- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
kızlar siz gelince ben cıkmıs olcam merak etmeyin diye yazıyorum... bugun görümceme gitti orda günü vardı onu illa cagırdı bnde gittim asılmaadan sonra cok ayakta kalınca agrım oluyodu bugunde orda hizmet ettim bulaşık falan köy gibi bi yerde oturuyo zaten mutfak dısarda üşüttüm heralde agrım oldu eve geldiim arabayla gitmiştim zor kullandım agrıdan gelr gelmez yattım eşimde oturma odasında oturuyodu daha doğrusu benım KUMAM olan orguyla uğrasıyordu yeni org aldı malum müzisyen sürekli onunla ugrasıyo yaklasık 2 aydır birlikte başbaşa eglenmek için dısarı cıktıgımı hatırlamıyorum benımde canım sıkılıyo simdi stres yapmamam gerek motive olsun karım diye bile cıkarmıyo ! sonra bu hala orguyla ugrasıyo benımle hiç ilgilenmiyo ben acıdan kıvranırken ! sonra bu bnmle ilgilenmeyince ben yatak odasına gectim yattım sonra yanıma geldi kalk yorganın altına yat cok mu agrıyo diyip duruyo ben agrı cekiyorum orda yatmıycam dedim zaten ateş basıyo bu bana bagırdı bu seferde nie benım sözümü dinlemiyosun diye sonra benı bıraktı gitti odada ben agladım ben o haldeyim bana destek olacagına sesini yükseltiyo ! canım sıkıldı sonra yine geldi yarım saat sonra nıye bana böyle davranıyosun ben sana ne yaptım dedi bende ben sana ne yaptım ben burda agrı cekerken gelip te bana bagıramazsın dedim en vicdansız ınsan bile hastayken iyi davranır dedim canım acıyo cünkü öyle demek istemesemde demiş bulundum
sonra da vicdansızım ben öylemi helal emoş ded işe gitti hiç bişey demeden canım cok sıkkın