belli olmaz tabii ki ama şüphelendirir
korkma balım bir şey yoktur Allah'ın izni ile
Insallah canim azcik agrim olunca strese bagladim ama smdi sakinledim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belli olmaz tabii ki ama şüphelendirir
korkma balım bir şey yoktur Allah'ın izni ile
amiiin cnm inşallah...sende başlamışsın tedaviye, testlere hadi hayırlısı kuzum..lowelyy Allah kızçeni sana sağlıklı hayırlı bir evlat olarak versin inşallah![]()
rümüüm stres yapmamaya calış kuzum rabbimin korur melegini...Insallah canim azcik agrim olunca strese bagladim ama smdi sakinledim
Eki Görüntüle 681875
selam kızlaaar. bakın irem teyzesi daha embriyo bile olmamış kızıma mı oğluma mı artık hangisine isebu cicileri yollamış
inşallah bebişim ya da bebişlerim tez zamanda gelirler de üzerlerinde görürüm.
çoook çook teşekkür ederim irmoşum
![]()
selaaaammm nerelerdesin sen, geçmiş olsun. nasılsın şimdi?kizlar ben geldim nasilsiniz bugunlerde iyiyim biraz kac gundur giremedim yavv...cumartersi urolojiye gittm ben bebegimi de gordum bobreklerime bakarken doktor...poposunun uzerine oturmustu resmen oyle duruyordu...:)))idrar testimizi tekrarladik cumarteside kendi doktoruma gidecem o zaman sonucumuzu aliriz dedik biraz uzattik sanki...birsey cikmaz insalllh...
rumusum ne oldu sana gecmis olsun kasik agrilarin varsa korkma canim bende de vardi doktor rahmin aciliyor ondan korkma demisti...hazimsizlik sorunun varsa bol bol kayisi yee tatlim..![]()
hoptek oynuyoruz kikim sende gel haydi
o komşiyinin karnındakini yerim ben yerr..ireme bol bol sevgilerimizi gönderiyoruz orkidem hatırlıyon dimi irem de bana bebek zıbını göndermiş takip eden ay hamile kalmıştım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sende de aynısı olur
kızım sen bu kadar azgın olursan herkesin içine ikiz üçüz doğar tabiiimm,senin gibi hatunun ikiz gene ihtiyacı yok ki...Kız Allah iyiliğini versinnedense önüme çıkan herkez ikiz diyor
benim sülalemde ikiz yok ki
teyy allahım bari birini oğlan etseydin kızzz
ayy rümüşşş
çookk tatlısınnn
![]()
Eki Görüntüle 681875
selam kızlaaar. bakın irem teyzesi daha embriyo bile olmamış kızıma mı oğluma mı artık hangisine isebu cicileri yollamış
inşallah bebişim ya da bebişlerim tez zamanda gelirler de üzerlerinde görürüm.
çoook çook teşekkür ederim irmoşum
![]()
selaaaammm nerelerdesin sen, geçmiş olsun. nasılsın şimdi?
bütün külüp zıbınlaşsak mııı
kızım sen bu kadar azgın olursan herkesin içine ikiz üçüz doğar tabiiimm,senin gibi hatunun ikiz gene ihtiyacı yok ki...![]()
uyyy yirimm bennn.... ama irem bişi unutmuş, nerden aldıysa söylesin iki üç tane daha aynısından gönderelim, çünkü orkiiimmm senin ikizin üçüzün olcak, bir tane zıbın yetmez kiiii![]()
rümüş orki yanılmıyo hislerinde bnmkini kız hissetmişti...sen ne hissediyosun?
kikimmm bişey sorcam benim bildğim kadarıyla prolaktin hormonun normal düzeyi 28 30 lar değilmiydiDoktordan geliyorum kan vermekten kanım bitecek yakında
hormon paketimtest sonuçları
SHBG. 33
p-testosteron. 0,68
p-testosteron index. 0,02
p-androstendıon 6,4
DHEAS ,7.5
p-folkitropin(FSH) 6,4
p-lutropin(LH) 6,2
p-progesteron. 31
p-prolactin. 313
iyi dedi bu sonuçlar için
ben bazılarını pek anlamadım:44:ORKİDEM bundan anlarmısınki:26
amannn kikiki cholesterol umda 3,7 miş
![]()
Cemremmmm
kızım sen bu kadar azgın olursan herkesin içine ikiz üçüz doğar tabiiimm,senin gibi hatunun ikiz gene ihtiyacı yok ki...![]()
kikimmm bişey sorcam benim bildğim kadarıyla prolaktin hormonun normal düzeyi 28 30 lar değilmiydi
Bana liste verdi canım prolactin 90<>580 arası olmalı diyor.
rümşüm işim çıktı biyere kaybolma hemen geliyorum
Kizlar pazartesi hastanedn cikarken doktora sorduydum kontrole geleyimmi diye haftaya gel dediydi.ben cuma gitsem olurmu acaba pazartesi gidersm yenidem muyane ucreti vermem gerekecek
canlar ben geldim.tasindik yerlesdik.bu arad minigim dogdu 7 nisanda.cok guzel bir kizim oldu ALLAHA sukur buyuk kizim cok kapriz yapiyor.sozleri cok ozledimbana yeni haberleri ozet gecermisiniz bir zahmet.kizimin ismi REYYAN 3650 qram 51 sm olarak dogdu teyzoslari.
![]()