- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
olur hayatım çook normal. akıntının artması da normal. koyulaşacak inşallahböyle korkman da normal
hadi insallah orkidem ,,ben cikiyorum canim dusa girmeliyim ,,sonra yine girerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur hayatım çook normal. akıntının artması da normal. koyulaşacak inşallahböyle korkman da normal
hadi insallah orkidem ,,ben cikiyorum canim dusa girmeliyim ,,sonra yine girerim
ohh iyi hadi inş bidaha yaşamaz insan üzülüyo duyunca...oooh çook şükür rümüşüme ulaştım. maalesef hastanedeymiş. kendisi de bebeği de iyiymiş çook şükür. Allahım çook şükür
saol tatlım iyiyim şükür sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
kızzzzz kikiiimm gözün aydınn hadi ay cok sewindim yaa
yaz bize yazzzz... inşallah koyulasacak dahada canımm![]()
Kız kikimmmmmm
Bu halay senin için kuzum....
kikiiimm yarin kan testi yaptirsana sen.icin rahatlar.kirmizilari dusunup canini sikma artik gelmez..benimde 5gun kaldi
![]()
Allah iyilikler versin cnm cok şükür ya olmadı gerektiği gibi gidiyo sancilarla kramplarla gidiyor artık iyice yaklaştık cnm
Senin hamişlik nasil gidiyor bakim
Hayalimdin1 tebrik ederim cnm kucağına almayida nasip etsin Rabbim
kikiiiimmmm baktım kulaklarım çok çınlıyo geldimm veeeeeeeeeSorma ya herkez kayıp çoğu doğurdu bebekle meşkul ,sen doğurunca sende az gelirsin tahminim ,uffss bu cemremm nerde yaff özledim![]()
Kızlar test yaptım ilk defa silik çıktıçok şaşkınım çok
bu test erken hassas test değil ve sabah ilk idrar bir bardağa koyup kaldırmıştım testi şimdi alıp yapabildim ,idrar bardakta bir 4-5saat kadar bekledi :26:yanlışmı olduki ???
ay çok heyecanlandım şimdi :18::18:
guullüüüüümmmmmmmm dedim tabiiii yirim seniibilmiyorum orkidemm aglamaktan yazamiyorum ,,ben biraz daha agliyayim soyle kendimi toliyim sonra yine donerim ,,,nedense inanasim gelmiyo benim henuz 3 gun daha oldugu icin ,,ve test hasas olmayandan yaptim ufff,,aslinda ben 2 gun oncede yaptim ozamanda hayal meyal bisi vardi :18:
evet demistin hatta cemrede dedi bana,,ne biliyim gercekmi simdi ufff![]()
cemroooşcemroooş
![]()
kikiiiimmmm baktım kulaklarım çok çınlıyo geldimm veeeeeeeeekikim hamileeeeeeeee
kız sen bunu açıklarken ben nasıl kaçırdımmmm kikiimmmm canımmmm
guullüüüüümmmmmmmm dedim tabiiii yirim senii
gözün aydııınnn ayyyy heyecan bastııııı geneeeee hem böyleyimhem böyleeeeee
kan yap ve çabuk yaz.
caannıııımmmmmmmmmm geldimmmmsıra bize geldiiii daha doğrusu sanaaaa
![]()
orkiimm halayın sonuna düştüm![]()
![]()
ikimize de geldi balım. bak senden de yakın zamanda o elektriği alıyorum. en geç 2 vakit mi desem 3 vakit mi desem bizimlesın
kız kikim gilin orada bizim burda olduğu gibi kan testi yapmıyorlarmış. idrar testi yapıyorlarmış
hoş geldin gezgin kaçakvallaha bir de rümüşümün haberi yok. bugün telefonda konuştum ama demeyi unuttum
![]()
kocası akşam yemeğine götürecekti. hatun şimdi yemekteheee o ne saçma şeyyy okudum şimdi de garip... başka bi yöntem yok mu acep, kese görülünce mi kesinleşiyo onlara göre:26: ilginç
eeeeee şimdi ne olacak peki kiki kesin sonucu nasıl öğrenecek, niyee gelmiyo bu kiki yaaaaaaaaaaa
sahiii rümeysa nasıl iyi miiii? onu da çok merak ettim
vallaha kız içimden öyle geliyor. boşver hayatım değişmiyorsa bırak, hiç tepki gösterme, bu şekilde şaşırt onu. ben çok uzun süre uğraşacağını düşünmüyorumorkim yaaa içine doğuyo mu gerçekten? ama olursa kendimi meryem ilan edecembenimkine bozuğum gene kabahati çok büyük öyle böyle değil, çok kızgınım ona
nedense ben bebek için daha çok uğraşacakmışım gibi geliyo:26:
kikim ashkimne guzel haber bu.inan nasil mutlu oldum anlatamam.RABBIM Ttamamina erdirsin.saglikla gelsin dunyaya.
cok sevindim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kizlar nasilsini.hic bakamiyorum gecmise.hic birseyden haberim olmuyor.inshallah herkes iyidir.
kizlar izin vermiyor.en cok ta buyugu.ne yapicagimi sasirdim
![]()
Kiz aynisindan giyerlerse nasil ayirt edicez ikizleri
Cemremmmm
kızım sen bu kadar azgın olursan herkesin içine ikiz üçüz doğar tabiiimm,senin gibi hatunun ikiz gene ihtiyacı yok ki...![]()
hamile olmayan bi arkdaşa bende zıbın göndermek istiyorum ireme niyetlendiydim o hamiş kaldı sen cemreye niyetlendiysen bende kime alamkikim yurtdışında olmayaydı iyiyidi