Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayırlısıyla versin inşaallah. aşılamaya gerek kalmaz inşallah. bizede dua et. hayırlısıyla bizimde bebişlerimiz olur inş.
kızlar biz biraz barıştık eşimle ovu testini yaptım bugün de koyu belki az sonra kandırırım ne dersinizbirazdan da tatile gidiyoruz ben bir hafta yokum canlarım kendinize iyi bakın
![]()
az önce test yaptım yine ovulasyon testi dünkünden daha koyu çıktı o zaman ben bugün mü yumurtladım? kaç saat içinde ilişkiye girmem lazım?:26:
kızlar beni umutlandırın ne olur adete 3 gün kala test yaptım pozitifti sonra yine yaptım pozitif hatta birini sağlık ocağında yaptırdım, bugün adet günüm sabah yine test yaptım ikinci çizgi silik çıktıniye silik çıktı acaba hamile değilmiyimki???
ağlama ağlamam:)) bakalım adet olmazsam yarın sabah yıne yapcam aldım 2 3 tane test:))))) adet olursamm bi dahaki ayımız var sonrakı aylarımız var uzulmeyelimmmmm olacak O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar:)))))))))))))
kızlar beni umutlandırın ne olur adete 3 gün kala test yaptım pozitifti sonra yine yaptım pozitif hatta birini sağlık ocağında yaptırdım, bugün adet günüm sabah yine test yaptım ikinci çizgi silik çıktıniye silik çıktı acaba hamile değilmiyimki???
kızlar merhaba bugun mutluyum başka bir tüp bebek merkezine gittik bu şekildede doğal yollarla bebek sahibi olabileceğimi söyledi hatta en az bir 3 ay daha bekleyelim dedim eşimede klomen ve evicap verdi ve sadece tüp bebek olur demişlerdiya burası aşılamaylada olumlu sonuç almamız yüksek falan dedi anlıccağınız çalışmalara devam allahtan ümit kesilmez dimiiiiiiiiiii:)))))))))))
eşine klomen mi verdi. yanlış mı anladım
benimde çalışmalara başlayalı 2 ay oldu ama bu ay bi garibim bi ara kan testi yaptırmıştım pozitif cıktı baya umutlandık sonra bıkac gun sonra tekrar yaptırdım kan testı sonucu 1 cıktı yanş negatif doktorda olur öyle şeyler falan dedi yani hamile olmadıgım ortaya cıktı 3gun falan sevinmiş olduk bizde eşimleşimdi de sancıları var kasıklarım cok agrıo hıc böyle agrımazdı üşütmüşümdr belki tatıle falan gttık ama yarında regl günüm olmazsa pazarteso test yaptrrm heralde ama olcam gibi regl sanki..bari ağustosa hamıle kalayım ya ınsan sabırszlaıoo bi de eşim askere gıdecek bir an önce hamıle kalırsam bir çok şey rahat gececek.bana şans dileyın listeye ekleyın beni de:)
evet tatlım eşime klomen verdi sperm sayısını artırıyormuş
kızlar merhaba bugun mutluyum başka bir tüp bebek merkezine gittik bu şekildede doğal yollarla bebek sahibi olabileceğimi söyledi hatta en az bir 3 ay daha bekleyelim dedim eşimede klomen ve evicap verdi ve sadece tüp bebek olur demişlerdiya burası aşılamaylada olumlu sonuç almamız yüksek falan dedi anlıccağınız çalışmalara devam allahtan ümit kesilmez dimiiiiiiiiiii:)))))))))))
inşallah canımikisinede gerek kalmadan kendiliğinden tıpış tıpış gelir bebişin allah gönlüne göre versin inşallah
canım hamilesin inşallah
hemen kan testi yaptır![]()
kızlar gider ken haber vereyim hala adet olmadım
valla umutlanmadım dersem yalan olur gelince inşallah
![]()