hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iyi oda güzel....karnımda sancı varmış ya o gaz sancıymış :1: ve doktorumun numarasına sonunda ulaştımmmmmmmmmm
dün hastanenin acilinden vermek zorunda kaldılar yaşasınnnnnnnnnnn
iyi hadi aklına bişey takıldıgında falan ararsın..
kayısı yiyorum sonrada popomu büyütüyrum hani karpuz büyür ya yata yata :1: hoşgeldin
yat yat senn yatman gerek:34: kız kayısı cıktımı kurumu yiyon?rümüşüm senin karnın sertlesmeye basladımı?

iyi hadi aklına bişey takıldıgında falan ararsın..
yat yat senn yatman gerek:34: kız kayısı cıktımı kurumu yiyon?rümüşüm senin karnın sertlesmeye basladımı?

yatıyorum zaten yatmaktan artık belim ağrıyor :9: kurusunu yiyorum dün akşam sancıdan kıvranınca doktor bi şurup var onu alın dedi ictim sabahına rahatladım karnım artık cıkmaya bile başladı günlük kıyafetimden belli oluyor karnım.

hoş geldin gülom. valla aynı bende bir şey yapıp ettiğim yok. sende ne var ne yok. nasıl minik kızımız:16:
hosbuldum fıstık zıbın ve patik ugur getirir inşallah sana...iyilik nolsun orkim ya bnm karnım hamile şekli almadı daha kendi göbegimde vardı bakıyorum kkda bnm haftamdakilerin karnı hamiş karnı bnmki göbek gibi duruyo neden acaba? bu arada prensesimde iyi teyzesi hafif kımıldanmalar başladı artık...

yatıyorum zaten yatmaktan artık belim ağrıyor :9: kurusunu yiyorum dün akşam sancıdan kıvranınca doktor bi şurup var onu alın dedi ictim sabahına rahatladım karnım artık cıkmaya bile başladı günlük kıyafetimden belli oluyor karnım.
afiyet olsun şekerim..bnm karnımda belli oluyo ama göbek gibi yaa şöyle bi top seklinde diil..yapımdan kaynaklanıyo heralde..

afiyet olsun şekerim..bnm karnımda belli oluyo ama göbek gibi yaa şöyle bi top seklinde diil..yapımdan kaynaklanıyo heralde..

hani derler ya erkek olursa top gibi kız olursa yaygın olur karın diye belki ondandır aha bebişimin cinsiyetinide koymuş oldum :1: ya benimki halen kıpardamıyor yada ben ayırd edemiyorum

hosbuldum fıstık zıbın ve patik ugur getirir inşallah sana...iyilik nolsun orkim ya bnm karnım hamile şekli almadı daha kendi göbegimde vardı bakıyorum kkda bnm haftamdakilerin karnı hamiş karnı bnmki göbek gibi duruyo neden acaba? bu arada prensesimde iyi teyzesi hafif kımıldanmalar başladı artık...

inşallah canım. kız zaten o şekli alması için erken. bakma sen o şekli alanlara önceden de göbekleri vardır onların hamile kalınca içe çekmeyi bırakmışlardır:60::60::60: bu arada yerim çokoprensesini:54:

hani derler ya erkek olursa top gibi kız olursa yaygın olur karın diye belki ondandır aha bebişimin cinsiyetinide koymuş oldum :1: ya benimki halen kıpardamıyor yada ben ayırd edemiyorum
ewet öyle derler bakalm artık 1 2 haftaya iyice belli olur heralde karnımın şekli... bazı anneler gec hissedermiş tatlım bnmki hep solumda solda hissediyorum hep oraya yerlesti sanırım...böyle baloncuk ptlarmış gibi oluyo oramda bide ben hep aynı pozisyondayken kıynasıyo minnakım öyle rahat ediyo sanırsam....

inşallah canım. kız zaten o şekli alması için erken. bakma sen o şekli alanlara önceden de göbekleri vardır onların hamile kalınca içe çekmeyi bırakmışlardır:60::60::60: bu arada yerim çokoprensesini:54:
:60::60::60::60: galiba öyle yapıyolar..teşekkür ederiz teyzesi anladı sanırsam sewildigini basladı kıpraşmaya..:emir_bebek:

rümüş orki yanılmıyo hislerinde bnmkini kız hissetmişti...sen ne hissediyosun?

gayri ihtiyarı kızım diye sevdim 5 6 kez ama kacınca hafta oldgunu unttum bi usg fotosunu alınca bu erkek diye bişey düştü icime pek bişey hissetmiyorum yani kız olsa diyorum sankim
az önce karnımda 3 kez böyle ar arda pıt pıt pıt oldu tekmemi attı ne

Orkidem yarın ikinci kez (4gün aralıkla) progrsteron hormonu için tekrar kan vermeye gidiyorum doktora ,geriye bir sperm testimiz kalıyor 23 Nisan'da ,sonra kinekoloğumuz randevu verecek hayırlısıylan,.
benim sana sorum şu canım,yarına 5günüm kalıyor bat ta ,bu progesyorona kan da bakılırken varsa hamişlik beli olurmu oda :26:??

Back
X