- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
heheheeeeeeeeeeee süper. en kısa sürede kan testi yaptır
pozitif bu test
![]()
kiz hadi ya ayyy ben su anda agliyorummmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heheheeeeeeeeeeee süper. en kısa sürede kan testi yaptır
pozitif bu test
![]()
ayyyyyyy o ne kizzzzz senin bata kac gun var![]()
kiz hadi ya ayyy ben su anda agliyorummmmm43: hemde hickira hickira gercekten dogrumu diyorsun
![]()
doğru diyom kız tabiiiben sana demiştim hatırlar mısın yakında hamile kalırsın o enerjiyi hissediyorum diyee. heheyyt tutmayın beni
![]()
Istersen sabah tekrarla istersen dogru kanakizcene kardes geliyo hemsommmmm
![]()
bilmiyorum orkidemm aglamaktan yazamiyorum ,,ben biraz daha agliyayim soyle kendimi toliyim sonra yine donerim ,,,nedense inanasim gelmiyo benim henuz 3 gun daha oldugu icin ,,ve test hasas olmayandan yaptim ufff,,aslinda ben 2 gun oncede yaptim ozamanda hayal meyal bisi vardi :18:
evet demistin hatta cemrede dedi bana,,ne biliyim gercekmi simdi ufff![]()
kız oluyo ağlıyon olmuyo ağlıyon. şindik gülme zamanı
![]()
yok orkidem ben bu testi tekrarlamadan rahat edemiyecegim,,agliyordum esim geldi saskin saskin birbirimize bakip duruyoruz ,,sabah testi tekrarlicam
sabah testi tekrar et haber et hemen tamam mıama bu test pozitif. o 2 gün önce çıkan da boşuna değil. senin idrara erken çıkıyor galiba..ayrıca progesteronun gebelik düzeyi gibi yüksekti
![]()
saol tatlım iyiyim şükür sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?Lowely22 tatlim sen nasılsın neler yapıyorsun bakim
yaz bize yazzzz... inşallah koyulasacak dahada canımmhe iste o progesteron nun miktari kafami cok karistirmisti pc de arastirip durmustum,,,sabah erken testi yapar yapmaz yazarim size ,,insallah dahada koyulasir ALLAHim![]()
bende meraktayım ne yaptıki acaba:44::44::44:rümüş seni merak ediyorum:26::26:
ne ne ne ne neeeeeeeedogrumu goruom ben
kikiiiiimm hamilesın sen yahuuuu
![]()