Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol sana da hayırlı cumalar, nasılsın kilo aldın mı iremcim, sen pek belirti yaşamadın yaaa iştahın da gitmemiştir dikkat et kilona...
Tatlım sen yumoşları takip edeceksin dimi? Ben de bu ay takip edecem ama nasılı:26: Belki ovulasyon kitlerinden alırım:44:
iremcim linke baktım ama sayfa hata veriyor açamadım![]()
Günaydın gaciler! napıyonuz?benim kırmızıların gelmesii lazım bugün yarın.sat 21 marttı..bekliyom işte..yarın gelmese bari..iş görüşmem var.o ağrıyla zor olur.
cemrem laboquick kaset şeklinde olanından kullan.ben bu ay split şeklinde kullandım..hiç anlamadım..çift çizgiyi göremedim.allak bullak oldum,kafam karıştı.![]()
havan batsın benjamin
Hayirli cumalar .kizlar ben 15 haftalik hamilelik boyunca ortalama 2 3 kilo almisim gozume az gibi geliyo sizce
canım burda da yazmışlar http://www............./dosyalar/beslenme/kiloalimi.html
hesaplayıcı bile var.ama doğrumu çalışıyo bilmiyom http://www............./dosyalar/kiloalimi1.html
ayy bu kk. engelliyo linkleri.nolcaksa :/ bu arada senin 15 hafta olumu yau..ne çabuk!
Bi selam cakip öyle kacayim. Selâaaaaaaaaam. Hayirli cumalar
oldu kız 15 haftalıktı salı günü.sen nerden buldun o linki gogol amcadan mı araştırdın
daha uygun olanı bile varmış kazıklandık19,90 lık al sen
![]()
Günaydın gaciler! napıyonuz?benim kırmızıların gelmesii lazım bugün yarın.sat 21 marttı..bekliyom işte..yarın gelmese bari..iş görüşmem var.o ağrıyla zor olur.
cemrem laboquick kaset şeklinde olanından kullan.ben bu ay split şeklinde kullandım..hiç anlamadım..çift çizgiyi göremedim.allak bullak oldum,kafam karıştı.![]()
dün akşam eşim biber kzartmıştı akşam yiyemediydim şimdi yanında cay mis gibi bide güzel olmuş ki yedim bitirdim![]()
rumişim dün temizliğin yapıldı mı, ben de birazdan kalkıp temizlik yapacam. ev temiz olunca oturup keyfini çıkarmaya bayılıyorum, burda olaydın senle bi 5 çayı devirirdik. gerçi ben rejimdeyim ama olsun eşik ederdim![]()