leyyyynnnnn size aciklama yapmaya calisioduk surda Allah Allah![]()
sen açıklayana sahur olcak adamları kaçırcas leynnnnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leyyyynnnnn size aciklama yapmaya calisioduk surda Allah Allah![]()
sen açıklayana sahur olcak adamları kaçırcas leynnnnnnnnnben açıklamanıda anlamadımki zaten ben şimdi adamı çarpayımmı yani sona bidaha ne zaman çarpayım
![]()
ayy yok kiz senin bakkal alisverisin kisa surdu bugun herhaltuyolarin icin tessekur sweetim benim
yani sen simcik ayda sadece 3 keremi carpistin ???
sen açıklayana sahur olcak adamları kaçırcas leynnnnnnnnnben açıklamanıda anlamadımki zaten ben şimdi adamı çarpayımmı yani sona bidaha ne zaman çarpayım
![]()
ydbuge zaten bizim batlar aynıydı.karşılaştırma yapalım bence
şimdi ben; 6-9-12-13-15-16 sında çarptım.sen?
olmadı,koyver gitsin..Allah ne verdiyse....![]()
sen daha ordamisinohhhh maşallahhhhhhh anam sen çalışkansın maşallahhhh... ben daha adet bitiminden bu yana 3 kez çarptım adamı...anammm çok geri kalmışım hemen iş başına geçmem ve açığımı kapamam lasımmmsabaha kadar çarpsam adamı olarmı kıslarrr
![]()
carp kiz carp durmak yok devammmbn silik cikinca biraktim
ohhhh maşallahhhhhhh anam sen çalışkansın maşallahhhh... ben daha adet bitiminden bu yana 3 kez çarptım adamı...anammm çok geri kalmışım hemen iş başına geçmem ve açığımı kapamam lasımmmsabaha kadar çarpsam adamı olarmı kıslarrr
![]()
işte sorunda buuuuuuu benimkiler silik çıkmıo test bitti uleynnnnnnnnnnnn![]()
adate 5 gun kalana kadar devam et 2 gunde bir yap
seni dinleyeceğimmmmmmmmmmmmmm...hayalim arada kaçıp gitmiş başlamıştır bilenem zilliiiii...çok çalışan kazanırrrrr:) bayram seyran dinleme çarp diosun yaniiii günah leynnn :))) ben bu sefer hakkat gidiom çarpcam adamı adam fındık yiyo hazırlığa geçti bilenem
görüşürük gıslarrr hayde bana rast geleeeYa Allah Bismillahhhhh
![]()
bayrama 2 gun var daha onlari es gecme hadi rast gelsinnnnseni dinleyeceğimmmmmmmmmmmmmm...hayalim arada kaçıp gitmiş başlamıştır bilenem zilliiiii...çok çalışan kazanırrrrr:) bayram seyran dinleme çarp diosun yaniiii günah leynnn :))) ben bu sefer hakkat gidiom çarpcam adamı adam fındık yiyo hazırlığa geçti bilenem
![]()
seni dinleyeceğimmmmmmmmmmmmmm...hayalim arada kaçıp gitmiş başlamıştır bilenem zilliiiii...çok çalışan kazanırrrrr:) bayram seyran dinleme çarp diosun yaniiii günah leynnn :))) ben bu sefer hakkat gidiom çarpcam adamı adam fındık yiyo hazırlığa geçti bilenem
![]()
bugun adetimin üçüncü gunuydu ve ben ilk kez hormonlarıma baktırdımmm:)doktor hepsi normal dedı hatta biraz düşük sayılabilir falan sacmaladı bıraz hıcbısey anlamadım:)size yazsam anlarmısınızzz![]()
benim haziran ayındaki canım arkadaşlarım burdalarmış,bende yeni topiğin ismini bulamamıştım birtürlü,ne güzel bana destek oluyodunuz orada,neyse buldum sizi...ben hala hamile değilim:)
hosgeldinnnbende degilim
![]()
hoşbuldum canım,üzülme napalım elden gelen bişi yok,keşke evde tüp bebek yapabilseydik:)) hehe:))