- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
:18:Kızlar ya benim duruma ne dersiniz?:18:
hangi duruma tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:18:Kızlar ya benim duruma ne dersiniz?:18:
ne oldu sana hayırdır
hangi duruma tatlım
Kızlar dün hafiften pembemsi kahverengimsi bir leke geldi bugün azcık gelmiş. Ama daha birşey yok. Doktor kalmamış bayramdan dolayı. Eczaneden bir adet söktürücü alsam mı?:18:
orkide daha iyi bilir ama bence bekle
Kızlar dün hafiften pembemsi kahverengimsi bir leke geldi bugün azcık gelmiş. Ama daha birşey yok. Doktor kalmamış bayramdan dolayı. Eczaneden bir adet söktürücü alsam mı?:18:
bence gebelik testi al yap yine. çoktan adet olman gerekirdi tatlım. adet söktürücü alma
Ama kanda çıkmadı ki canım tekrar mı baktırayım normalde ayın 15'i adet günümdü. dün hafiften leke geldi tamam kırmızılar gelecek dedim akşama kadar birşey yoktu sabahta yoktu öğlede azcık leke gelmiş halen daha birşey yok. Kafam karmakarışık oldu. Artık takmayacağım şu günleri ya bu ay resmen dengesizzleştim...Bu kadar olmazdı...bence gebelik testi al yap yine. çoktan adet olman gerekirdi tatlım. adet söktürücü alma
Evet canım değerler düşmüştü ikinci yaptırdığımda kafam allak bullak oldu.Eşimde hamilesin diyip duruyor kafamın etini yedi iki saattir.serap kan testi yaptırmıştı yanlış hatırlamıyrosam doktor kimyasal olabilir demişti
Mesaj tekrarı.....serap kan testi yaptırmıştı yanlış hatırlamıyrosam doktor kimyasal olabilir demişti
mesaj tekrarıdır.....serap kan testi yaptırmıştı yanlış hatırlamıyrosam doktor kimyasal olabilir demişti
mesaj tekrarıdır.....
Birisinde 7.2'ydi bir saat sonra tekrar yapıldu onda da 6.8 çıktı...ikinci kez yaptırdınmıydı sen ben bikez yaptırdın diye bilyorum test sonucların neydi bi yazsana
Birisinde 7.2'ydi bir saat sonra tekrar yapıldu onda da 6.8 çıktı...
Akıntım fazlalaşmıştı son zamanlarda hamilelik belirtisi demiştim ben...Yok canım ya bence vücut dengesizleşti...tatlım bu değerlerin çoktan sıfırlanması ve adet olman gerekirdi. bilmiyorum biraz fantastik olacak ama belki bu ay birden fazla yumurtan oldu ve sen belki hala hamilesin:26: bence bi idrar testi daha yap
tatlım bu değerlerin çoktan sıfırlanması ve adet olman gerekirdi. bilmiyorum biraz fantastik olacak ama belki bu ay birden fazla yumurtan oldu ve sen belki hala hamilesin:26: bence bi idrar testi daha yap
harbi fantastik oldu ben serap ın durumuna hic bir yorum yapamıyorum garip bir durum
Ben eşimi arayayım da akşam gelirken bir tane test alsın bir tane de adet söktürücü...
Ama hasta olamıyorum canım sıkıntım bu hasta olamazsam yeniden yumurtlama da olmayacak.canım orkide daha iyi bilir ama ben kendi doktorum demişti onu sana hatırlatayım bende gectğimiz aylarda tek gün yarım gün adet olmuştum ve doktorum vucudumu bir ay kendi haline bırakmştı hemen ilacla boğmayalım demişti tabi sonucta yine sen bilirsin
Ama hasta olamıyorum canım sıkıntım bu hasta olamazsam yeniden yumurtlama da olmayacak.