selam kızlar ben geldim
tedaviye başladık çok şükürrr
bugün evimdeyim cumartesi tekrar kontrole gidecez
inşalllahh kaliteli ve çok yumoşum olur
hayırlı olsun kuzum inşallah güzel haberler alcaz senden ve bartek den.bartek e 2 adet yumoş transfer etmilerdi inşallah seninde güzel kaliteli yumoşların olur
ayy ne güzel inşallah ikiz olur :26::26::26:
işin en güzel tarafı onda valla hamile gibi gezerim heralde bekleme sürecinde
sen nasılsın rümüşüm hamişlik nasıl
bartekimm çok şükür inşallah sonucunda hayırlı pozitifleri görürüzzzaminnnnnnnnnnn
ayy ne güzel inşallah ikiz olur :26::26::26:
işin en güzel tarafı onda valla hamile gibi gezerim heralde bekleme sürecinde
sen nasılsın rümüşüm hamişlik nasıl
şüükürler olsun ki ne mide bulantısı ne baş dönmei böyle sakin sakin gidiyorz arada kokulara karşı aşırı hassasiyet var yarın doktor kntrolmz var inşallah bebeğim iyidir.
canım hayırlı olsun transferin inşallah sonu tatlı ttatlı bebişler olur.sayılı gün cabuk gecerrrr deimişler
İnşallah canım Allah hepimize yaşatsın pozitifi görmeyi
1 haftadır öyle hissediyorum eşim arkadaşlarım hiç kaldırmıyor ben sürekli dinleniyorum sonucu alana kadar kavun karpuz yata yata bizim ikizlerde yata yatagelecek inş
ne şanslısın benim saedce eşim yanımda ve o nazlıyor1 haftadır öyle hissediyorum eşim arkadaşlarım hiç kaldırmıyor ben sürekli dinleniyorum sonucu alana kadar kavun karpuz yata yata bizim ikizlerde yata yatagelecek inş
yoksa kalp atışlarını duyacaksın yarın
kanaman oluyor mu yoksa
sorunsuz olsun canım sütünü içiyormusun
amin canım
güzel düşünelim bebişlerimiz sonucumuzda pozitif olsun
arada kalk kan dolaşımıda önemli tutunması için
biraz yürü evin içinde
ne şanslısın benim saedce eşim yanımda ve o nazlıyor
kanamam yok şükürler olsun kesildi.köy sütü bulmaya calışıyorum pazara gidemedğim icinde bulamadım yarın güzel haberler alırsam cuma gün halletcem süt icini.şimdilik beyaz peynir yiyorum.yoğıurt yiyrm.kalbi atmaya başlamıştı inşallah yarın da dinleyebilirim,kan akışımı sola yatınca daha güzel olurmuş öyle okuduydum topikte
1 haftadır öyle hissediyorum eşim arkadaşlarım hiç kaldırmıyor ben sürekli dinleniyorum sonucu alana kadar kavun karpuz yata yata bizim ikizlerde yata yatagelecek inş
Tuvaletten içeri giremiyorum ki sürekli çişim var
yaw ne bileyim stresliydim...o yüzden sormuştum..napcan orkideyi de bakım bana ne sorcan sen söyle bana
serapcım sen niye bu kadar stres ettin ya keseden 2 hafta sonra görmek doğalı doktorun sana 15-20 gün demiş normal buda, biz sana 20 çok değil mi deyince mi canın sıkıldı ama doktorun 15-20 gün dediğini söylememiştin kibizim arkadaş 9. haftasında anca duymuştu kalp atışını, erkenden dinletmek istemiyorlar bebeğinin sağlığı içinde iyi bişey bu sen bulantılarına odaklanıp aç kalmamaya bak ağzına bişeyler atınca rahatlıyacaksın gel sen beni dinle , ayrıca başka doktora gideceksende yine 2 hafta bekle bence rümüşteki gibi görse bile kalp atışını dinletmez gelecek hafta ...............
buradyım canım sen gelmişsin ben yoktum...canım ya değerim 12 binlerde ama kesemiz göbüşüümüzden göründü..minnacıktı..kalp atımı için 15-20 gün sonra gel dedi normal mi diycektimburdayım canım sen nerdesin
hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurlu olsun...çifter çifter kucağın bebiş dolsun...bu arada yazdım gördün mü 40 yasin okutmuş halam bilg,ne bir yere not ediver canım ben unuturum haberin olsunselam kızlar ben geldim
tedaviye başladık çok şükürrr
bugün evimdeyim cumartesi tekrar kontrole gidecez
inşalllahh kaliteli ve çok yumoşum olur
sıra sizde miden öyle bulana ki sero nasıl dayandın sen diyesin e mi?gerisi hamişlik haberinee
seroocum kıyamam bulanmaya başlamışsın, ayyy ne güzelbebişin burdayım demeye başlamış
rumiiişşş yarın doktordan gelince haber et ok?
berceste canım dualarımız senle
az kaldı kızlar sıra bize geliyo
kan testi yaptırdım
aaaa geldi mi kız adet tarihin, zaman çabuk geçiyo şaşırdım şimdi. neva napcaz biz böylee puuffffffffkız sizi bana sayıyla mı verdilerbaşta meto ve rümüşşş ve tüm topik halkı ben rüyamda orkideyi gördüm ateşide güzel diye bugün ısrar ettim kan testi yaptırdı ve negatif çıktı batına 2 gün var inşallah geç çıkacaktır idrarda , üzgünüm bir daha kimseye kan testi yaptır demeycem ayrıca
okurken şaşırdım adetine daha var sanıyorum. önce nevayı okudum şaşırdım sonra sen. en rahatınız benimkız sen daha orada mısınbence hiç üzülme. ben olduğunu hiç düşünmüyordum zaten. neyse yarın sunumum var. onu hazırlamam da gerekiyordu. kafamda soru işareti kalmadığına göre rahatça hazırlarım. eşim de çok ısrar etti ayrıca.
inşallah hepimiz hamiş oluruz da hep beraber bulanalımyaw ne bileyim stresliydim...o yüzden sormuştum..
pis gacı...kafam karmakarışık oldu...teyzesi bu velet beni çok yoruyo ya..
buradyım canım sen gelmişsin ben yoktum...canım ya değerim 12 binlerde ama kesemiz göbüşüümüzden göründü..minnacıktı..kalp atımı için 15-20 gün sonra gel dedi normal mi diycektim
hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurlu olsun...çifter çifter kucağın bebiş dolsun...bu arada yazdım gördün mü 40 yasin okutmuş halam bilg,ne bir yere not ediver canım ben unuturum haberin olsun
sıra sizde miden öyle bulana ki sero nasıl dayandın sen diyesin e mi?
aaaa geldi mi kız adet tarihin, zaman çabuk geçiyo şaşırdım şimdi. neva napcaz biz böylee puuffffffff
okurken şaşırdım adetine daha var sanıyorum. önce nevayı okudum şaşırdım sonra sen. en rahatınız benimben hiç hamile kalmadığım için her ay bekleyip canımı sıkmıyorum, bende olağanşlaştı sanırım hamilelik yaşandıktan sonra insan heray bekliyor. sunum hazırlıyormuşsun kolay gelsin canım...
dimi? hiç gebelik yaşamayınca hiç başına gelmeyecek gibi oluyor..uzak bir hayal gibi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?