hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım yaa ben okudum okudum çıktım bi sancı girdi gece aman Allah ım çok korktum geçti sonra çok şükür..
bebişler uslu uslu yatıyolar teyzesi artık bende merak ediyom napıyolar ordaaaaaa bi görsem de rahatlasammm puuuffsssss:19::19::19::19::19:

ahhh teyzesinin yaramaslarıııı...kıs kesin ikiz demi derya belli oldumu :49:

canım ben dün sağlık ocağına gittim kan testi yaptırayım diye sabah 9a kadar yaplıyormuş idrar testi yaptılar hemen çift çizgi belirdi hemşire hanım idrarda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar dedi ama yinede emin olmak istiyorum pazartesi yaptırcam inş, tatil için kayınvalidemlerdeyim bide kendi memleketimde olsaydım özelde falan yaptırırdım ama burda özel hastane yok malesef

hayırlısı olsunn canımmm inşallah sağlıcakla kucağına alırsın..doru idrara geçmişse kanda coşmuştur maşalllahhhhh

hadi bakalım hayırlısıyla yumurtan bol olsun bereketli olsun tarlan ilk çarpışmada ekin tutsun kıs inşallahhhhh :1::emir_bebek::nazar:

ya ben testleri doldurcak kadar plan yaptım ya kesin bişeyler çıkar pek umudum yok benim adamdan kıvlcımı çıkartcak moral yok ama deneycem azimliyim :34:

ya ben testleri doldurcak kadar plan yaptım ya kesin bişeyler çıkar pek umudum yok benim adamdan kıvlcımı çıkartcak moral yok ama deneycem azimliyim :34:

olsun yafrum adamda moral olmasada tutcağı varsa tutcak inşallah sen bu azimle aynen devammm...ovu testiylemi yapcan canım bu ay

aminnnnn........

kız 5 gün önceden testte çıkmas demiiii çok heyecan yaptım kimiside varsa çıkıo dio eczacı 1 hafta geçsin dio..allahım gönlümüze göre versin inşallah:49:

açıkçası öncesinde öğrenenler var , fakat kesin net sonuç için bekle derim, hatta bi 5 gün gecikmiş olsan iyi çünkü stres geciktiriyo bile insanı benim pek sekmez adetim korunmayı bıraktım 3 gün gecikmiştim adet oldum sonra fakaaat 5 gün geciktiğimde pozitiftii o yüzden ben 5 gün gecikmeden hiç bir testi yapmam .....

Back
X