- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Eki Görüntüle 685307
kizlarbugun iki farki hassas test kulandim ,,bugun inaniyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119: oleyyyyyy
![]()

çok şükür Allahıma sırada biz varızzzzzz orkimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 685307
kizlarbugun iki farki hassas test kulandim ,,bugun inaniyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119: oleyyyyyy
![]()
kizlarrrr
jinekologumu aradim sabah 23 nisan daki randevu sperm tahlili icin iptal oldu ,,veeee 6 mayis ,,7 haftalikken usg randevusu verildi ,7 haftalikken keseye bakiliyomus oyle dedi ,,ve tahmin etigim gibi bende gebe kalmak uzun surdugu icinturkiyede yasanlar gibi bende kesemi gorebilecemmm,hersey yolundami diye bakilacakmis jupiiiii
ve ev doktoruma giitim bugun,,oda idrar testi yapti iste, hesap yapti 4 haftalik dedi ve 8 haftalik icin 15 mayis randevu verdi ,,folik asiti ic aksatma dedi ,,geldiginde baska vitaminler alicaksin,,sonra kan tahlileri yapilacakmis yine ..
inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı gine meleklerinizi gönderirçok mutluyum canım arkadaşımmmm
çookk az kalmış, olcak bu sefer inşallah
canim bence 1 ay a mahsus ovulasyon testi kullanmalisin,,yumurtlaman gerceklesip gerceklesmedigini gormus olursun en azindan´,
hem asilama herkezte ayni olmaz ,,hemende tutabilir ,,cift te tutabilir ilk seferden bilemesin. cogundada 2 seferde tutuyo .,aklina getirme hemen negatiflikleri iyi dusun iyi olsun canim
eeeeee karnını da yanına çay şekeri koyarım onları kemirsin, kız benim kocişim yoğun çalışıyo, eve yeni geldi adam açtı,yemek ister. gerçi ona kızgındım ama neyse aldı gene gönlümüyok kız ben baya bildiğin adet oldum tatlım, şimdi durduk yere aklıma karpuz kabuğu sokma
tatlım eşin sanırım tahlillerini yaptırmıştı,değerlerini yazar mısın?
heee 3 metre bişi mi bekliyordun
kikikikiiii
![]()
canm yazcaktm değerleri ama sonuç kağıtlarn bulamadımki arabsnda kaldı galiba akşam arabada ararım artk
kızımız olacakmış hadi teyzesi yesin onu
bu arada kendine dikkat et
sakın ev işi yapayım deme
ne zor geliyo biliyosun sıpalar![]()
canm ben aşılmadan korkmuyorumki hiç benm tek bi korkum var o da hayal kırıklığı...ama Allahtan ümit kesişmez tabi senin demen gibi bnce ben önce bi şu ovulasyon testni denym bi.ama ne marka alcam ve fiyatı nekadr bi firin varmı canmcım
çok mutluyum canım arkadaşımmmm
rumeysaaaa, pembesekere yardimci olurmusun lutfen ,,,ben tr de yasamadigim icin uygun fiyata hagi ovu testi var bilmem simdi ,,fortel miydiki :26: ???+
tsk bercestemmmben hala inanamiyorum yaa
tedaviden korktu yavrucak kikiki ,,darisi en kisa zamanda sizlerinde basina olsun insallah canim benimm
![]()
işte bu deriz ya bazen işte buuuuuuuuuuuuuuu
iste buubende cok sevindim 3 ay beklemicem oh beee
inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı gine meleklerinizi gönderir
kızımız olacakmış hadi teyzesi yesin onu
bu arada kendine dikkat et
sakın ev işi yapayım deme
ne zor geliyo biliyosun sıpalar![]()
rumeysaaaa, pembesekere yardimci olurmusun lutfen ,,,ben tr de yasamadigim icin uygun fiyata hagi ovu testi var bilmem simdi ,,fortel miydiki :26: ???+
tedaviden korktu yavrucak kikiki ,,darisi en kisa zamanda sizlerinde basina olsun insallah canim benimm
![]()
kesin olmamakla birlkte kız gözüküyrmuş benim bebişşkimin bebisi kiz? ben biseymi kacirdim ya :44:
saolun canım iyatı çok önemli değil alırm bi şekilde ama adetme kaç gün kala kullancam nasl kullnılcak onu bilmyorum işte
kesin olmamakla birlkte kız gözüküyrmuş benim bebişş
onun icinde mutlaka yazardır kullanma talimati http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html bu linki inceleyibilirsin
Kizlar simdi baska doktordan ciktik.icerde aktif kanamamiz yokmus.kan uyusmaligi testi yapti istersen bi doz daha igne yapabilirz dedi ama benim tavsiyem aktif kanaman olmadigi icin yaptirmaman dedi bizde yaptirmadik.gunluk hayatina devam edebilirsin ayakta cok kalmamak sartiyla dedi.iliski yasak.kesin olmamakla birlikte kiz olabilirmis bebegim.pozisyonu uygun degildi ilk sordugumda sonra gene oynadi yerinden gosterdi.iste boyle oldu simdi ben ne yapcam yatacam mi ilaclarimi alacam mi
saolun canım iyatı çok önemli değil alırm bi şekilde ama adetme kaç gün kala kullancam nasl kullnılcak onu bilmyorum işte
evet teyzesi inşallahyeni okudum gordum ya
ayyyyyerim ben o kizceyii
kizce geliyomuymuymussss
![]()
saol cnm teşkr ederm
evet teyzesi inşallah
sen yerinde hic durmuyo yaramaz deyince ben erkek gibi hissetmistim amabelkide erkek fatma miz olucak ne dersin
kiki ayy yirimmm kizceler cooookkk tatli olur rumus ,,allah saglik siyahat versin de ,,gerisi zaten onemli degil
![]()
ben şaşırdım teyzesi bu son doktorum cok ayakta kalmadan günlük işleriini yapabilirsin dedi ama diger doktorum özeldeki yatcan sürekli diyor,zor geliyorlar bide yaramazlık yapıyorlar şimdiden hayırlısı.
![]()
sen yinede hiç iş yapma boşver biz günlük işlerin ne olduğunun listesinide istesydin
sen durmazsın şimdi sakın fazla eğilip doğrulma yemek yaparkende çok dinlen hiç yorma
teyzesi yesin onuuuuuuu
bugün gördüm kikim okadar sevindimki anlatamammm
AMİN inşallahhh benim bebişimde gelir![]()
gittim hemen tatlı bi corap aldım tv nin yanına astım cok istiyordumm cinsiyetini öğrenince tulum almayı falan corapla idare ediyrumevet teyzesi inşallah
sen yerinde hic durmuyo yaramaz deyince ben erkek gibi hissetmistim amabelkide erkek fatma miz olucak ne dersin
kiki ayy yirimmm kizceler cooookkk tatli olur rumus ,,allah saglik siyahat versin de ,,gerisi zaten onemli degil
![]()
böyle tatlı tatlı tokalar takcam saclarını örcem ayyy yiycem onu bennnnnnnnnnnnn
yok durucam boyumun ölcüsünü fena halde aldım.yüce rabbim inşallah sanada nasip eder tez zamanda bu güzelliği sende bütün isteyenlere orkidem bartek meltem yasemn ıwantbaby peline vıole adını su an sayamadğım bütün isteyenlere nasip olur inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhsen yinede hiç iş yapma boşver biz günlük işlerin ne olduğunun listesinide istesydin
sen durmazsın şimdi sakın fazla eğilip doğrulma yemek yaparkende çok dinlen hiç yorma
teyzesi yesin onuuuuuuu
bugün gördüm kikim okadar sevindimki anlatamammm
AMİN inşallahhh benim bebişimde gelir![]()
Aminn insallah bercestemminan dualarim hep sizlerle ,,ins ayagimi surterimde arkamdan sen ve orkidemde sip diye gelirsiniz ayy insallahh
ben cikiyorum kizlar yemek yapmaya ,,biraz erken hazirliyayip bitireyimde disari cikmak istiyorumm hava cok guzel bugun:))