hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bir corba kaynatayım dedim 3 4 dk kaldım mutafakta ne var ne yok cıkardım midede snirimden ağlıyorm ya

rümüşümmm aglama kurban oldugum keşke sana yakın olaydım kız gelir yemegini yapardımm aglama midemin bulanması için suan herseyimi verirsdim :(

ayenn canm bnde öle düşnyorum 5. ay başlamak için çok erkenki ya hiç olmasa bi 5 ay daha var doğumuna çok erken yani

kesinlikle Allah korusun bişey olsa cok üzülecek :(

ama insan çokd hevez ediyo başımıza gelmedende bilemeyiz tabi belki bizde hemen almak isticez bilmyorumki herycanlı olur insan almak ister kız neblm aman hamile kalsakta onlar kalsa ya :)

rümüşümmm aglama kurban oldugum keşke sana yakın olaydım kız gelir yemegini yapardımm aglama midemin bulanması için suan herseyimi verirsdim :(

kesinlikle Allah korusun bişey olsa cok üzülecek :(

sağolasın mutfaga girmem ile mide bulantım başlıyor herifi aradım anlattım tamam bırak yapma diyor da acıktım ya barbunya var hazır ki ben cok sverim yiyemiyorum rabbim günah yazmasın ama resmen yemek secer oldum yaa hayırlısıyla gecse bu günlrimiz.

sağolasın mutfaga girmem ile mide bulantım başlıyor herifi aradım anlattım tamam bırak yapma diyor da acıktım ya barbunya var hazır ki ben cok sverim yiyemiyorum rabbim günah yazmasın ama resmen yemek secer oldum yaa hayırlısıyla gecse bu günlrimiz.

hamilesin tabi seccen Rabbim den geliyo kuum sıkma kendini !

inşallah hayırlısıyla atlatırsın canm bu günleri kurtulursun bir an önce kendi yaptğın yemeği yiyemezsnki zaten canm bnm başkası pişirse belki o zaman yersn senin pişirdğn yemek kötü kokar sana

inşallah hayırlısıyla atlatırsın canm bu günleri kurtulursun bir an önce kendi yaptğın yemeği yiyemezsnki zaten canm bnm başkası pişirse belki o zaman yersn senin pişirdğn yemek kötü kokar sana

pişircek biri yok eşim akşam 7 8 gibi gelyior o akşamlık yapıyor.biri bulaşığı yıkasa mutfağı silse süpürse ben yaparım yemeğimi mutfak kokuyor resmen bi sürü bulaşık var

kırkımız pazar günü çıkacak inşallah.kanamam bitti canım hafta sonu.beni kendiyle kıyaslıyor bende çalısıyorum kızımıza bakıyorum gerektiğinde geceleri kalkıyorum diyor.ama benim bünyem onunla aynı değilki ben kaldıramıyorum bu kadarını demekki...kendimi toparlamaya çalısıcam sağolun kızlar iyiki varsınızzz:16::16::16:
anladım canım kızların dediği gibi yap bencede bırak ew kalıversin dagınık..basbasa olunca bişeylerin devaımı da gelir :17::17: inş cabucak toplarsın kendini...kırkı sormamın nedeni bn kadının kırkı cıkmadan ilişkiye girilmez diye biliyorumda ondandı..sanırım kanamayla alakalı..burada öyle yani kırk cıkmadan ilişki yok:20:
ya emine inan bişey dememek icin zor tuttum kendimi kadın tutmuş sevgilisine bunu yaparsak söz takıcaz demiş allah akıl fikir versin ya bu kelime nasıl kullanılırya adam kabul etse haydi aldıralım mi diycek
noldu kız kime kızdın?
valla benım bebegım olursa 7. ayda başlıycam oda yapmaya :)
nasipse bnde 7 ye girer girmez baslıyacam havalanması falan gerekyo zaten mobilyalar 1 ayda falan gelir...
ama insan çokd hevez ediyo başımıza gelmedende bilemeyiz tabi belki bizde hemen almak isticez bilmyorumki herycanlı olur insan almak ister kız neblm aman hamile kalsakta onlar kalsa ya :)[/QUOTE aynen öyle oluyo cnm için gidiyo baktıkca ama frenliyosun kendiini daha erken diye hele bide millet dur daha nolur olmaz demiyolarmı:45::19::19: inş rabbim sizede yasatır tez zamanda...

pişircek biri yok eşim akşam 7 8 gibi gelyior o akşamlık yapıyor.biri bulaşığı yıkasa mutfağı silse süpürse ben yaparım yemeğimi mutfak kokuyor resmen bi sürü bulaşık var
canım annen kv den uzaktamı neden ilgilenmiyolar seninle kız kardesin falan yokmu..gelip bi destek olsalar ya:19::19:

canım annen kv den uzaktamı neden ilgilenmiyolar seninle kız kardesin falan yokmu..gelip bi destek olsalar ya:19::19:

kayınvalidem köyde gelmiyor koyunlaırı falan var annem calışıyor dün aradım gelinde biriniz şu mutfağımı yıkayın dedim işyerinde izinler kalkmış kücük kardeşimi göndercekti halen gelmedi bilmiyrum ya zorlada gelin demem adama zamanı geldinğinde sokarım lafı.ortancı kardteşimde calışıyor calışıyorlar diye bişey demek istemyrum ama insan bi gelmez mi ne durumda oldgumu bilyorlar

kayınvalidem köyde gelmiyor koyunlaırı falan var annem calışıyor dün aradım gelinde biriniz şu mutfağımı yıkayın dedim işyerinde izinler kalkmış kücük kardeşimi göndercekti halen gelmedi bilmiyrum ya zorlada gelin demem adama zamanı geldinğinde sokarım lafı.ortancı kardteşimde calışıyor calışıyorlar diye bişey demek istemyrum ama insan bi gelmez mi ne durumda oldgumu bilyorlar
anladım canım..bende ona kızıyorum ya elken bizim içimiz gidiyo yaaa..eltindemi oralı diil?:47::47::47::47:

ıkı eltimde calşıyor kendi ailemden bişey gelmiyor ken onlara nasıl bişey dim ki idare ediyoruz eşimle de işte araada böyle depresyona giryirum birazdan cıkarım deprsyndan :55:
orasıda dogru ama calışıyolarsa akşamları gelip bi bakabilirler nasılsın diye bi kap yemek yapıp bıraksalar ellerinemi yapışır..kızmakta cok haklısın ama hemen cık depresyondan..kızını düşün:16::16:

orasıda dogru ama calışıyolarsa akşamları gelip bi bakabilirler nasılsın diye bi kap yemek yapıp bıraksalar ellerinemi yapışır..kızmakta cok haklısın ama hemen cık depresyondan..kızını düşün:16::16:

işte cıktım geldim burdayımmm,,,ya şimdi hani bi ihtml kız diyor ya doktor acaba değişir mi yav

canımmm sosyoloğummm, bat bitmek üzere, yarın kolları sıvarım:17: bu ay işi ciddiye alacam. çalışıyorum ama kpss:1: hoş ona da çalışmıyorum. kıçım tutuştu bu sabah çarşıya gittim, bi yayının eğitim bilimleri cep kitapçığını aldım, am:119::119:a böyle kitapçık görmedim, onu içine alacak bir cep henüz icat edilmemiştir:1: aham da bu kadar:15::15:

aa ben gecen sene girmedim kpss ye..5 sene girdimde moldu:) bu sene gireyim diyorum ama hic calismadim.ben test cozmeyi hic sevememistim zaten :1: formasyon varmi senin?

merhaba kızlar, ben de selim beyi izledim, ama çok da beğenmedim.tek renk tarzında sevmiyorum yani kızsa pembe erkekse mavi felaaaan pek hoşlanmam. bide şimdi hangi eve gitsem bütün çocukların odası aynı bi de şu arabalı yataklar yok mu hiiç sevmiyorum ama şu emzirme koltuğuna bayıldım, ondan ben de istiyorum hem de şimdiiiiiiiii:24::24::24:

Back
X