hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam kızlar ben geldim
tedaviye başladık çok şükürrr
bugün evimdeyim cumartesi tekrar kontrole gidecez
inşalllahh kaliteli ve çok yumoşum olur

hayırlı olsun kuzum inşallah güzel haberler alcaz senden ve bartek den.bartek e 2 adet yumoş transfer etmilerdi inşallah seninde güzel kaliteli yumoşların olur

hayırlı olsun kuzum inşallah güzel haberler alcaz senden ve bartek den.bartek e 2 adet yumoş transfer etmilerdi inşallah seninde güzel kaliteli yumoşların olur

ayy ne güzel inşallah ikiz olur :26::26::26:
işin en güzel tarafı onda valla hamile gibi gezerim heralde bekleme sürecinde
sen nasılsın rümüşüm hamişlik nasıl

şüükürler olsun ki ne mide bulantısı ne baş dönmei böyle sakin sakin gidiyorz arada kokulara karşı aşırı hassasiyet var yarın doktor kntrolmz var inşallah bebeğim iyidir.

1 haftadır öyle hissediyorum eşim arkadaşlarım hiç kaldırmıyor ben sürekli dinleniyorum sonucu alana kadar kavun karpuz yata yata bizim ikizlerde yata yata gelecek inş

şüükürler olsun ki ne mide bulantısı ne baş dönmei böyle sakin sakin gidiyorz arada kokulara karşı aşırı hassasiyet var yarın doktor kntrolmz var inşallah bebeğim iyidir.

yoksa kalp atışlarını duyacaksın yarın
kanaman oluyor mu yoksa
sorunsuz olsun canım sütünü içiyormusun

İnşallah canım Allah hepimize yaşatsın pozitifi görmeyi

1 haftadır öyle hissediyorum eşim arkadaşlarım hiç kaldırmıyor ben sürekli dinleniyorum sonucu alana kadar kavun karpuz yata yata bizim ikizlerde yata yata gelecek inş

amin canım
güzel düşünelim bebişlerimiz sonucumuzda pozitif olsun
arada kalk kan dolaşımıda önemli tutunması için
biraz yürü evin içinde

ne şanslısın benim saedce eşim yanımda ve o nazlıyor
yoksa kalp atışlarını duyacaksın yarın
kanaman oluyor mu yoksa
sorunsuz olsun canım sütünü içiyormusun

kanamam yok şükürler olsun kesildi.köy sütü bulmaya calışıyorum pazara gidemedğim icinde bulamadım yarın güzel haberler alırsam cuma gün halletcem süt icini.şimdilik beyaz peynir yiyorum.yoğıurt yiyrm.kalbi atmaya başlamıştı inşallah yarın da dinleyebilirim,kan akışımı sola yatınca daha güzel olurmuş öyle okuduydum topikte

Öyleyiz çok şükür

Tuvaletten içeri giremiyorum ki sürekli çişim var
gerisi hamişlik haberinee

seroocum kıyamam bulanmaya başlamışsın, ayyy ne güzel bebişin burdayım demeye başlamış

rumiiişşş yarın doktordan gelince haber et ok?

berceste canım dualarımız senle

az kaldı kızlar sıra bize geliyo

bayanlar nabersiniz bakimm:))))şükür iyileştim sayılır.bugün kendimi yorgun hissediyorum.okuldan gelince yattım hemen.

kızlar yatarken karnımın aşağısına yine kasılma girdi.dokundum taş gibi semsertti.1 dakika geçmeden sancı kesildi.sancının kesilmesiyle sertlikde geçti.acaba yavaş yavaş miniği mi hissetmeye başlıyorum :))

napcan orkideyi de bakım bana ne sorcan sen söyle bana
yaw ne bileyim stresliydim...o yüzden sormuştum..

pis gacı...kafam karmakarışık oldu...teyzesi bu velet beni çok yoruyo ya..

burdayım canım sen nerdesin
buradyım canım sen gelmişsin ben yoktum...canım ya değerim 12 binlerde ama kesemiz göbüşüümüzden göründü..minnacıktı..kalp atımı için 15-20 gün sonra gel dedi normal mi diycektim

selam kızlar ben geldim
tedaviye başladık çok şükürrr
bugün evimdeyim cumartesi tekrar kontrole gidecez
inşalllahh kaliteli ve çok yumoşum olur
hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurlu olsun...çifter çifter kucağın bebiş dolsun...bu arada yazdım gördün mü 40 yasin okutmuş halam bilg,ne bir yere not ediver canım ben unuturum haberin olsun

sıra sizde miden öyle bulana ki sero nasıl dayandın sen diyesin e mi?

kan testi yaptırdım

aaaa geldi mi kız adet tarihin, zaman çabuk geçiyo şaşırdım şimdi. neva napcaz biz böylee puuffffffff

okurken şaşırdım adetine daha var sanıyorum. önce nevayı okudum şaşırdım sonra sen. en rahatınız benim ben hiç hamile kalmadığım için her ay bekleyip canımı sıkmıyorum, bende olağanşlaştı sanırım hamilelik yaşandıktan sonra insan heray bekliyor. sunum hazırlıyormuşsun kolay gelsin canım...

inşallah hepimiz hamiş oluruz da hep beraber bulanalım ben şikayet etmem

dimi? hiç gebelik yaşamayınca hiç başına gelmeyecek gibi oluyor..uzak bir hayal gibi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…