hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

cumartesi köye gittimmmmmmmmmm bu sabah geldimmm noroldum ya noruldummmmmm
köyden ceviz aldımmm bide kuruincir alcam inşallah bu ay dolu dolu geccekkk cok pis hazırlanıyorumm.hemşommmmmmmmmmmm hemşommmmm kızzzzzzzz napıyonnnnnnnnnnnnn iyi olduguna sevindimmm evi nerden tuttu mustafa kemal okulu benim yeni taşıncak oldgum mahallenin yukarısında kalıyorrr

heemmssooommm cannıımmm hemmssooommmmmmm:3::3::3::3::3::3:
özledim kız seniii...namık kemale tayinim oldu.evi tuttum salı günü eşyalar gelecek elazığdan.net bağlatınca rahaatt raahaatt görüşürüzzz:16::16::16:

:71: :71::71: :71::71: :71::71: :71::71: :71::71: :71::71: :71::71: :71::71: :71::71: :71::71: :71::71: :71::71: :71: bende seni özledimmm hemşommmmmmmm kızz yorgunluktan namik kemalı mustafa kemal okumuşummmmm :1: :1: niysee bi yerleş tam olarakta görüşük ederük

tatlışım ben gayet iyiyim. bugün eşime ve bana genetik analiz yapılması için kan verdik. tatlıııış biz birlikte göbek tokuştura tokuştura doğuracaz inşallah.:52:ve o zaman bence çok uzak değil:52:

canim benim iyi bakalimmm insallhh hersey yolunda giderrr..
su bebek olayinda ben seni sen beni bekliyozz haaa biz beraber doguracaz su ufakliklariiii:52::52:

cumartesi köye gittimmmmmmmmmm bu sabah geldimmm noroldum ya noruldummmmmm
köyden ceviz aldımmm bide kuruincir alcam inşallah bu ay dolu dolu geccekkk cok pis hazırlanıyorumm.hemşommmmmmmmmmmm hemşommmmm kızzzzzzzz napıyonnnnnnnnnnnnn iyi olduguna sevindimmm evi nerden tuttu mustafa kemal okulu benim yeni taşıncak oldgum mahallenin yukarısında kalıyorrr

ohhh cevizler hazirrr incirleri de al tatlimm.sonraaa gelsinn bebislerrrrr..:)))))

canım benim yaaaaaaa:71::71::71::71::71::71::71::71: çok sevindim dönmüşsün köyden artıkın gelirsin sohbet etmeye. oooh incir ceviz de yarasın tatlışım:8:ooooh ohhh kıvır :8:gelsin bebişler

daha almam gereken bişey var mı kız söylen bu ayyy carpışmanın dibine vurmak istiyorum cinsel gücü arttırcak ne varsa yemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm :1: artık bebiş yapma dönemine girdim köye uzun kalmaya gideemem ama odun yapılmaya gidilcek yeni ev hazırlıkları oy oyyyyy yoğun bir dönem bizi bekliyr sanırsam umarım altından kalkabilrim...
yasamım kız sen nasılsın iyimisin ıwantbaby nasıl acaba hamileydi
yeni hamile haberleri var mı

daha almam gereken bişey var mı kız söylen bu ayyy carpışmanın dibine vurmak istiyorum cinsel gücü arttırcak ne varsa yemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm :1: artık bebiş yapma dönemine girdim köye uzun kalmaya gideemem ama odun yapılmaya gidilcek yeni ev hazırlıkları oy oyyyyy yoğun bir dönem bizi bekliyr sanırsam umarım altından kalkabilrim...
yasamım kız sen nasılsın iyimisin ıwantbaby nasıl acaba hamileydi
yeni hamile haberleri var mı

arı sütü bal polen karışımı da al:52:yumurtlayana kadar onu da ye:52:tatlım ıwanttobaby de düşük yaptı:50:

kıslaaaar. doktorumla bugün tekrar konuştuk telefonda. cuma günü büyük ihtimalle küretaj olacak.:18::18::18:

canım o doğurğanlığı arttırmıyor mu bana cinselgücü arttırcak şey lazım yavv bende kuru incir hormonlarımı düzeltmişti arıstünü nerden alcam ücreti ne kadar
kızım internetten bak istersen. cinsel isteği artırdığı yazıyor. büyük marketlerde ve aktarda satılıyor.
kızlarrrrrrr hayalimm nasıl iyimi haberi olan varmıııııııı
bu arada saat kac oldu nirdesinz kimsecikler yok

canım hayalim tam olarak ne sıkıntısı olduğunu bilmiyorum ama bir süre gelmeyecekmiş:50:diğer kızlar da gelmiyor zaten iyice dağıldık:50:

tatlım diyorum ki şu arı sütü olayına sen de bi girsen:52:gerçekten doğurganlığı artırıyor:52:

evet tatlim bu ay alacam ben onu arastirdim esim ve ben de icecez hergun gunluk bir damla mi ne aliniyormus ne....
bunu herkes kullaniyor yaaa insanda yorgunluk falan kalmiyormusss

orkide sperm testi yaptırmaya karar verdik bu test devlet hastanesinde yapılıyor mu yada yapılıp yapılmadğını hastanenin hangi bölümünden öğrenebilirim bi yardım etsen pek sevinirim

çok sevindim canım eşinin test yaptıracak olmasına:52:yapılıp yapılmadığı üroloji bölümünden öğrenebilirsiniz canım. her hastanede yapılıyor mu emin değilim

Back
X