- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
hehe evde yok ya hemen foto çekip yolladım bayıldı. ama detaylı konuşamadıkgünaydın kızlar
inşallah tez zamanda güzel günlerde giyecek sıpan yerim ben onu yaaakocişin görünce ne dedi ben onu merak ettim nihayetinde mesaj onaydı
![]()
kız senin zıbınlar da benden olsunselaaaammm nerelerdesin sen, geçmiş olsun. nasılsın şimdi?
bütün külüp zıbınlaşsak mııı
kızım sen bu kadar azgın olursan herkesin içine ikiz üçüz doğar tabiiimm,senin gibi hatunun ikiz gene ihtiyacı yok ki...![]()

yaa tatlım prolaktin bu Türkiye'deki referans aralıkların çok üstünde yüksek çıkmış. ama orada neeye göre nasıl bir ölçüm yapıyorlar bilemedim. ki senin memeden de süt geliyordu. bu o durumu açıklarDoktordan geliyorum kan vermekten kanım bitecek yakında
hormon paketimtest sonuçları
SHBG. 33
p-testosteron. 0,68
p-testosteron index. 0,02
p-androstendıon 6,4
DHEAS ,7.5
p-folkitropin(FSH) 6,4
p-lutropin(LH) 6,2
p-progesteron. 31
p-prolactin. 313
iyi dedi bu sonuçlar için
ben bazılarını pek anlamadım:44:ORKİDEM bundan anlarmısınki:26
amannn kikiki cholesterol umda 3,7 miş
![]()
canlar ben geldim.tasindik yerlesdik.bu arad minigim dogdu 7 nisanda.cok guzel bir kizim oldu ALLAHA sukur buyuk kizim cok kapriz yapiyor.sozleri cok ozledimbana yeni haberleri ozet gecermisiniz bir zahmet.kizimin ismi REYYAN 3650 qram 51 sm olarak dogdu teyzoslari.
![]()

güle güle giy canım. hala hastanede misin, nasılsın?kızlar kendime a101 den pijama takımı aldım pembiş pembiş hastahaneye yattığımda eşim sağolsun hic giyemedğim eşofman takımını getirmişti bi kenarda temiz temiz dursun ufak bi cantaya atar yanına da bi havlu hazır gine dursun ne olur ne olmaz