hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bizim en son haziranda olmustu:31::31: tedavi asamasında yasaktı.hamile kalınca da o istemedi içerde bebişim varken ben yapamam dedi.o da haklı ama isteğim yok napayımm:50::50:

deryacım çok uzun zaman olmuş, önce beynini buna hazırla ve eşine yakınlaşmaya çalış, bi de bu sizde sebepsizmiş gibi görünen sıkıntılara yolaçabilir, yani durduk yere tartışmalar yaşayabilirsiniz.

kuzum kırkınız cıkmışmıydı sizin? bnce isteksiz olman gayet normal başka bi yaşantıya alışıyosunuz, uykusuzluk var, bebekte ilgi istiyo babada, şimdilik yetemiyor olabilirsin bnce takılma fazla ama eşinle alttan alarak konuşmaya calış..

bana kalırsa eşine isteksizim deme, bu kırabilir ama kendimi hazır hissetmiyorum,bedenim çok yorgun dee ne biliyim toparla işte ama bebeğin için sana yardımcı olsun biraz dinlenirsen daha kolay toparlanırsın.

deryacım çok uzun zaman olmuş, önce beynini buna hazırla ve eşine yakınlaşmaya çalış, bi de bu sizde sebepsizmiş gibi görünen sıkıntılara yolaçabilir, yani durduk yere tartışmalar yaşayabilirsiniz.

sağolsun çok yardımcı oluyor.yaren mama yediği için o bebişle ilgilenirken ben ev işleriyle uğrasıyorum.
kendimi sorguluyorum niye hiç etkilenmiyorum diye bi sebep bulamıyorum:50:

kuzum kırkınız cıkmışmıydı sizin? bnce isteksiz olman gayet normal başka bi yaşantıya alışıyosunuz, uykusuzluk var, bebekte ilgi istiyo babada, şimdilik yetemiyor olabilirsin bnce takılma fazla ama eşinle alttan alarak konuşmaya calış..

kırkımız pazar günü çıkacak inşallah.kanamam bitti canım hafta sonu.beni kendiyle kıyaslıyor bende çalısıyorum kızımıza bakıyorum gerektiğinde geceleri kalkıyorum diyor.ama benim bünyem onunla aynı değilki ben kaldıramıyorum bu kadarını demekki...kendimi toparlamaya çalısıcam sağolun kızlar iyiki varsınızzz:16::16::16:

sağolsun çok yardımcı oluyor.yaren mama yediği için o bebişle ilgilenirken ben ev işleriyle uğrasıyorum.
kendimi sorguluyorum niye hiç etkilenmiyorum diye bi sebep bulamıyorum:50:

ayyyy çamaşırları serdim, ortalığı azcık topladım, nefes nefeseyim...canım kendini de çok hırpalama, biraz zaman.... gittikçe düzelecek merak etme. tatlım temizliğe birini bul ve temizliğe ayıracğın zamanı onlara ayır. örneğin temizliği yardımcı bul belli günlerde gelsin ve sen bebeğini besle ilgilen o uyuynca eşinle ilgilen(geceden bahssetmiyorum,gün içinde herhangi bir saatte) hatta eşin bebişinle ilgilenirken birdaha işe güce dalacağına dinlen ve bebişin uyuyunca da kocişinle ilgilen. sohbet edin, bi çay için veya birbirinize masaj yapın. aklıma bunlar geliyor...

günaydın kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım sonuç negatiffff :14: :14:

canım cok üzüldüm ama daha vakit var boşver üzülme :) dün ne diyordun kırmızıları görmeden pes etmek yoktu :)

kırkımız pazar günü çıkacak inşallah.kanamam bitti canım hafta sonu.beni kendiyle kıyaslıyor bende çalısıyorum kızımıza bakıyorum gerektiğinde geceleri kalkıyorum diyor.ama benim bünyem onunla aynı değilki ben kaldıramıyorum bu kadarını demekki...kendimi toparlamaya çalısıcam sağolun kızlar iyiki varsınızzz:16::16::16:

kuzummm canımm olur böyle seyler bizm anne cocuk saglıgı dersimiz vardı orda lohusa sendromunu islemiştik gayet normal sadece ihtiyacın olan zaman bence onunla deli divane ask yaşadıgınız günleri en mutlu anlarınızı hatırlamaya calıs :) :16:

Kızlaar benım canım hep ekşi istiyoo piskolojik oldugunu biliyorum ama kendim engelleyemiyorum dün limonu sıkıp suyunu içtim gece yarısı bahceye cıkıp bir avuc cagla topladım korka korka komsuyu arasım abla camdan bana bakta agactan cagla alcam diye :) saolsun bekledi beni simdide erik istiyor canım :27: acaba mııııııııı

Kızlaar benım canım hep ekşi istiyoo piskolojik oldugunu biliyorum ama kendim engelleyemiyorum dün limonu sıkıp suyunu içtim gece yarısı bahceye cıkıp bir avuc cagla topladım korka korka komsuyu arasım abla camdan bana bakta agactan cagla alcam diye :) saolsun bekledi beni simdide erik istiyor canım :27: acaba mııııııııı

bilmemmmkiiiii:26: bu kadar erken aşerme olur mu kiiii:44::44::44: ama inşallah diyelim. hemişlerimize sorarsın:34:

deryacım bir yerde okumuştum 40 ın çıkmadan sen hazır olursan tamam diyo doktorlar yoksa lohusalık dönemin bitmesini bekliyomuşun genelde toparlanman adına eşine, dediğim gibi nette az araştır yazılanları , onlara göre uygun dille söyle çünkü bu durumun sana özel değil bilimsel açıklamalarıda var, sana bu kadar yardımcı olduğuna göre bence fazlasıyla anlayışlıdır anlıycaktır seni , bence sende tabi ki bebeğin önemli ama bazen evi salla gitsin, herşeye yetişmeye çalışma az kendine vakit ayır alın bebişinizi çıkın dışarı , evde çamasır bulaşık kalsın eskini hatırla tatlım :12::12::12::12::34:

ayyyy çamaşırları serdim, ortalığı azcık topladım, nefes nefeseyim...canım kendini de çok hırpalama, biraz zaman.... gittikçe düzelecek merak etme. tatlım temizliğe birini bul ve temizliğe ayıracğın zamanı onlara ayır. örneğin temizliği yardımcı bul belli günlerde gelsin ve sen bebeğini besle ilgilen o uyuynca eşinle ilgilen(geceden bahssetmiyorum,gün içinde herhangi bir saatte) hatta eşin bebişinle ilgilenirken birdaha işe güce dalacağına dinlen ve bebişin uyuyunca da kocişinle ilgilen. sohbet edin, bi çay için veya birbirinize masaj yapın. aklıma bunlar geliyor...
kesinlikle güzel bi fikir derya bunu yapabilirsin sende bi nefes alırsn

yerim senin aşermeni biraz erken ya,ama şunu diyebilirim ben adet dönemine yakın hep tatlı krzine girerdim sendede böyle bi kriz oluyrsa bu ayda tersi olduysa sanki belkim güzel haber olabilir

ya emine inan bişey dememek icin zor tuttum kendimi kadın tutmuş sevgilisine bunu yaparsak söz takıcaz demiş allah akıl fikir versin ya bu kelime nasıl kullanılırya adam kabul etse haydi aldıralım mi diycek
cok sini

catlak bende sinirlendim millet hamile kalıyım diyre ugrasır bide evlenmeden hamile kalmıs edepsiz bari hap map kullanda kalma hamile !!!

kesinlikle güzel bi fikir derya bunu yapabilirsin sende bi nefes alırsn

yerim senin aşermeni biraz erken ya,ama şunu diyebilirim ben adet dönemine yakın hep tatlı krzine girerdim sendede böyle bi kriz oluyrsa bu ayda tersi olduysa sanki belkim güzel haber olabilir

:) bende tatlı isterdimmm ama dün mehmet kendini affettirmek için cikolata getirmiş yemedim hemen saldırırdım canım hiç istemiyo erikkk caglaaa lmonnn :D ooooy :nazar:

ayenn canm onu izlyorum bnde çok güzel yapıyolar ya

demiii :) bayılıyorum selim beye

şimdi bebeği erkekmiş herşeyi mavi renklerde yapıyorlar ya bide hopp süpriz kız dünyaya gelirmiş ee ne olcak ozman :1:

:1::1::1::1: hahahahah kuzey diye isim koymuslar bile piyongodan kız cıkarsa güney olsun :P

aynen canm ya bulutlar çok kaba olmuştu boyayınca dha iyi oldu bu adam çok güzel şeyler yapyo ya merak ettm nasl olcak bakalm snuç :) darısı başımıza bizde istyoz böle oda ama yaaaaaaaa ....

valla benım bebegım olursa 7. ayda başlıycam oda yapmaya :)

Back
X