hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ORKİDE

Orkidem biz eşimin işi gereği doğuda küçük bi ilcedeyiz geçen ay benm testlerin oldu...temiz çıktı cok şükür... Test dediğimde ultrasonla bakıldı ve hormon testi yapıldı temiz Olmuyo emek için erken dedi gönderdi doktor... eşim için merkeze gitmemiz gerekiyordu sperm testi olcakti malesef kısmet olmadi işleri yüzünden... Bu ayda onun testlerini yaptircaz inşallah... Çok dua ediyorum hergün allahım inşallah bi problem çıkmaz diye... Bakalım artık hayırlısı... Eger oda temiz çıkarsa temmuza kadar doktora gitmeyiz artık... Temmuzda tayinimiz batıya cikicak o zamana kadar olmazsa (inşallah olur) batıda bakarız artık çaresine diyoruz... Hakkımızda hayırlısı....

yaaa ne kadar çook mutlu olurdum anlatamammmm..tez işi ne zaman bitiyo yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:
ağustos gibi canım:47:
ORKİDE

Orkidem biz eşimin işi gereği doğuda küçük bi ilcedeyiz geçen ay benm testlerin oldu...temiz çıktı cok şükür... Test dediğimde ultrasonla bakıldı ve hormon testi yapıldı temiz Olmuyo emek için erken dedi gönderdi doktor... eşim için merkeze gitmemiz gerekiyordu sperm testi olcakti malesef kısmet olmadi işleri yüzünden... Bu ayda onun testlerini yaptircaz inşallah... Çok dua ediyorum hergün allahım inşallah bi problem çıkmaz diye... Bakalım artık hayırlısı... Eger oda temiz çıkarsa temmuza kadar doktora gitmeyiz artık... Temmuzda tayinimiz batıya cikicak o zamana kadar olmazsa (inşallah olur) batıda bakarız artık çaresine diyoruz... Hakkımızda hayırlısı....

bu ay ihmal etme yaptırın olur mu. inşallah bu ay olmasa da önümüzdeki aya gelir bebişin:16:

kızlar nasılsınız.epeydir girmiyordum topiğe.bu sıralar kafam allak bullak...ailem herşeyime karışıyor.özellikle annem herşeyi kendisinin bilgisi olsun;herşeyi o halletmek istiyor.babamda muğla pahalı diye evimdeki mobilyaları yaptırmak istiyor.bebek odası takımlarını bile(gerçi bu fikri onların aklına teyzem koydu.).annem benim hayatımda olan biten her şeyi öğrenmek istiyor.eşimin yılbaşı hediyesini göstermediğim için dünya kadar laf duydum.artık boğuluyorum.bana karışmalarını istemiyorum.eşimde aynı şekilde istemiyor.

annemle konuşacağım bu konuyu ama anneme nasıl anlatacağım bilmiyorum.her lafımı yanlış anlayacak.kendilerini istemediğimi zannedecekler....işim çok zor ama konuşmam lazım....

canlar ben geldim.tasindik yerlesdik.bu arad minigim dogdu 7 nisanda.cok guzel bir kizim oldu ALLAHA sukur buyuk kizim cok kapriz yapiyor.sozleri cok ozledimbana yeni haberleri ozet gecermisiniz bir zahmet.:54::54::54::54:kizimin ismi REYYAN 3650 qram 51 sm olarak dogdu teyzoslari.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hoşgeldin reyyan bebek maşallah sana :16::16::16:allah analı babalı büyütsün canım..gözünüz aydın...:nazar::nazar::nazar:

Kizlar slm telden olunca okumadim gecmisi, biz doktordan geldik hersey cok guzel agziniburnunu bile yaklastirip gosterdi dojtorumuz:52::52::52: el ayaklarimiz cikmis :16::16::16: 33 mm bir bebisim var teyzemiz o kadar kucukken nasil burnu agzi var tipini yedigimin dedi :60::60::60: 2 gun ileriyiz suan ve bana gelince doktor temkin icin 3 ay olana kadar jel ve aspirin devam yeni kutu bitecekmis yine elevit verdi pazarlik etmedim jel konusundada bizim iyiligimiz icin sonucta 2 hafta daha dayancam :106::106: bu arada resim buyuk geldi yukleyemedim

Kizlar slm telden olunca okumadim gecmisi, biz doktordan geldik hersey cok guzel agziniburnunu bile yaklastirip gosterdi dojtorumuz:52::52::52: el ayaklarimiz cikmis :16::16::16: 33 mm bir bebisim var teyzemiz o kadar kucukken nasil burnu agzi var tipini yedigimin dedi :60::60::60: 2 gun ileriyiz suan ve bana gelince doktor temkin icin 3 ay olana kadar jel ve aspirin devam yeni kutu bitecekmis yine elevit verdi pazarlik etmedim jel konusundada bizim iyiligimiz icin sonucta 2 hafta daha dayancam :106::106: bu arada resim buyuk geldi yukleyemedim

maşallah maşallah rabbim nazarlardan saklasın sizleri..jel ne jieli ki rahatsız mı oluyon onu kullanınca nezman cağırdı seni

Back
X