hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Aminn insallah bercestemm:16: inan dualarim hep sizlerle ,,ins ayagimi surterimde arkamdan sen ve orkidemde sip diye gelirsiniz ayy insallahh:16::16:

ben cikiyorum kizlar yemek yapmaya ,,biraz erken hazirliyayip bitireyimde disari cikmak istiyorumm hava cok guzel bugun:))
inşallah kikim orkimm çok yakın zaten :49:
bakalım bende yaza kadar dinleniyorum
gittim hemen tatlı bi corap aldım tv nin yanına astım cok istiyordumm cinsiyetini öğrenince tulum almayı falan corapla idare ediyrum :9: böyle tatlı tatlı tokalar takcam saclarını örcem ayyy yiycem onu bennnnnnnnnnnnn
yok durucam boyumun ölcüsünü fena halde aldım.yüce rabbim inşallah sanada nasip eder tez zamanda bu güzelliği sende bütün isteyenlere orkidem bartek meltem yasemn ıwantbaby peline vıole adını su an sayamadğım bütün isteyenlere nasip olur inşallhhhhhhhhhhhhhhhhh

amin canımmmm sağol
aferin dinlen bol bol

bende çıkayım okuldayım dersim var şimdi not veriyorum turnikeden:9:

amin canımmmm sağol
aferin dinlen bol bol

bende çıkayım okuldayım dersim var şimdi not veriyorum turnikeden:9:
kız sen ilkyardım öğretmenimisin güle güle gitt allaha emanet ol

evet bugun babasi anlatti doktordan sonra ,,okadar mutlu olduki anlatamam,,ciglik cigliga :1: gelip gidip karnimi opmek istiyor :16::16: canim benim kuzum abla olucakmiymismis:16::16::16:
ayy yerim onun tepküsünü..güzel bi haber kıskancçlık yapmaması cok iyi bi abla olucağının göstergesi

canlar ben sabah sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için gidicektim zaten gebelik şüphem olduğunu da söyledim kan almışken beta hcgye de bakalım dedi doktorum sonuçları yarın alıcam bu arada kırmızılar hala yok çok açık kahve azıcık bi akıntı geldi o kadar ama kasıklarım ağrıyo aynı hasta olucakmışım gibi bi de canım tatlı istiyo adet olcam sanırım :31:

canlar ben sabah sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için gidicektim zaten gebelik şüphem olduğunu da söyledim kan almışken beta hcgye de bakalım dedi doktorum sonuçları yarın alıcam bu arada kırmızılar hala yok çok açık kahve azıcık bi akıntı geldi o kadar ama kasıklarım ağrıyo aynı hasta olucakmışım gibi bi de canım tatlı istiyo adet olcam sanırım :31:

Hayirli guzel haberlerini aliriz insallah

29 u tatlım ama her zaman bir tutmuyo tabi 3 ü 5i kafasına göre :)

pembeseker eger 29 gunde bir adet goruyorsan 12 ci gunu test yapmaya baslamalisin,,,bazi ovu teslerin icinde 5 tane oluyor bazilarindada 7 tane oluyor ,,3 bes gun kayabiliyorsa 7 tane olanindan al ve 12 ci gunu basliyarak hergun yap ,,cift koyu kirmiziyi yakalayana kadar,..
doktor progesteron hormonunu kan tahliliyle olcebilir ,,yumurtlaman gerceklesip gerceklesmesini anliyabiliyorsun ,,onu yaptirdinmi ?? yaptirmadiysan bir doktoruna sor istersen:26:

kiz bendede muthis adet sancisi oluyo ,ve akintim cok,,bide dolgunluk hissediyorum kasiklarimda,,
insallah gelmezler ya guzel haberlerini bekliyoruz canim benim :16::16:

selam kızlar. nasılsınız? ben o kadar yorgunum ki tüm kemiklerim sızlıyor, yatsam yatılmıyor, otursam oturulmuyor:31:

rümüşüm sen ilaçlarını içmeye devam et. doktor günlük işleri yap demiş ama sen sakın yapma yat dinlen. bir daha kalkıp iş yaptığını duymayalım:20:bırak evi b..k götürsün balım. senden bebeğinden kıymetli mi.

Kizlar simdi baska doktordan ciktik.icerde aktif kanamamiz yokmus.kan uyusmaligi testi yapti istersen bi doz daha igne yapabilirz dedi ama benim tavsiyem aktif kanaman olmadigi icin yaptirmaman dedi bizde yaptirmadik.gunluk hayatina devam edebilirsin ayakta cok kalmamak sartiyla dedi.iliski yasak.kesin olmamakla birlikte kiz olabilirmis bebegim.pozisyonu uygun degildi ilk sordugumda sonra gene oynadi yerinden gosterdi.iste boyle oldu simdi ben ne yapcam yatacam mi ilaclarimi alacam mi
:46::46::46::46: gözün aydınnnnn bugün ne güzel haberler var.....
kizlarrrr :62::62::62::46::46:

jinekologumu aradim sabah 23 nisan daki randevu sperm tahlili icin iptal oldu ,,veeee 6 mayis ,,7 haftalikken usg randevusu verildi ,7 haftalikken keseye bakiliyomus oyle dedi ,,ve tahmin etigim gibi bende gebe kalmak uzun surdugu icin:46: turkiyede yasanlar gibi bende kesemi gorebilecemmm,hersey yolundami diye bakilacakmis jupiiiii :62:

ve ev doktoruma giitim bugun,,oda idrar testi yapti iste, hesap yapti 4 haftalik dedi ve 8 haftalik icin 15 mayis randevu verdi ,,folik asiti ic aksatma dedi ,,geldiginde baska vitaminler alicaksin,,sonra kan tahlileri yapilacakmis yine ..
kikimm ne güzel haber, kız ben en başta şok oldum dedim bunlar ne biçim doktor, iyi bari yapıyorlarmış:46:
:16: çookk az kalmış, olcak bu sefer inşallah:nazar:

canm yazcaktm değerleri ama sonuç kağıtlarn bulamadımki arabsnda kaldı galiba akşam arabada ararım artk
anladım tamam canım, sıkma canını merak ettim sadece,eşimin değerleriyle kıyaslayacaktım...
kimin bebisi kiz :53::53::53:? ben biseymi kacirdim ya :44:
dur panik yapma bea hemen:22: bişi de kaçırmaaa:1::1::1::1:
Aminn insallah bercestemm:16: inan dualarim hep sizlerle ,,ins ayagimi surterimde arkamdan sen ve orkidemde sip diye gelirsiniz ayy insallahh:16::16:

ben cikiyorum kizlar yemek yapmaya ,,biraz erken hazirliyayip bitireyimde disari cikmak istiyorumm hava cok guzel bugun:))
:63::63::63::63::63::63::63::63::63: hhıııhhhhmmmmmm
kikim hayırdır sen çalışmayı bıraktın mı? izinli misin yoksam?

yarını zor bekliyorum valla :18: inşallah kızlar inşallah güzel haberler verebilirim size:16:

hayirlisi olsun gec olsun bercestem ,yaza ikizlerin gelir insallah :16:

ayy yerim onun tepküsünü..güzel bi haber kıskancçlık yapmaması cok iyi bi abla olucağının göstergesi

yok teyzesi bencede kiskanclik olmiyacak,:16: zaten sorup duruyordu aylardir kardesim nezaman olucak diye :16: simdide sevincten dort kose :16: ben mama vericem diyor ben bakacagim diyorda ,,ilk gunden kizmi erkekmi diye sorup duruyor ,,kiz olmasini cooookkk istiyor sanirim erkek gelirse cok uzulecegiz oyle gorunuyor :1::1:

selam kızlar. nasılsınız? ben o kadar yorgunum ki tüm kemiklerim sızlıyor, yatsam yatılmıyor, otursam oturulmuyor:31:

rümüşüm sen ilaçlarını içmeye devam et. doktor günlük işleri yap demiş ama sen sakın yapma yat dinlen. bir daha kalkıp iş yaptığını duymayalım:20:bırak evi b..k götürsün balım. senden bebeğinden kıymetli mi.
hoşgeldinnnn, hayırdır tatlım yorgunluğun anlamlı bir sebebi var mı, dün geceyle felan alakalı olabilir mi:17:
rahim filmi nasıl çeklyodu canm yani ayıp olcak biraz ama alttan ultrasonmu

ayıp mı:1: sen burda kikiylen karşılaşmadın mı kııızzz, amaaannnn deee geetttt, ayıbı mı kaldı kız, biz burda bebek hangi pozisyonlarda tutar diye ne destanlar yazdık:1::1: konu bebişse ayıbı olmaz kuzuuuuu:16:

tatlım yaaa bi güzel haber de sen verirsin yarına inşallah.....

kikimm ne güzel haber, kız ben en başta şok oldum dedim bunlar ne biçim doktor, iyi bari yapıyorlarmış:46:
anladım tamam canım, sıkma canını merak ettim sadece,eşimin değerleriyle kıyaslayacaktım...

canim burda normalinde ilk usg 3 aylik yapiliyor,,benim cocugum olmuyor 2 yilli doldurdum diye beni jinekologa sevk etti aile doktorum,,ve ordanda benden bir suru kan tahlili vesaire istediler ,,son bir sperm testi kalmisti onuda 23nisanda alip gidecektik ve asilama basliyacakti ,,yani yumos takibi asilama icin,,butun bunlar iptal olunca,,zaten sefkim yapildigi icin ve uzun zaman hamisligi bekledigim icin jinekolok beni iptal edip kendi doktoruna git demedi ,,yanima gel 7 haftalik bakalim hersey yolundami diye dedi,,,degilse mumkun degil 3 ay onceden bakmazlar ,,sans yurudu ilk defa anlicagin:34:

dur panik yapma bea hemen:22: bişi de kaçırmaaa:1::1::1::1:

kambersiz dugun olurmu be :57::57::57: bir kerede gozune batmiyim senin:57::57:

:63::63::63::63::63::63::63::63::63: hhıııhhhhmmmmmm
kikim hayırdır sen çalışmayı bıraktın mı? izinli misin yoksam?

o calisma staj di canim o bitti ,,okulla gidiyorum ,,gidiyordum daha dogrusu ama danimarkada 3 haftadir butun ogretmenler grevde malesef ,,kizim da okulsuz suan ,,ve yaza kadar surebilirmis bu grev olayi,:63::63::63:

kızlar eşim geldi, duşa gitti şimdi. çıkmam lazım öpüyorum siziiii...
orkim benimki rejim yapıyor, şimdi spordan geldi. şimdilik 3 kilo verdi:21:

o calisma staj di canim o bitti ,,okulla gidiyorum ,,gidiyordum daha dogrusu ama danimarkada 3 haftadir butun ogretmenler grevde malesef ,,kizim da okulsuz suan ,,ve yaza kadar surebilirmis bu grev olayi,:63::63::63:
hayırdı ne greviymiş kiiiiii:26: biz de olsa çoktan si...nameyi verirlerdi ellerine:19:

ayıp mı:1: sen burda kikiylen karşılaşmadın mı kııızzz, amaaannnn deee geetttt, ayıbı mı kaldı kız, biz burda bebek hangi pozisyonlarda tutar diye ne destanlar yazdık:1::1: konu bebişse ayıbı olmaz kuzuuuuu:16:

he bendeniz kiki cok terbiyesizimdir ,,heleki kasinanlara karsi ,,hemen kasirim cemre gibilerini :57::57::57::57:
pozisyonda onemli tabi kiz bakma sen bu caddi ya iste boyleee:4::4::4::4::4:
pembeseker sen bunun sakin tavsiyelerini dinleme o isi bile becermiyor sakin,,yalap sap kenardan yapip kalkiyo pehh:63::63::63::63::63:

Back
X