- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
İyiz canim cok sukur bende epeydir giremiyordum. Sen nasilsin tatlim ?
iyiyim canim ogustosu bekliyorum kocisin canina okuyup SIKI CARPISMAK icin ,,,kikikiki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiz canim cok sukur bende epeydir giremiyordum. Sen nasilsin tatlim ?
kizlar ben kactim kizima MCDONALD sozu vermistimgorusuruz sonra byee vinnn
![]()
ayyy kıyammaaammmcanlar güzel bayanlarr bana müsade azck işlerim var gelinin hazırlanması lazımm
nikine bayıldım, dünyanın en güzel formülü bence, tabiii the big bang mahsülü dışındabende bu ay bebe aspirini içiyorum bakalım etkili olacakmı![]()
eveeeeeeettttt ovulasyon testinde 2. çizgi vaaaaaaaaaaaarrrrrrrr:92: hem de kopkoyuuuuuuuuuuu1. den bile koyuuuuuuuuuuuuuuu yanii bu akşam herifi güzel çarpmam lazım gerçi bugün kızdım aslında ona ama artık herşey bebiş için güzel davrancam
![]()
gunaydin kizlar.az once test yapdim.RABBIME sonsuz sayda sukurler olsun.hamileyimmmmmmmmmmmmALLAH tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun.DUA ediyorum size
INSALLAH SAG SALIM kucagima alirim bebisimi
![]()
cnm Rabbim yuzunu guldurur ins bu sefer. dualarimiz seninletabi canım şükürler olsun hiç olmayabilirdi bugun tüp bebekçiye gittim aşılama önermiyor direk tüp bebek dior şansımız düşükmüş aşılamada bakalım birdahaki ay tüp bebek deneyebiliriz artık görücez yarın bir hekimle daha görüşücem
heyoooooeveeeeeeettttt ovulasyon testinde 2. çizgi vaaaaaaaaaaaarrrrrrrr:92: hem de kopkoyuuuuuuuuuuu1. den bile koyuuuuuuuuuuuuuuu yanii bu akşam herifi güzel çarpmam lazım gerçi bugün kızdım aslında ona ama artık herşey bebiş için güzel davrancam
![]()
canlar size bi sorum war bileniniz warsa bana bi yardım edin lütfen...
biz daha 10 gün oldu korunmayı bırakalı eşim okadar sabırsızki kan testi yaptıralım die tutturdu beni de heycanlandırıyo uyuz
hamilelik kan testinde o kadar erken belli olur mu?
kan testinde hamilelik en erken ne zaman belli olur?![]()
belli olmaz daha canım. adetin geçmeden kan testi bile yaptırmıyor doktorlar. çünkü bazen kimyasal gebelik yaşanabiliyor. sen adetin geçmeden test yaptırma en iyisi.
ireeeeeeeeeeeemmmmmmmm nerdesin zilli doğru tahmin ettin hamiş de kalıcak mıyım onu da deyiverseneee kızzzzzzzzzzz:122:
nazlimaaaaaaaaaaaacok sevindimmmm
ne guzel bi haber bu
tebrik ederim
ohh kizina kardes geliyor ne guzell
allah devamina erdirsin canim arkadasim
![]()
gunaydin kizlar.az once test yapdim.RABBIME sonsuz sayda sukurler olsun.hamileyimmmmmmmmmmmmALLAH tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun.DUA ediyorum size
INSALLAH SAG SALIM kucagima alirim bebisimi
![]()
amaninde amanin kim gelmiş orkidem mi gelmiş benimmm![]()
canlar size bi sorum war bileniniz warsa bana bi yardım edin lütfen...
biz daha 10 gün oldu korunmayı bırakalı eşim okadar sabırsızki kan testi yaptıralım die tutturdu beni de heycanlandırıyo uyuz
hamilelik kan testinde o kadar erken belli olur mu?
kan testinde hamilelik en erken ne zaman belli olur?![]()