hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aman yorma kendini ,,,gozun aydinnnnn:46::46::46: iyi etmissin kovmussun:57::57: yatak gibisi varmi ya ,,en rahat yer sana ve bebeisine lazim tabi

evet banada garip geldi :44::44::44::26:

ya heriften ayrı yatcaktım yada kedileri kovcaktım :1: herif daha cazip geldi herifi kovamadım :1: yattığım yerde rahat ta sığamıyorum cok dönüyorum bu gece inşallah rahat rahat uyuycam
catlamıyor galiba yumurtası o yüzden kist yapıyor diye düüşündüm ben

aynen canım gün aldım zaten de o da taaaa 3 mayısta :18: araştırsınlar bakalım ondan gelmiyo heralde bizim bebiş :33:[/QUO

sorununu cozsunlerde varsin gec olsun sikma canini sen ,,hayirlisi olsun ,,once su dertten kurttulda saglikla gelir bebisin insallah

niye o kadar gec oldu ki üniversite hastanesine mi gidiyn
yok canım özel hastane ama doktor çok tavsiye edilen bi doktor ondan boş yeri yoktu anca o güne verebildiler
aman yorma kendini ,,,gozun aydinnnnn:46::46::46: iyi etmissin kovmussun:57::57: yatak gibisi varmi ya ,,en rahat yer sana ve bebeisine lazim tabi

evet banada garip geldi :44::44::44::26:

benim stresten oluyo canım ilk 2 yıl önce olmuştu geçti sonra 5 ay önce olmuştu geçti şimdi de olmuş olabilir pko değilmiş canım zaten kendiliğinden geçiyo

Iyi akşamlar cümleten...
Orkidem öyle deme bebis seni çok mutlu edecek allahın izniyle... Yorgunlugunuda alacak...

Back
X