hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Slm canlar telefondan giriyorum kim war kim yok bilmiyorum... Hepinize cümleten iyi akşamlar... Hastalaninca moralim çok bozuluyo ama bitince hastalık kendime geliyorum :):D
Hastalığım bitti çalışmalara dewam bakalım :) bu ay taktik değiştiriyorum yumurtlama günü rakibi falan yapmicam allah ne werdiyse bidahaki adetime kadar :p bakalım gorcez... :)

Slm kizlar :106::106: nasilsniz benim canim sikildi kizkardesim arkadasiyla cikti esim spora gitti kimse beni sevmiyo dedim allahtan kucuk askim gorumcemin son numarasi vardi ben ceni ceviyom dedi :1::1:
:22::22::22:huysuz seniii. accık sana sataşayım da kendine gel. hatunun nazlanası tutmuş. bizim sevgimiz senin neyine yetmiyo kızım:60::60::60:
Slm canlar telefondan giriyorum kim war kim yok bilmiyorum... Hepinize cümleten iyi akşamlar... Hastalaninca moralim çok bozuluyo ama bitince hastalık kendime geliyorum :):D
Hastalığım bitti çalışmalara dewam bakalım :) bu ay taktik değiştiriyorum yumurtlama günü rakibi falan yapmicam allah ne werdiyse bidahaki adetime kadar :p bakalım gorcez... :)

mesela ben varım tumetcik. oooh hadi sefan olsun bu ay. ama bak ben sana ateş ölçmeyi de öneririm. ben o yöntemle iki kere hamile kaldım. hiç şaşmıyo valla adetin de geleceğini biliyon bebeğin de

kız ben olmadığını anladım da kim olduğunu merak ettim. kız meraktan öldüm beee. kız hadi mesaj at beee. bak bi yerim şişer meraktan:60::60::60::60:

bence de bir de farklı bir doktora görünsen şöyle açıklama yapanından. :44:

devlette bi bayan doktor vardı bide onu deniycem özele gidince azcık insan güler yüz beklyr rahat sor usorabilmek istyr aama doktor iyi doktor hrekes öyle diyr

kesinlikle ateş ölcmelisin

:22::22::22:huysuz seniii. accık sana sataşayım da kendine gel. hatunun nazlanası tutmuş. bizim sevgimiz senin neyine yetmiyo kızım:60::60::60:

mesela ben varım tumetcik. oooh hadi sefan olsun bu ay. ama bak ben sana ateş ölçmeyi de öneririm. ben o yöntemle iki kere hamile kaldım. hiç şaşmıyo valla adetin de geleceğini biliyon bebeğin de

Kzlar siz ayri zaten bende sizi seviyorum orki sende ayrisin rumusle tumetim direk seviyom diyo sen kulagini tersten goster dovuyi resmen aglarum gorursun :43: kiz kocanada boyle soyledin sevdigini iyi adam ynede evlenmis :33:33:

Kzlar siz ayri zaten bende sizi seviyorum orki sende ayrisin rumusle tumetim direk seviyom diyo sen kulagini tersten goster dovuyi resmen aglarum gorursun :43: kiz kocanada boyle soyledin sevdigini iyi adam ynede evlenmis :33:33:
eeee ne edecekdi tabi evlenecekdi. çook çekti beeee:60::60::60: kız ben sana seni sevmiyorum demiyorum ya sevmeyeydim ne olurdu diyorum peeeh:33::33:
Aslında ateş ölçmek aklımda bikac aydır orkidem nasıl oldugunuda yine kk sağolsun burdan araştırdım ama hergün yapmayı unuturum aksatirim gibime geliyo... Tabi denemekten bişey kaybetmm buay onumu yapsam acep :)

bak irem de tembellik yapıyordu. ne oldu. denedi ve oldu:33::33:

Slm kizlar :106::106: nasilsniz benim canim sikildi kizkardesim arkadasiyla cikti esim spora gitti kimse beni sevmiyo dedim allahtan kucuk askim gorumcemin son numarasi vardi ben ceni ceviyom dedi :1::1:

seni sevmeyen ölsüünn sekeriimmm:16::16::16::16: kızım da seviyomus seni su an ağlayarak dile getirdi bunu :27::27::27: ne zaman görmeye geliyosun bakalıımmm:51:

seni sevmeyen ölsüünn sekeriimmm:16::16::16::16: kızım da seviyomus seni su an ağlayarak dile getirdi bunu :27::27::27: ne zaman görmeye geliyosun bakalıımmm:51:

kız bi toplaşıp ev gezmesine bebek görmeye geleydik iyiydi:33:vallah şu tez bozuntusu olmayaydı atlar gelirdim kız. accık çılgınım da:9:

3 ayimi doldurayim bi risk hem tembellik gecsin heran gelebilirim zaten evde tek birakiyolsr beni bi gun gelirler bulamazlar olur biter :9::9::9: yerim o yareni ben o beni sevmese nolur ben ona sevdiririm kendimi :34::34:

Back
X