hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

valla benim bildiğim kadarıyla üroloji de yaptırılır o tahlil. sonraki aşamaları bilmiyorum. inşaallah gerek kalmazda kendiliğinden hamile kalırsın canım ya

ınsallah canım 1yıldır ıstıyoruz ama yok 4aydır klomen kullanıyorum bu ay yenı basladık yumurta takıbıne 16mm olmus doktorum yeter artık ılerı asamalara baslayalım dedı eşimden tahlıl ıstedı bakalım hayırlısı sence yumurtalıklar nasıl bana buyuklugu ıyı gıbı geldı bılmıyorum ama

ınsallah canım 1yıldır ıstıyoruz ama yok 4aydır klomen kullanıyorum bu ay yenı basladık yumurta takıbıne 16mm olmus doktorum yeter artık ılerı asamalara baslayalım dedı eşimden tahlıl ıstedı bakalım hayırlısı sence yumurtalıklar nasıl bana buyuklugu ıyı gıbı geldı bılmıyorum ama

hiç başka şeyler denedin mi preseed jel fln gibi. yada çörek otu bal tarçın gibi

hiç başka şeyler denedin mi preseed jel fln gibi. yada çörek otu bal tarçın gibi

canım 1yıl once bı dusuk yaptım dedım kı demek cocugum oluyor dıye klomenden baska hıcbırsey denemedım preseedd jel ne ıse yarıyor?zaten doktoruma olmazsa bı kac ay daha normal yontemlerı deneyelım dıcem canım ayrıca bu core otu bal tarcını nasıl ve ne zaman kullanıcam

hatta gidip kan testi yaptırabilirim:)))) sen adet olmadın di mi? inşallah hamilesindir hayırlısıyla:)

yok canım hala adet olmadımmm... umarım yarında olmamda gider test yaptırırımmmm....her an herşey olabilir ...adet ağrılarım bı gıdıyo bı geliooo:))

huhuuu kikiiiiiiiiiiiiii ki ki ki ki ki ben geldim ,,,,kimsecikler yok e tabi orda iftar yaklasti,,,biz ise taa aksamin 10 da aciyoruz orucu ,,bekle babam bekle

RUMEYSA KIZ resimin cok guzel olmus,,ayrica kendinde cok guzelmissin ,,bende seni cirkin hayal ediyordum yanilmisim kikii:1::33::35:

slm kızlar yeni topik hayırlı olsun bende geldim ama güzel haberlerle dünden beri az az kahverengi akıntım oldu normal adetim yarın ama ben bugün test yaptım ve bugüne kadar görünmeyen ikini çizgi silikte olsa çıktı sanırım hamileyim yarın ilk işim kan testi ama içim kıpır kıpır

anaaaaa :53: :53: ben bunu simdi gorup okudum ayyyyy cok sevindim goncam yaa:46: :46: :46: :46:tebrik ederimmm canim benimmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
adetin kac gun gecti canim ??????????? cok mutlu oldum senin adina ,,allah devamini erdirsin canim

ben çok iyiyim canım bugün kan testiylede hamile olduğum kesinleşti :D

tebrik ederim canim tekrar ,,,ayyy darisi bizlerin basina artik ,,kiz burda nekadar kisi tanidiysam hamis oldular bi geriye benle orkidemi kaldik ne :43: :43:

nekadar zaman beklemistin sen ???? klomen kullanmismiyidin ??? adetin kac gun geciktide ogrendin ??? nasil carptin adami ?? nasil oldu ??? anlat bakalim

anaaaaa :53: :53: ben bunu simdi gorup okudum ayyyyy cok sevindim goncam yaa:46: :46: :46: :46:tebrik ederimmm canim benimmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
adetin kac gun gecti canim ??????????? cok mutlu oldum senin adina ,,allah devamini erdirsin canim

canım geçen aydan bilirsin belki ben klomen kullanıyordum 2.ayımdı klomenle aslında gecikme yaşamadım adet günümden 2 gün önce hafif kahverengi akıntım oldu sonra kesildi ondan şüphelenerek idrar testi yaptım silik çıkınca kan testi işte sonuç hamileyim

canım geçen aydan bilirsin belki ben klomen kullanıyordum 2.ayımdı klomenle aslında gecikme yaşamadım adet günümden 2 gün önce hafif kahverengi akıntım oldu sonra kesildi ondan şüphelenerek idrar testi yaptım silik çıkınca kan testi işte sonuç hamileyim

rabbim isteyen bekleyen herkese versin inşallah ama benim değerim erken olduğu içinmi bilmem düşük çıktı biraz haftaya tekrarlıycam

valla canim bende 2 ay klomen kullandim ilk ay kocisi kacirmistim yumos doneminde ,,bana carpacagina gitti arabaya carpip kaza yapmisti :1:
ikinci denememdede cok carpistik ama kismet olmadi bu ay da kullanmadim biraktim o ilaci ,,gerci kocis yine yumos doneminde yoktu
benim kocisi herseferinde kacirmam en buyuk sorunlardan suan ,,
ve klomen bende adet gecikmesine yol acti her iki seferdede

Son düzenleme:
valla canim bende 2 ay klomen kullandim ilk ay kocisi kacirmistim yumos doneminde ,,bana carpacagina gitti arabaya carpip kaza yapmisti :1:
ikinci denememdede cok carpistik ama kismet olmadi bu ay da kullanmadim biraktim o ilaci ,,gerci kocis yine yumos doneminde yoktu
benim kocisi herseferinde kayib etmem en buyuk sorunlardan suan ,,
ve klomen bende adet gecikmesine yol acti her iki seferdede

ben klomenle beraber progestanmda kullandım bide coraspirin klomenmi bilmem ama ilk ay bendede 1 hafta gecikme yapmıştı

cnm bir hafta bekleme bnce normalde 2 gunde bir 2 ye katlamasi gerekiyor ya o onemli.eger dun yaptirdiysan testi yarina tekrar baktir

peki sence bu değer çokmu düşük aslında referans aralığına göre 2 yada 3 hafta diyo muhtemelende öyle olmalı ama bana yinede düşük geldi tekrarlamakta fayda var evet haklısın bencede

Back
X