hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

qaliba canim.test yaptim.cift cizgi cikti.ikisi ayni koyulukdaydi.yinede inanamiyorum.pazartesi testi tekrar edib doktora gidicem insallah randyevu almaya:10::10::10:

nazlimam seni tebrik etmistim gecmiste eger okuduysan tekrar tebrik ederim ,,kiz su carpisma tarifini versene bizlere ,,ay da kac gun carpistin hangi gunler ve nasil carpistin :1: kikikii

hadi yaaa peki yumoşa daha çok olsada sen günaşırı çakış yafrum yaaa senin gezgen adamı bulmuşken etinden sütünden faydalan :)

bencede gunasiri etkili.:34::34:gecen ay 3 gun ard arda oldu.bir sey olmadi:50::50::50:bu ay 4 kere gunasri yaptik:17::17::17::17::17:

hayalim canim arkadasim.:48::48::48:ozlemissindir kocisini.perim gibi simsek caktirirsin artik:9::9::9::9::9:

kocisi once sopayla guzelce dovecem canim :22:anca ozaman rahatlarim,,ozleme sonraki is olsun :1: kikiki
valla yavrucugum perim gibi kivilcimi okudugum kadariylen sen cikarmissin baksana ,,tu tu masallah ,,kikiki

nazlimam seni tebrik etmistim gecmiste eger okuduysan tekrar tebrik ederim ,,kiz su carpisma tarifini versene bizlere ,,ay da kac gun carpistin hangi gunler ve nasil carpistin :1: kikikii

okudum canim cok sagol.darisi sizlere insallah:16::16:en onemlisi stres olmasin.gecen ay kendimi hamile zannediyordum.termometreyle dolaniyordum.bu ay olmasza olmasin dedim.hic stres yokdu.kismet:49::49::49:

kocisi once sopayla guzelce dovecem canim :22:anca ozaman rahatlarim,,ozleme sonraki is olsun :1: kikiki
valla yavrucugum perim gibi kivilcimi okudugum kadariylen sen cikarmissin baksana ,,tu tu masallah ,,kikiki

perim tiyolari vrdi kacti yok ortada.onuda ozledim:48::48:

yafffff nesini sevceski anam şu istanbulunnnn...başıma sıkıntıdan başka ne getirdiii pehhh...izmirimde olsam bölemi olurduuuu...benimkide nişanlıyken yerleşiriz diodu evlendik yalancı olduğu ortaya çıktıııııııı:43: anam dayanamaz üzülür dio şimdide ben burdan ayrılamam çok seviorum dio....bende karşılıında çok şey diorum amaaa tabikiii içimdennnnnnnnnnnnn:1::1::1::1::1:

erkekler çoğu sözünü tutmuyor haklısın. benim eşim de verdiği bazı sözleri tutmuyor. ama ben ankara konusunda çok nettim. senin eşin devlet memuru mu?

hadi yaaa peki yumoşa daha çok olsada sen günaşırı çakış yafrum yaaa senin gezgen adamı bulmuşken etinden sütünden faydalan :)

canim .....benim dingil kocis adetimin 10 cu gunu gitti 13 gunu yumosladim 15 ci gunu bitti gitti ustunede 3 gun daha gecti hatta ,,ben simdi mecburen bidahaki yumos gunlerimi beklicem agustosunkini ooohooo olme esegim yaz gelsin hesabi anlicagin 9 agustos tahmini bat

yafff bu perimi çok merak ediorum çokkkkkkk:50:

canim peri 2 gun once bana msn den not birakmis 1 haftadir modemi kaybetik bilgisayarin diye kendisi ve bebisi iyimis sukur ,,insallah yakin zamanda yine aramiza doner,,
modemi daha sonra arabanin koltugunun altinda buldugunu yazmis ama neden hala gelmedi bilmiyorum :50:,,,baskada msn e gelmedi zaten :50:

kizlar yaw benim tel lar susmuyo bugun benim cikmam gerek yine ,,,gece vardiyasina gelmeye calisirim tekrar opuyorum herkezi mucuk :54:

çok komiksiniz kızlar yaaa öldürdünüz beni:))) benim moralim fln süper oldu:) Allah razı olsun:)

ayyy ne güzel Allah hayırlısıyla bana da göstersin yarın o çift kırmızı çizgiyi.

inşallahhh canımmmmm... ay dayanamıcam yarın bende yapcam yaaa sabretmeliyimmmmmmmmm 5 güncük daha sabırrr..zati 5 gün kala daha testte çıkmazki üffffff bugüne kadar bi stresim yoktu bugün başladı yafff topiğe girince :1: heycanlandırdınız kıslar beniii:1:

çok komiksiniz kızlar yaaa öldürdünüz beni:))) benim moralim fln süper oldu:) Allah razı olsun:)

allah sizlerdende razi olsun ,,,,,yeni topikte yeni arkadaslarla henuz tanisamadik ama benim simdi cikmam gerek ,,,ben genelde gece vardiyasi sefi, hayalimsin ,,,,kod adim kiki )30 yasindayim 1 kizim var 6 yasinda)) 2ci bebise 1sene 3 aydir calisiyoruz, namuzsus hala gelmedi ,,neysem hadi ben kactim vinnn:10:

Son düzenleme:
allah sizlerdende razi olsun ,,,,,yeni topikte yeni arkadaslarla henuz tanisamadik ama benim simdi cikmam gerek ,,,ben genelde gece vardiyasi sefi, hayalimsin ,,,,kod adim kiki )30 yasindayim 1 kizim var 6 yasinda)) 2ci bebise 1sene 3 aydir calisiyoruz, namuzsus hala gelmedi ,,neysem hadi ben kactim vinnn:10:

yaaaa gece vardiyası sensiz olmazzz işini hallet yine gel kuşummm:54:

Back
X