hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yok batım ne zaman bilmiyorum kürtaj olduğumdan da hamile kalmak istemediğimden ateş takibi yaptım ona göre korundum ama bi terslik var tablo hamile tablosuna benziyor. ateş topiğine sordum olabilir test yap dediler. ben de bilmiyorum yani. olduysa şok geçireceğim. gerçekten:26:

hadii canımmmmmm ayayyyyyyyyyyyyy ateşin yüksek mi şu an kac drc nasıl yav inşallah bebektir ayy cokk cok sevindimmmmmmmmmmmmmm

hadii canımmmmmm ayayyyyyyyyyyyyy ateşin yüksek mi şu an kac drc nasıl yav inşallah bebektir ayy cokk cok sevindimmmmmmmmmmmmmm

sabah uyanınca 36.9 çıkıyor. bu da ateş tablom.

rümüş sonucu bilmiyorum da pozitifse sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum. korkuyorum bir kere:18::18::18::18:

sabah uyanınca 36.9 çıkıyor. bu da ateş tablom.

rümüş sonucu bilmiyorum da pozitifse sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum. korkuyorum bir kere:18::18::18::18:

doktorunun haberi var mı ateş tablosundan anlamam nedesem yalan ama ama hayırlı bir haberdir diye beklyoruz ama ayy ne diycemi şaşırdım

doktorunun haberi var mı ateş tablosundan anlamam nedesem yalan ama ama hayırlı bir haberdir diye beklyoruz ama ayy ne diycemi şaşırdım

yok tatlım ya doktora söylesem kızar mı güler mi bilmiyorum böyle bir teknik kullandığım için:1: bugün benim kafaya dank etti sordum kızlara. akşam bi baktım kızlar olabilir demiş. yarın artık test yaptırırım:18::18:

hoşbulduk:) 10 eylül de kürtaj oldum.güzel başlayan rüya kabusla son buldu.o yüzden düşünemiyorum, sanki ben Anne olmayı hak etmedimde byle sonuçlandı gibi saçma şeyler düşünebiliyorum bazen, şuan olduğu gibi.

hoşbulduk:) 10 eylül de kürtaj oldum.güzel başlayan rüya kabusla son buldu.o yüzden düşünemiyorum, sanki ben Anne olmayı hak etmedimde byle sonuçlandı gibi saçma şeyler düşünebiliyorum bazen, şuan olduğu gibi.

tatlım ya geçmiş olsun ama ümitlerin son bulmasın. ben de 22 eylülde 3. düşüğü yaptım kürtaj oldum. ama hayat devam ediyor. korksam da yine hamile olabilmeyi istiyorum. ilk gebelik miydi? kaç haftalıktı?

evet ilk'ti..8. hafta da son buldu.kalp atımı oluşmadı kürete ettiler.sanada çok geçmiş olsun canımm 3 tane söyleyecek söz bulamadım.Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.hangi şehirdesin?

evet ilk'ti..8. hafta da son buldu.kalp atımı oluşmadı kürete ettiler.sanada çok geçmiş olsun canımm 3 tane söyleyecek söz bulamadım.Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.hangi şehirdesin?

canım ben doktorum. tanınma kaygısı olduğundan ne doktoru olduğumu ve nerede yaşadığımı paylaşamıyorum malesef.

canım ilk düşükte ben de bir süre çok üzgündüm. ilk olduğundandır herhalde. iilk heyecan. ilk gebeliğim 11. haftada sonlandı. kalp atışları durmuş.

kızlarrrrrrrrrr ben hamileyim galiba.şimdi test yaptım ve ikinci çizgi çok bariz bir şekilde görünüyorrr.ayyyyyyy heyecandan yazamıyorum.gerçek mi bu.

kızlarrrrrrrrrr ben hamileyim galiba.şimdi test yaptım ve ikinci çizgi çok bariz bir şekilde görünüyorrr.ayyyyyyy heyecandan yazamıyorum.gerçek mi bu.

canıııııııım:46::46::46:yaşasııııııııın:52::52::52::52::52:çok mutlu oldum. ikinci çizgi bariz ise yanılmıyordur hamilesindir talım:64::64::64::64::64::62::62::62::62:kan testine kooooş

Son düzenleme:
canım ben doktorum. tanınma kaygısı olduğundan ne doktoru olduğumu ve nerede yaşadığımı paylaşamıyorum malesef.

canım ilk düşükte ben de bir süre çok üzgündüm. ilk olduğundandır herhalde. iilk heyecan. ilk gebeliğim 11. haftada sonlandı. kalp atışları durmuş.

bende "nerelisin" dediğimi neden dediğimi pek anlayamadım:))) canım sıkılmıştı biraz öle hemen atladım kendimede şaşırdım:)) bende hemşireyim ordan çektin beni kendine demekki:)

topic ismi beni gülümsetti, "o bebek buraya gelecek" :) ben hiç yorum yapamıyorm artık bu konuya,şahsım adına tabi...

neynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nolamazzzzz nayırrrrrrrrrrrrr ciddimisnnnnnnnnnnnn :46: naşsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn hoppaaaaaaaaaaa haydin kızlarrrrrrr bi bebeğimiz d aha geliyor inşallah hayırlısayyyyyyyyyyyyyyy haydin halayyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaa :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Back
X