hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yaa kızlar ben şimdi gg den ovulasyon testlerine bakıyorum da hangisi iyi bilemedim? daha önce sadece bir tane klomen içerken kullanmıştım ama hangi markaydı hatırlamıyorum?

sağol sana da hayırlı cumalar, nasılsın kilo aldın mı iremcim, sen pek belirti yaşamadın yaaa iştahın da gitmemiştir dikkat et kilona...

Tatlım sen yumoşları takip edeceksin dimi? Ben de bu ay takip edecem ama nasılı:26: Belki ovulasyon kitlerinden alırım:44:

yok canım kendime nazar değirmezsem hiç sıkıntım yok , kilodada sıkıntım yok sayılır , 6 haftalıkken gittim 52,4 tüm 15 gün sonra gittiğimde 1200 gr almışım gözlerim fal taşı olmuştu :53::53::53::53: Böyle giderse şimdiden yandım diye ama meğer şişlik gaz muhabbetiymiş galiba bir 15 gün sonra gittim sadece 100 gr almışım bakalım gelecek randevumda nolcak :9::9::9::9:

Tatlım az önce aldık bizde arkadaşa ben hep laboguick kullanıyordum sana aldığımızın linkini atayım çokta uygun ..................

Günaydın gaciler! napıyonuz? :27: benim kırmızıların gelmesii lazım bugün yarın.sat 21 marttı..bekliyom işte..yarın gelmese bari..iş görüşmem var.o ağrıyla zor olur.:41:

cemrem laboquick kaset şeklinde olanından kullan.ben bu ay split şeklinde kullandım..hiç anlamadım..çift çizgiyi göremedim.allak bullak oldum,kafam karıştı.:52:

Günaydın gaciler! napıyonuz? :27: benim kırmızıların gelmesii lazım bugün yarın.sat 21 marttı..bekliyom işte..yarın gelmese bari..iş görüşmem var.o ağrıyla zor olur.:41:

cemrem laboquick kaset şeklinde olanından kullan.ben bu ay split şeklinde kullandım..hiç anlamadım..çift çizgiyi göremedim.allak bullak oldum,kafam karıştı.:52:

:4::4::4::4::4::20::20::20::20::20::22::22::22::22::22::22::22::41::41::41::41::41::41::41::41:ağzını hayra aç diyom kırk defa :57::57::57::57::57::57::57::57::57:

Son düzenleme:
daha uygun olanı bile varmış kazıklandık :9::9::9: 19,90 lık al sen :1::1::1::1:
:1::1: ben de yanlış mı gördüm diyorum, ben yarın evde olmayacam, altta not yazmışlar saat 17 den önceki siparişler bugün yola çıkacakmış,yani yarın gelir ama evde olmayacam,siparişi pazar günü veya pazartesi vereceğim.

kaset tipi olanların fiyatı daha uygun,içlerinde gebelik testleri de var ben de onlara karar verdim ama dediğim gibi yarından sonra sipariş verecem. kafaya koydum yumurtlamayı takip edecem hatta belki doktora bile giderim.insülin direnci için glifor meselesini konuşacam. kız bu ay hamilelik kapını çalsa ne güzel olurdu, bişi söyliyim mi sen çok beklemeyeceksin, yakındır bence hamileliğin.

rumişim dün temizliğin yapıldı mı, ben de birazdan kalkıp temizlik yapacam. ev temiz olunca oturup keyfini çıkarmaya bayılıyorum, burda olaydın senle bi 5 çayı devirirdik. gerçi ben rejimdeyim ama olsun eşik ederdim:21:

rumişim dün temizliğin yapıldı mı, ben de birazdan kalkıp temizlik yapacam. ev temiz olunca oturup keyfini çıkarmaya bayılıyorum, burda olaydın senle bi 5 çayı devirirdik. gerçi ben rejimdeyim ama olsun eşik ederdim:21:

bulaşığımı yıkadı buzdolabinı sildi ama o dolabı actğımda rahatsız eden koku yok gitmemiş gene ögürdüm, eşim akşam gelince birazcık mutfak karıştı ama toplıycam az gineyken toplayayım birikmesin.kac kilo verdin kız

Back
X