• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canim insallah hemen hamis kalirsin:16::16::16:bu benim 2 denemem.2 aydir istiyoruz.biz kizim var cok sukur 20 aylik.ona 3 seneye kalmisdim.haliyle tedirginim.oyuzden simdiden basladdim calismaya:17::17::17:seni cok iyi anliyorum canim:48::48::48:

allah bagislasin kizini canim.. evet cok zor helede etraf konusurken.. insallah bu sefer bekletmez bebegin..

düşün artık derken:52::52: regennn ben ağustosta tüpe gidiyorum:21::21:
gel senide götüreyim:23::23::23:

düsün artik derken kuzum belki bizi biliodur eski topikten diye dedim.. e bikac kisi kaldi geriye kimse kalmadiki bir bucuk senede :50: offf iyice ümitsizlige kapiliyorum sorma :50: insallah hemencik tutar bebegin ilk denemende

elbetteki zaten en önemlisi belirti aramamak canım batın bayağı yakınmış
hadi bakalım rast geleeeee inşallah
hamiş listemi yarın yapacam :32:

hadi bakalım hayırlısı..bir kaç forumda battan önce bisürü belirti hissedenler olmuş..
hatta madde madde sıralamışlar..inşallah Allah gönlümüze göre verir.

evet canim görüsemiyoruz ne olsun iste ayni biraktigin yerdeyim.. hic bi degisiklik yok.. iste önümüzdeki ay tedaviye basliyoz iyi bi dr buldum sonunda insallah ugurlu gelir :31: sen naptin nasilsin??

inşallah canım doktor çok önemli
tedavin sonuç getirsin inşallahhh
bende de rahim duvarı kalınlaşması var
ikinci operasyonumu oldum doktor çok beklemeyelim tüpe gidelim dedi
ama ben kendime iki ay zaman tanıdım:49::49:
inşallah hamiş kalrız hemen :49:

hadi bakalım hayırlısı..bir kaç forumda battan önce bisürü belirti hissedenler olmuş..
hatta madde madde sıralamışlar..inşallah Allah gönlümüze göre verir.

boşver sen o belirtileri:47: ben hepsini her aayy hissediyordum
ama yine hüsran:50:
belirti arama belirtisiz kalan arkadaşlar yarın gelirler burayaaa:34:

inşallah canım doktor çok önemli
tedavin sonuç getirsin inşallahhh
bende de rahim duvarı kalınlaşması var
ikinci operasyonumu oldum doktor çok beklemeyelim tüpe gidelim dedi
ama ben kendime iki ay zaman tanıdım:49::49:
inşallah hamiş kalrız hemen :49:

insallah canim yaa... gecmis olsun bu arada. iste herkesin ayri bi sorunu var.. insallah topigi acan ellerin ugurlu gelir de pitir pitir hamis kaliriz :16::16::16::16:

insallah canim yaa... gecmis olsun bu arada. iste herkesin ayri bi sorunu var.. insallah topigi acan ellerin ugurlu gelir de pitir pitir hamis kaliriz :16::16::16::16:

inşallah benim bu haziran topiğinin devamı orda 20 tane hamişimiz var zaten inşallahhh
çok bereketli olur:26::26:

ayyy kizlar ben gitmeliyim.. esim cagirio... hepinize iyi geceler, yarin görüsürüz :16::16::16::16:

allah bagislasin kizini canim.. evet cok zor helede etraf konusurken.. insallah bu sefer bekletmez bebegin..

düsün artik derken kuzum belki bizi biliodur eski topikten diye dedim.. e bikac kisi kaldi geriye kimse kalmadiki bir bucuk senede :50: offf iyice ümitsizlige kapiliyorum sorma :50: insallah hemencik tutar bebegin ilk denemende

en kotusude etraf :47::47::47:insallah hepimizin bebisleri gelir bekletmezler.:16::16::16:sakin umitsizlige kapilma:20::20::20:seni bizim IRENMEVA ile tanisdirmak lazim.onun yaninda umitsizlige kapilinca cok kiziyor:1::1::1::39::39::39:

herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz

bereketli bir topik olsun inşalllahhh:49:

selam canım
Allah iyiliğini versin
başlığı okuyunca biraz şaşırdım
ne güzel bir niyetle açmışsın
inşallah deseydin bir de daha güzel olurdu
çünkü Kuranı Kerim de bir işe niyet ettiğinizde mutlaka inşallah deyin, kesin olacak, yapacağım demeyin diyor
hatta bir grubun şu kıssasından bahsediyor: "Onlar -yarın bahçemizdeki ürünleri hasat etmeye gideceğiz. fakirleri içeri almayın ki istemesinler- dediler ve inşallah demediler, biz de o bahçeleri kül ettik, şaşırıp kaldılar, pişmanlık duydular."
İnşallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese kızlar

en kotusude etraf :47::47::47:insallah hepimizin bebisleri gelir bekletmezler.:16::16::16:sakin umitsizlige kapilma:20::20::20:seni bizim IRENMEVA ile tanisdirmak lazim.onun yaninda umitsizlige kapilinca cok kiziyor:1::1::1::39::39::39:

bende kızıyorum ümitsizliğe
zaten yeterince olumsuzluklar yaşıyoruz doktorlar testler bide konu komşuuu:47:
bari burda kafa dağıtalım dimi ama:34:

merhaba kızlar bende geldim..bebiş istiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebiiiiiiiiiişşşşşşşşşşş:52:şşşş:1::1::52::52::52::52:

Back
X