- 10 Nisan 2013
- 1.254
- 1
- 86
valla benım bebegım olursa 7. ayda başlıycam oda yapmaya :)
ayenn canm bnde öle düşnyorum 5. ay başlamak için çok erkenki ya hiç olmasa bi 5 ay daha var doğumuna çok erken yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benım bebegım olursa 7. ayda başlıycam oda yapmaya :)
bir corba kaynatayım dedim 3 4 dk kaldım mutafakta ne var ne yok cıkardım midede snirimden ağlıyorm ya
ayenn canm bnde öle düşnyorum 5. ay başlamak için çok erkenki ya hiç olmasa bi 5 ay daha var doğumuna çok erken yani
rümüşümmm aglama kurban oldugum keşke sana yakın olaydım kız gelir yemegini yapardımm aglama midemin bulanması için suan herseyimi verirsdim![]()
kesinlikle Allah korusun bişey olsa cok üzülecek![]()
sağolasın mutfaga girmem ile mide bulantım başlıyor herifi aradım anlattım tamam bırak yapma diyor da acıktım ya barbunya var hazır ki ben cok sverim yiyemiyorum rabbim günah yazmasın ama resmen yemek secer oldum yaa hayırlısıyla gecse bu günlrimiz.
sağolasın mutfaga girmem ile mide bulantım başlıyor herifi aradım anlattım tamam bırak yapma diyor da acıktım ya barbunya var hazır ki ben cok sverim yiyemiyorum rabbim günah yazmasın ama resmen yemek secer oldum yaa hayırlısıyla gecse bu günlrimiz.
inşallah hayırlısıyla atlatırsın canm bu günleri kurtulursun bir an önce kendi yaptğın yemeği yiyemezsnki zaten canm bnm başkası pişirse belki o zaman yersn senin pişirdğn yemek kötü kokar sana
anladım canım kızların dediği gibi yap bencede bırak ew kalıversin dagınık..basbasa olunca bişeylerin devaımı da gelirkırkımız pazar günü çıkacak inşallah.kanamam bitti canım hafta sonu.beni kendiyle kıyaslıyor bende çalısıyorum kızımıza bakıyorum gerektiğinde geceleri kalkıyorum diyor.ama benim bünyem onunla aynı değilki ben kaldıramıyorum bu kadarını demekki...kendimi toparlamaya çalısıcam sağolun kızlar iyiki varsınızzz![]()
noldu kız kime kızdın?ya emine inan bişey dememek icin zor tuttum kendimi kadın tutmuş sevgilisine bunu yaparsak söz takıcaz demiş allah akıl fikir versin ya bu kelime nasıl kullanılırya adam kabul etse haydi aldıralım mi diycek
nasipse bnde 7 ye girer girmez baslıyacam havalanması falan gerekyo zaten mobilyalar 1 ayda falan gelir...valla benım bebegım olursa 7. ayda başlıycam oda yapmaya :)
ama insan çokd hevez ediyo başımıza gelmedende bilemeyiz tabi belki bizde hemen almak isticez bilmyorumki herycanlı olur insan almak ister kız neblm aman hamile kalsakta onlar kalsa ya :)[/QUOTE aynen öyle oluyo cnm için gidiyo baktıkca ama frenliyosun kendiini daha erken diye hele bide millet dur daha nolur olmaz demiyolarmıinş rabbim sizede yasatır tez zamanda...
canım annen kv den uzaktamı neden ilgilenmiyolar seninle kız kardesin falan yokmu..gelip bi destek olsalar yapişircek biri yok eşim akşam 7 8 gibi gelyior o akşamlık yapıyor.biri bulaşığı yıkasa mutfağı silse süpürse ben yaparım yemeğimi mutfak kokuyor resmen bi sürü bulaşık var
pişircek biri yok eşim akşam 7 8 gibi gelyior o akşamlık yapıyor.biri bulaşığı yıkasa mutfağı silse süpürse ben yaparım yemeğimi mutfak kokuyor resmen bi sürü bulaşık var
canım annen kv den uzaktamı neden ilgilenmiyolar seninle kız kardesin falan yokmu..gelip bi destek olsalar ya![]()
anladım canım..bende ona kızıyorum ya elken bizim içimiz gidiyo yaaa..eltindemi oralı diil?kayınvalidem köyde gelmiyor koyunlaırı falan var annem calışıyor dün aradım gelinde biriniz şu mutfağımı yıkayın dedim işyerinde izinler kalkmış kücük kardeşimi göndercekti halen gelmedi bilmiyrum ya zorlada gelin demem adama zamanı geldinğinde sokarım lafı.ortancı kardteşimde calışıyor calışıyorlar diye bişey demek istemyrum ama insan bi gelmez mi ne durumda oldgumu bilyorlar
anladım canım..bende ona kızıyorum ya elken bizim içimiz gidiyo yaaa..eltindemi oralı diil?![]()
orasıda dogru ama calışıyolarsa akşamları gelip bi bakabilirler nasılsın diye bi kap yemek yapıp bıraksalar ellerinemi yapışır..kızmakta cok haklısın ama hemen cık depresyondan..kızını düşünıkı eltimde calşıyor kendi ailemden bişey gelmiyor ken onlara nasıl bişey dim ki idare ediyoruz eşimle de işte araada böyle depresyona giryirum birazdan cıkarım deprsyndan![]()
orasıda dogru ama calışıyolarsa akşamları gelip bi bakabilirler nasılsın diye bi kap yemek yapıp bıraksalar ellerinemi yapışır..kızmakta cok haklısın ama hemen cık depresyondan..kızını düşün![]()
off bnmkide kıza benziyo dedi kesin konuşmuyo diye insan acaba diyo...inş cumartesi kesin bişey söyler...bence değişmez yaa degişen var ama nadir diye biliyorum..işte cıktım geldim burdayımmm,,,ya şimdi hani bi ihtml kız diyor ya doktor acaba değişir mi yav
canımmm sosyoloğummm, bat bitmek üzere, yarın kolları sıvarımbu ay işi ciddiye alacam. çalışıyorum ama kpss
hoş ona da çalışmıyorum. kıçım tutuştu bu sabah çarşıya gittim, bi yayının eğitim bilimleri cep kitapçığını aldım, am:119::119:a böyle kitapçık görmedim, onu içine alacak bir cep henüz icat edilmemiştir
aham da bu kadar
![]()