- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
kirmizilar gelecek..dirin dirin dirin..hissediyorumm
iyi geceler kizlar yarin gorusuruz
kirmizilar gelecek..dirin dirin dirin..hissediyorumm
iyi geceler kizlar yarin gorusuruz
aaaa geldi mi kız adet tarihin, zaman çabuk geçiyo şaşırdım şimdi. neva napcaz biz böylee puuffffffff
okurken şaşırdım adetine daha var sanıyorum. önce nevayı okudum şaşırdım sonra sen. en rahatınız benimben hiç hamile kalmadığım için her ay bekleyip canımı sıkmıyorum, bende olağanşlaştı sanırım hamilelik yaşandıktan sonra insan heray bekliyor. sunum hazırlıyormuşsun kolay gelsin canım...
selam kızlar ben geldim
tedaviye başladık çok şükürrr
bugün evimdeyim cumartesi tekrar kontrole gidecez
inşalllahh kaliteli ve çok yumoşum olur
İnsallah canım bekleme zamanı artık 12 gün nasıl geçer :26::26:
Tuvaletten içeri giremiyorum ki sürekli çişim var
canımcıııııım. çoook mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin. Darısı ben ve benim gibi isteyen herkesin başına olsun.
Allah tamamına erdirsin inş ...
dimi? hiç gebelik yaşamayınca hiç başına gelmeyecek gibi oluyor..uzak bir hayal gibi :26:
tatlııım emin ol bir kez gebelik yaşayınca yine hiç başına gelmeyecek gibi hissediyorsun. bir rüya idi geldi geçti oluyor. çook acı veriyor inan
Deme kız inşallah bebiş gelir
ben gidiyorum doktora kızlar inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim
hadı bakalımm hamile olduğuj ıçın gelmezler..ay bı umıd doğdu şimdik içimegünaydın kızlar..kırmızılar gel-me-di..ama bugün tam 30 gün oldu.bugün gelebilir.:26:
gelmedin mi daha yaffff...
hadı bakalımm hamile olduğuj ıçın gelmezler..ay bı umıd doğdu şimdik içime
geldım şeker geldım
şukurler olsun ıyıymış bebeğimiz tabı gene dınletmedı kalp atışlarını canlanma olmuş dedı artık o neyse.3 hafta sonra gene gıtcem.bıraz daha ılımlıydı doktorum.rahım kabul ettiği surece ııyı gıdıyoruz dedi.dınlenmeye devam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?