hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Bende her ay bekleyip bekleyip tam yumurtlama günlerimde birşeyler olmasından sıkıldım artık. Ya mecburen biyere kalmaya gidiyoruz, ya da hasta olup ilaç kullanmak zorunda kalıyorum. Ne zaman yumurtlama günlerimi evimde ve sağlıklı mutlu geçireceğim acaba

Bende her ay bekleyip bekleyip tam yumurtlama günlerimde birşeyler olmasından sıkıldım artık. Ya mecburen biyere kalmaya gidiyoruz, ya da hasta olup ilaç kullanmak zorunda kalıyorum. Ne zaman yumurtlama günlerimi evimde ve sağlıklı mutlu geçireceğim acaba

hoşgeldin sefa geldin..yumurtlama günlerini eşine söylüyrmsn bilmiyrum ama söylüyrsanz bu nu yapmayın..adetiniz biter bitmez carpışın yumoş günlerine 4 5 gün kala.sonra kadınlık dişilik gücünüzü kullanın

hoşgeldin sefa geldin..yumurtlama günlerini eşine söylüyrmsn bilmiyrum ama söylüyrsanz bu nu yapmayın..adetiniz biter bitmez carpışın yumoş günlerine 4 5 gün kala.sonra kadınlık dişilik gücünüzü kullanın

Adetimin bittiği günden itibaren ilişkiye giriyoruz ama asıl girmemiz gereken günlerde hep birşeyler çıkıyor

Adetimin bittiği günden itibaren ilişkiye giriyoruz ama asıl girmemiz gereken günlerde hep birşeyler çıkıyor

adetiniz bittikten sonra bi kere yaptktn sonra 4 5 gün ara ver ki o günlere geldiğnizde eşininde canı istesin azcık bahane uydur o günlerde eşine de söyle yumoş gnlerinde mümkünse acil olmassa bir yere gitmeyelim de oda yardım eder belkim

Kizlar slm telden olunca okumadim gecmisi, biz doktordan geldik hersey cok guzel agziniburnunu bile yaklastirip gosterdi dojtorumuz:52::52::52: el ayaklarimiz cikmis :16::16::16: 33 mm bir bebisim var teyzemiz o kadar kucukken nasil burnu agzi var tipini yedigimin dedi :60::60::60: 2 gun ileriyiz suan ve bana gelince doktor temkin icin 3 ay olana kadar jel ve aspirin devam yeni kutu bitecekmis yine elevit verdi pazarlik etmedim jel konusundada bizim iyiligimiz icin sonucta 2 hafta daha dayancam :106::106: bu arada resim buyuk geldi yukleyemedim

:16::16::16::16:yisinler onun tipini. maşşallah kuzuma

güzel bayanlar ben annemlere gidiyorum 3 4 gün orda kalmayı planlıyoruz orda kacak bir internet bulamassam kulube giremiycem beni merak etmen,kendinize iyi bakın allaha emanet olun

benimki 19 nisan..birkaç ay beraber gitmiştik biz.sen bu ay çalışmalarını tamamladınmı?:1:

Evet beraberdik bir kaç ay,,tamamladım canım ,İsveç te ablamın yanındaydım 11ci günü eve döndüm o gün işe koyuldum:1: 14posıtıif oldu değerlendirdik hatta 15ve 16ya kadar çalıştık çalışmasınada me bilim yine adet ılıcam gibime geliyor:(((

şimdi baktım mesaja cevap verdim..:13:

bu ay ovu kullandım ama hep ikinci silik çıktı testlerde..o dönemde ilişki oldu..ama son 4 gündür yok..kesin olsun diye İrem çarpışın dediydi..çarpışamadık :22:

sen ovu testine battan sonra hangi gün yapmaya başladın testi:26:???

bugün 22.gün canım ..geçmiştir yumurtalar..4-5-7 nisan gibi çarpışma oldu.o kadar.

moralini bozmak gibi olmasın ama adet biter bitmez ilk hafta çok düşük bir durum gebelik için diye biliyorum ,hatta adet uzunluğuna bağlı olarak ovu testine başlıyorsun ,bazıları 10cu günden itibaren bazısı 9 bazısı 13 dediğim gibi sıklusun nekadarsa artık ona göre teste başlıyorsun

benim bat 2 şekercan...

çocuk düşündüğümüzden beri bat tarihi bi ileri bi geri atıp duruyodu 3 aydır hep ikisinde geliyo saolsun düzene girdi heralde :)

düzene girmesine sevindim adına ,benim bat bu sefer 16nisan ,bakalım civcivmi çıkacak boş mu:1:

Evet beraberdik bir kaç ay,,tamamladım canım ,İsveç te ablamın yanındaydım 11ci günü eve döndüm o gün işe koyuldum:1: 14posıtıif oldu değerlendirdik hatta 15ve 16ya kadar çalıştık çalışmasınada me bilim yine adet

moralini bozmak gibi olmasın ama adet biter bitmez ilk hafta çok düşük bir durum gebelik için diye biliyorum ,hatta adet uzunluğuna bağlı olarak ovu testine başlıyorsun ,bazıları 10cu günden itibaren bazısı 9 bazısı 13

düzene girmesine sevindim adına ,benim bat bu sefer 16nisan ,bakalım civcivmi çıkacak boş mu:1:

kikim ben en son21martta adet oldum.1nisandan 9nisana kadar test yaptim.hep ikinci silik cikti..vazgectim bbende ovudan.

kikim ben en son21martta adet oldum.1nisandan 9nisana kadar test yaptim.hep ikinci silik cikti..vazgectim bbende ovudan.

sen kaç günde bir adet oluyorsun ? Örneğin ben 28 günde bir oluyorum ve sabit 14 cü günü koyu çift kırmızıyı yakalarım bu demektirki ben 12 13(14)15 16 iki gün önden iki gün arkadan 5günü toplam iyi değerlendirmeliyim ,şöyleki mesela 12ci günü çalıştım spermler içeride 3güne kadar yaşıyor 14güne kadar orda bekleme ihtimali olduğundan canım.tabi bu dönem yüksek şansın olduğu günler biraz dahada erken başlayıp ve daha geç sonlandırmandada fayda var ki özellikle adetlerin düzensiz ise o günlerin geç olması yada erken olması durumu söz konusu olabilir

Son düzenleme:
Back
X