Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımız cigerimizzzz cokk üzülüp kendini yıpratma ne olur...ağla üzül ama cok yapma oldumu...canım allah yar ve yardımcın olsun inşallah bidahaki aylara umudumuz calışmalarımız...öncelikle herkese hayirli ramazanlar diliyorum rabbim bu mübarek günlerde dualarimizi oruçlarimizi kabul etsin inşallah
uzun süredir yoktum netimizde sikinti vardi ama düzeldi şimdi bu arada sizleri de hiç unutmadim belirteyim :)
çünkü birbirimizin derdinden anlayabilyoruz ancak ayni seyler için el açanlar birbirini anlar yani dişaridan başkasi ne kadar anliyorum desede anlayamaz..
gelelim bana
HAMİLE DEĞİLİM
bu ay son 6 aydir düzenli giden adetlerim sekti 5 gün geçikti
ben adet olmadan önce biliyosunuz test yapmiştim çift çizgi çikmişti
umutlanmiştim baya sonra eşimle kana gittik sonuç negatif ama adet olamayinca bida gittik 5 gün sonra sonuç yine negatif
sonrada bir gün geçmedi bile ben adet oldum
hayallerim yikildi cok üzüldüm hatta lavaboda hiçkirarak ağladim ama kismet böyleymiş dedim yaradana siğindim
sonra doktoruma gittim randevumu alip temiz kist falan oluşmamişti
doktorum bir kere daha kullanalim dedi ben istemedim bu kez oda tamam dedi şimdi ekime kadar klomene ara verdik
hatta dedi ki bu tür tedavilerde ilaçi birakinca hamile kalan daha çokmuş
sen rahat ol git tatilini yap bebek fikrini aklindan çikar dedi her ne kadar uğraşsamda o aklimin bir kenarinda duruyor
YANİ İLK İKİ DENEME FOS ÇİKTİ BAKALİM 3.DE ALLAH BİZE TATTİRCAK Mİ BU MUTLULUĞU
BENİ HAMİLE LİSTESİNDEN SİLERMİSİNİZ KİZLAR KENDİMİ GÖRÜNCE BİR AN KÖTÜ HİSSEDİYORUM
BAT 19 AĞUSTOS
İNŞALLAH DUALARMİZ BOŞA ÇİKMAZ
çalışmaları hergün yapmana gerek yok 2 güne bir yapabilirsin şuan, testte siklusuna göre başlıyacağın gün yazar ,aslında büyük ihtimal erken başladın test yapmaya , sen koyuluk anlamında çizgiler birbirine çok yaklaştığında her gün yap çalışmayı çünkü spermcanlar 3 gün bekliyo eşini![]()
hosbulduk evet ben burayı sizi cok sevdım yaa hele topik konu başlıgına bayıldım :))
inşallah olmassında göbüşünn hebüle kocaman kocaman bebek icin şişerrrrrrr
komşimmmmm halayy cekermişşşşşşş bende ona eşlik etmessem olmaz dedim..haydin halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
kızzzzzzzzzz topğimizin doktoru topiğimizin güzeliiiiii napıyonnnnnn
MAŞALLAH MAAŞALLAH TOPİĞMİZ CANLANDI BEREKETLENDİ SOHBETLER KOUYLAŞTI YENİ GELEN ARKDAŞLAR HOŞGELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
kız komşum çekelim ıramazan ıramazan olmaz ama çekelim breee sabahlar olmasın beyaaa bu güzel haberlere çekilmez mi![]()
topğimizin ismini viole adlı arkdaşımız bulmuşş bende cokk bayıldımm o bebek burayaaaaaaaa gelcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gelcek gelcek okadar yani....viole arkdaşımız bu ay aktardane kadar işe yarar bitki varsa hepsini aldı carpışmaların hatti hesabı yok yani o denli calışmalarının sonucunda böyle bi isim ortaya cıkardı inşallah sonundada göbüşüne bebiş düşer.amin
topğimizin ismini viole adlı arkdaşımız bulmuşş bende cokk bayıldımm o bebek burayaaaaaaaa gelcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gelcek gelcek okadar yani....viole arkdaşımız bu ay aktardane kadar işe yarar bitki varsa hepsini aldı carpışmaların hatti hesabı yok yani o denli calışmalarının sonucunda böyle bi isim ortaya cıkardı inşallah sonundada göbüşüne bebiş düşer.amin
iyi ki bulmuş ve topik başlıgının çılgın sevimli tatlı olduğu gibi içindekilerde aynen öyle birazda çatlak :)) (ben bu tabiri cok severım kendımede dediğim için kimse yanlış anlamasın )![]()
bu topikte catlak olmaan var mı acep bence yokkEn başta ben kabul ediyrum catlak oldugumuuuuuuuuuuuuuuuuuuu catlakım catlakkkkkkkkkkkkım catlakkkkkkkkkk
o bebek violenin göbüşüne düşcekkkkk..ahahahavalla aktarı topladım geldim yaa habire de gidip alıyorum incirler bittikçe..
![]()
çarpışmalar tam gaz bi dünü kaçırdık ama olsun bugün kalitelisini yapcaz
inşallah göbüşlerimize bebişlerimiz düşer rümeysammm amin
![]()
canlar bana müsade bugünn benim icinnnnn cokkkkkk özelllllllll gelinliğimle fotolar cektircemmmmm....
canlar bana müsade bugünn benim icinnnnn cokkkkkk özelllllllll gelinliğimle fotolar cektircemmmmm....
yok ben hic giyememiştim sadece nikah olmuştu kısmet olmadı inşallah bugun giycemmmnasıl yani gelinliğini tekrar mı giyeceksin :)
bende sırf onun için eylülü bekliyorum :)
ayyyyyyy canım ne güzeelllllll gönlünce olur inşallahbelki bebişin de senin gelinlik giymeni beklemiştir bundan sonra gelir
tadını çıkarttttt rümeysammmmmm
![]()
nasıl yani gelinliğini tekrar mı giyeceksin :)
bende sırf onun için eylülü bekliyorum :)
o bebek violenin göbüşüne düşcekkkkk..
benim uzayan akıntılarım başladı..internetteki sonuc sanırsam dğru cıktı...