hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sen açıklayana sahur olcak adamları kaçırcas leynnnnnnnnn:1::1::1::1: ben açıklamanıda anlamadımki zaten ben şimdi adamı çarpayımmı yani sona bidaha ne zaman çarpayım:1::1::1::1::1:

ydbuge zaten bizim batlar aynıydı.karşılaştırma yapalım bence :1:
şimdi ben; 6-9-12-13-15-16 sında çarptım.:1: sen?

olmadı,koyver gitsin..Allah ne verdiyse....:46::46:

bugun adetimin üçüncü gunuydu ve ben ilk kez hormonlarıma baktırdımmm:)doktor hepsi normal dedı hatta biraz düşük sayılabilir falan sacmaladı bıraz hıcbısey anlamadım:)size yazsam anlarmısınızzz:40::17::17:

ydbuge zaten bizim batlar aynıydı.karşılaştırma yapalım bence :1:
şimdi ben; 6-9-12-13-15-16 sında çarptım.:1: sen?

olmadı,koyver gitsin..Allah ne verdiyse....:46::46:

ohhhh maşallahhhhhhh anam sen çalışkansın maşallahhhh... ben daha adet bitiminden bu yana 3 kez çarptım adamı...anammm çok geri kalmışım hemen iş başına geçmem ve açığımı kapamam lasımmm :1::1::1: sabaha kadar çarpsam adamı olarmı kıslarrr:1::1::1:

ohhhh maşallahhhhhhh anam sen çalışkansın maşallahhhh... ben daha adet bitiminden bu yana 3 kez çarptım adamı...anammm çok geri kalmışım hemen iş başına geçmem ve açığımı kapamam lasımmm :1::1::1: sabaha kadar çarpsam adamı olarmı kıslarrr:1::1::1:
sen daha ordamisin:20::20:

o senin çalışkanlığın canım.biz ailece seviyoruz çarpışmayı:6:teşekkür ederük:42::1: üst üste yapma sen yine de..ama 3 kez de az kalmış..yumurtlama geldi de geçiyor..durmak yok!:7:

adate 5 gun kalana kadar devam et 2 gunde bir yap

seni dinleyeceğimmmmmmmmmmmmmm...hayalim arada kaçıp gitmiş başlamıştır bilenem zilliiiii...çok çalışan kazanırrrrr:) bayram seyran dinleme çarp diosun yaniiii günah leynnn :))) ben bu sefer hakkat gidiom çarpcam adamı adam fındık yiyo hazırlığa geçti bilenem :1::1::1::1::1:

görüşürük gıslarrr hayde bana rast geleee:1: Ya Allah Bismillahhhhh:49::1::1::1::1::1::1:

seni dinleyeceğimmmmmmmmmmmmmm...hayalim arada kaçıp gitmiş başlamıştır bilenem zilliiiii...çok çalışan kazanırrrrr:) bayram seyran dinleme çarp diosun yaniiii günah leynnn :))) ben bu sefer hakkat gidiom çarpcam adamı adam fındık yiyo hazırlığa geçti bilenem :1::1::1::1::1:

görüşürük gıslarrr hayde bana rast geleee:1: Ya Allah Bismillahhhhh:49::1::1::1::1::1::1:

ayy ben de ben de..:48::52::49::emir_bebek::nazar:

bayrama 2 gun var daha onlari es gecme hadi rast gelsinnnn:9::9::9:

valla hayalim hic bir is goremedi ,,kavga ettim geldim ,,,dingil uycam diye tuturdu kafayi indirip horlamasida bir oldu hoduk:22:

:43: :43: :43: :43: :43:iyiki bi isimiz dusuyo bunlara ,,varya bi bebis olsun bunun canina okicam resmen canina :57::41:
:43:gerci test bugun negatifti hala baslamadi ama :43:ufffffffff:43:

Son düzenleme:
bugun adetimin üçüncü gunuydu ve ben ilk kez hormonlarıma baktırdımmm:)doktor hepsi normal dedı hatta biraz düşük sayılabilir falan sacmaladı bıraz hıcbısey anlamadım:)size yazsam anlarmısınızzz:40::17::17:

ben anlamam canim:50:
benimde 2 defa yapildi sadece doktorum sorun yok dedi okadar ,,sonuclara o bakiyor

benim haziran ayındaki canım arkadaşlarım burdalarmış,bende yeni topiğin ismini bulamamıştım birtürlü,ne güzel bana destek oluyodunuz orada,neyse buldum sizi...ben hala hamile değilim:)

hoşbuldum canım,üzülme napalım elden gelen bişi yok,keşke evde tüp bebek yapabilseydik:)) hehe:))

ha tam benim kocadan kurtulmaya guzel bir yontem olurdu ,,,ne guzel sperm ler hazirda her ay al al yumoslara dollet yerlestir icine gitsin ...:1: ne guzel olurdu
benimde bu herifin naz ini cekmeme her ay tartisma yasamama gerek kalmazdi ,,pis herif :57: beni bugun saladi hoduk :22:

Back
X