçi evin ne zaman kesinleşeceği de belli değil)
benimki otoriteme dayanamadı geliyo galiba kızlar
12.gün 80,67 değerim:)
iyimiki??
iyimiki??
iyimiki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?