hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Sanırım benim bebekte buraya geldi :16::16::16:
Hamişimmmmmmm :49:
Rabbim utandırmadan sağsalim güzel bir hamilelik geçirmek dileğiyle inşAllah bayanlar :nazar::nazar::49::emir_bebek:

tatlimmm cok tebrik ederim ayyy gittikce cogaliyor hamislerimiz rabbim sahlikla kucagina almayi nasip etsinnn:nazar::nazar:

Teşekkür ederim kızlar
Dilerim tez vakittee hepiniz bu mutluluğu nail olursunuz
Rabbim bizimde hamileliğimizi sağlıkla tamamlatıp kucağımıza almayı nasip eyler.:16:

kızlaaaaaaar hamileyiiiiiim çoooook şükürr:16::16:
haydiii breeee:52::52::52::52::nazar::nazar::nazar: süpersin gözün aydın...darısı bizim başımıza....

Orkidem canim arkadasim..senin mutlu haberini msn den aldim buge yazmis ,,ve seni sirf tebrik etmek icin girdim ,,
okadar mutlu oldumki senin adina anlatamam...Allah devamina erdirsin insallah,,,saglikli ,hayirli evlat nasip eder,,,,aminn

Diger arkadaslarim ...... SWET--YASAMIM--BARTEK--BUGE--H,DERYA,,ve digerleri ,,hepinizi cok ozledim ,,
Ben bi takim sorunlar yasiyorum ve bu sebeplende kk ya girmeye ara verdim,,,
saglicakla kalin ,,ins herkezin guzel haberini alirim tez zamanda..opuldunuz:54:

bende bu topik niye sesiz diyodum:9::9::9: kiki kafanı biraz toparla dön emmiii

arkadaşlarım selamlaarrr...nasılsınız oohh hamileler varmış..tebrikler aman dikkat edin kendinize
bu arada eskisi gibi girilmiyor buraya başka sayfaya geçmişiz di mi...anlmadım bizimkileri orada da gördüm.

berceste nerelerdesin sen bak topigimiz bos kaldiii

geldim geldim gariiiiiiiiii:46::46::46:
napıyım yeni evime geçtim daha yeni intermnet bağlantısını yaptık hemen
size bakayım dedim vee güzel haberleri aldım çok şükür
ben yokken başka var mı hamişşşşşş:16::16::16:

geldim geldim gariiiiiiiiii:46::46::46:
napıyım yeni evime geçtim daha yeni intermnet bağlantısını yaptık hemen
size bakayım dedim vee güzel haberleri aldım çok şükür
ben yokken başka var mı hamişşşşşş:16::16::16:
hos geldin cnm son iki gun icinde 3 kisi haber verdi onun disinda yok bnm bildigim. nasil yerlesebildin mi bari?

anaammm eski elemanlar burda:52::52: sevindim valla iyi misiniz kızlar. bercestem liste yapsak nasıl olur:26::26:

hos geldin cnm son iki gun icinde 3 kisi haber verdi onun disinda yok bnm bildigim. nasil yerlesebildin mi bari?

topik biraz hareketlensin dimi yani:34:

selam kızlar valla özledim sizi :16::16:
çok şükür artık yerleştim sayılır küçük küçük işler var tabi ama
yapılır bundan sonrası
listeyi yaparız artık:34: orkidem de hamiş yaaa valla çift liste yaparız:52::52:

evet yaaa özledim o zamanları... tatlım iyi misin nasıl gidiyo bebişin tekmeler savurmaya başlamadı dimi daha?
ben aynıyım adetim yeni bitti... benim bebişim rotarlı gelecek galiba:1:
elh cnm iyiym dinleniyorum bol bol. saglikli sihatli gelsinde varsin rotarli olsun. gelecek ins az kaldi:16:

selam kızlar valla özledim sizi :16::16:
çok şükür artık yerleştim sayılır küçük küçük işler var tabi ama
yapılır bundan sonrası
listeyi yaparız artık:34: orkidem de hamiş yaaa valla çift liste yaparız:52::52:

hadi bakalım yeni evin hayırlı uğurlu olsun. ben de geçen sene taşındım yeni eve bebek yakışır dediler iyi barim dedim, koyuldumm yola ammaaa ne gelen var ne giden. inşallah bu seneyi miss gibi haberlerle uğurlayıp yaza anne olarak adımızı yazdırırız.:52::52: ayy:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: yirim onuu düşüncesi bile içimi kıpır kıpır yaptı.

hadi bakalım yeni evin hayırlı uğurlu olsun. ben de geçen sene taşındım yeni eve bebek yakışır dediler iyi barim dedim, koyuldumm yola ammaaa ne gelen var ne giden. inşallah bu seneyi miss gibi haberlerle uğurlayıp yaza anne olarak adımızı yazdırırız.:52::52: ayy:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: yirim onuu düşüncesi bile içimi kıpır kıpır yaptı.

inşallahh canım artık zamanıdır gelsin bebeişlerimiz:emir_bebek:
bakalım bu ay tüp bebeğe gidecem :46::46:

elh cnm iyiym dinleniyorum bol bol. saglikli sihatli gelsinde varsin rotarli olsun. gelecek ins az kaldi:16:

aamiinnnn canım. aynen herşeyin hayırlısı ama ben bebiş çok istiyorum, Allah'ım hayırlıya kılıp biran önce göndersin.
:53::53: neva sen mi geldin kızzzz...
yeni dalan arkadaşlara da meraba:3::3::3:

kızlar yarın doktora gidiyorum adetimin 7. günü
inşallah bir sıkıntı yoktur :21::21:
şimdilik iyi geceler ben mutfağı toplayım biraz
yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz:10::10::10::10:

Back
X