hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım kendine kızma lütfen. insanız nihayetinde. duygusuz robot değiliz. bu süreçlerden geçerken rahat olmayı öğreniyoruz. kendini eleştirme lütfen. bunu yaşayan başka birine neler söylüyorsan kendine de onları söyle

öyle ama yani ben kimseyi dinlemiyorum orkide. mesela eşim yaptırma sonuç ztn negatif dedi dinlemedim onu yaptırdım. annem ablam takma bu kdr kafaya diyor(gerçi sinir oluyorum öyle diyenlere ama) beceremiyorum kafaya takmamayı. ben en iyisi bir psikolog yardımı alayım. yoksa aşamayacağım bu kafaya takmama olayını.

öyle ama yani ben kimseyi dinlemiyorum orkide. mesela eşim yaptırma sonuç ztn negatif dedi dinlemedim onu yaptırdım. annem ablam takma bu kdr kafaya diyor(gerçi sinir oluyorum öyle diyenlere ama) beceremiyorum kafaya takmamayı. ben en iyisi bir psikolog yardımı alayım. yoksa aşamayacağım bu kafaya takmama olayını.

bak canım eşin bir erkek ve senin ne hissettiğini hiç bir zaman senin kadar anlamayacaktır. çevrede konuşan insanları da bırak. damdan düşeni ancak damdan düşen anlar. kafaya takma demek kolay. insanlar bi de bunu nasıl yapacağını söyleseler keşke. bak sen gayet normal bir durum yaşadın. psikiyatrist ya da psikolog yardımı almayı deneyebilirsin. bak ben doktorum. stresin işe yaramayan bir şey olduğunu biliyorum. ama kafaya nasıl takılmaz onu bilmiyorum. ben de çok kafaya takıyorum diye psikiyatri önerisi ile gebelik üzerine olumsuz etkisi olmayacak, hatta bu durumdaki kadınlara önerdikleri bir antidepresan kullanıyorum 2 aydır. iyi de oldu. stresim biraz azaldı. psikiyatri desteği alabilirsin. her neye karar verirsen ver birinci kural kendini acımasızca eleştirme:16:

Aynen katılıyorum canım sana kimse bizim ne hissettiğimizi anlayamaz ki o yüzden ben çevremdekilerin söylediklerini hiç duymuyorum resmen kulaklarımı tıkadım:36: Herkes birşey söyler ama iş onu yapmaya gelince kendileri de yapamaz.Ben bu ay anladım stresten uzak duracağız çarpışmayı da sırf çarpışmak için değil de kendimiz istediğimiz için yapacağız bu ay robotlaştığımı farkettim resmen. Çarpış beline yastık koy ayaklarını dik 2 saat kalkma sıcak suyla duş alma.Hangimizin annesi ninesi bunlara dikkat etmiş Allah aşkına. Mevlam istedi mi azcık birşeyden bile verir.
bak canım eşin bir erkek ve senin ne hissettiğini hiç bir zaman senin kadar anlamayacaktır. çevrede konuşan insanları da bırak. damdan düşeni ancak damdan düşen anlar. kafaya takma demek kolay. insanlar bi de bunu nasıl yapacağını söyleseler keşke. bak sen gayet normal bir durum yaşadın. psikiyatrist ya da psikolog yardımı almayı deneyebilirsin. bak ben doktorum. stresin işe yaramayan bir şey olduğunu biliyorum. ama kafaya nasıl takılmaz onu bilmiyorum. ben de çok kafaya takıyorum diye psikiyatri önerisi ile gebelik üzerine olumsuz etkisi olmayacak, hatta bu durumdaki kadınlara önerdikleri bir antidepresan kullanıyorum 2 aydır. iyi de oldu. stresim biraz azaldı. psikiyatri desteği alabilirsin. her neye karar verirsen ver birinci kural kendini acımasızca eleştirme:16:

geldim cnm geldim sizi merakta bırakmamak için önce yazıp sonra yatayım dedim:) sonuç 1.78 yani negatif. hayırlısı olsun dedim ben. yoruldum biraz uyucam iftara kdr. ben üzülmedim hayırlısı olsun diyebiliyorum çok şükür.
Cnm bnm sana bakma icin girmistim. Hakkinda hayirlisi olsun demekten baska bisey soylenemior ins mujdeli haber yakin:16:

bugün eşim evde yok çok sıkılıyorum:31:. oruç halimle temizlik yapacak mecalim de yok. bugün saatler geçmiyor sanki:31:

kesinlikle haklısın canım. yok o kür yok bu kür yapa yapa dengesizleşiyoruz. kendim için diyorum bunu. yani akışına bırakamadık bi. kafaya takmayalım diyoruz ama takıyoruz. çok hatalı davranıyoruz sanırım. ben kendime çok kızdım bu ay. yani gittim 2 kere kan verdim yaaa. hemde belirti yokken. çok salak davrandım. şimdi çok kızdım kendime.

kendine kız say söv sonra hoppp yandan yayndan göbecikler atcan bende bu külübe katılmadan önce en ufak bişey de yıkılıyordum ama şimdi biraz daha iyi orkidenin dediği gibi robot deiliz insanız duygularımızı her an istedğimizde bastıramıyoruz hadi at bakam 2 göbecik kendimize geellelim :8: :8:

hopppp ben geldim kırmızılarımmmmmmmmm kaybolmuşşşş gören var mııııııııııııııı yoklar ortalıkta ama hamiş de deilim nirdeler nirdelrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Back
X