hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

güzel bi fikir ama notlara ne yazcam onda da azcık yardım et yav

tmm ne demek ederım tabıı ıste esım ne yazmıs hayatımın en anlamlı en guzel gunuydu dugun gunumuz.. baska bı notta senı herseyden cok sevıyorum guzel karım sen bunları degıstır tabı adama karım yazma :))) heheh sonra senı cok sevıyorum ıyıkı benımsın falan fılan ıste yazmaya baslayınca devamı gelır. bırbırınıze hıtap edısınızı falan yazarsın :) ASKMM CANIMM KOCISIM falan :)

canlar bişi sorcam... kolay hamile kalmak için soğan kürü mü ne warmış... yumurtaların çatlamasını sağlıyomuş buda kolay hamile kalmayı sağlıyomuş...
kullanan var mı?

caınım soğan kürü kist icin kullanılan bi kür yumurtalar daha iyi büyümesi icin kuruincir catlaması icin kuruincir+havuc kürü var bende yumurtalık tembelliği vardı kuruinciri adetin 4.günü yemeye başladım 5 gun boyunca sonraki ay kan tahlili yaptırdım ve hormonlarım gayet iyi cıkmıştı.
yani kürü yapmak istiyrsan sende ne sorun oludgnu bilmen lazım diye düşnüüyrum

canlar bişi sorcam... kolay hamile kalmak için soğan kürü mü ne warmış... yumurtaların çatlamasını sağlıyomuş buda kolay hamile kalmayı sağlıyomuş...
kullanan var mı?

canım onla hamıle kalan cok varmıs ama tadı ıgreeeenc otesı ıctım hemen lavobaya kostum oderece

ben de açıııım. yarın adet günüm çook heyecanlıyım:18:inşallah gelmezler:18:

hadi yaaa ınsallah gelmezcok stress oluyoruz ya hele bır gun gecse hemen aa ben hamıleyım mıdem de bulanıyo moduna gırıyoruz ama ınsallah olmaz canım haber ver yıne yarın dua edıcem :)

he oldu ,,siz sey edin bende basinizi bekliyim
kiki formundasın yine... kiki hergün bi yönünü keşfediyom... şimdi de azgın karı bekçisi olmuşun. pıt pıttan sonra pc başına dönmeyenleri yok yazıyomusun

slm kızlar nasılsınız

selammm bende herşey aynı değişen bişi yok. adettim bitti bakalım artık...sen nasılsın yarın gelmezse hastanedeyken bi kan baktır. merak ettim bak şimdi inşallah güzel haberlerle gelirsin..

kullanan var mı?

kızım sen ne aceleci bişeysin haa, görende aylardır deniyoda olmuyo sanır , vücut da buu bi kendine gelsin beynin hamile kalmak istiyorum dedi de, komutanın her dediğini yapacak mı er bi bekle kendini hazırlasın bu bünyede, öyle her duyduğunu da içme belki sende başka etki yaratır, ahhh bu yeni nesilll hep böyleee aceleciii, ye kuru incirini otur aşağı..

canım işte burdayım. size hamileyim diye bağırmayı o kadar çoook istiyorum ki. bu gece ateşim düşmezse yarın kan testi yaptıracağım. düşerse bekleyeceğim

ben de açıııım. yarın adet günüm çook heyecanlıyım:18:inşallah gelmezler:18:

o bebiş geleceeeek orkidenin göbüşüne konacakkkkk, olacak kızım bu ay yediğimiz içtiğimiz saydığımız gün yeter daaa tamam bu ay sen söyle gelecek ay ben allahım hayırlı zamanda isteyen herkese versin inşallah sıramızı bekleriz biz sen yarın dee bizden izin çıktı

şekerler ne haberler...size bişey soracağım.ben ovu testi yaptığımda 22-23 temmuz koyu çıkmıştı.bunun üzerinden adet tarihini hesapladım.5 ağustos civarları oluyor.gebelik testini ne zaman yapayım.testin kağıdında adetin geciktiği ilk gün yapabilirsiniz diyor.ama başka bir yerdede "Evde yapılan gebelik testleri adetin gecikmesinden 1 hafta sonrasında yapılırsa anlamlı sonuçlar verebilir.Özellikle adetin gecikmesinden 10 gün sonrasında evde yapılan gebelik testleri,usulüne uygun yapıldığı takdirde % 90 ve üstü doğru sonuç vermektedir."

ne zaman yapmalıyım testi.ev işi kesinleşmeden bunu öğrenirsem iyi olur.(gerçi evin ne zaman kesinleşeceği de belli değil)

adetin geçsin öyle yap. sonra erken diye testte çıkmazsa boşu boşuna yok diye üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…