[sıze=3]gözünden bişey kacmıyo valla[/sıze]
ben detaycı başağım kızım neler görüyomda susuyom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze=3]gözünden bişey kacmıyo valla[/sıze]
oyyyy yirimmm onubebişim uyuyalı 10 15 dk olmustu dahaa
geçende aksam üzeri uyuttuk beşiğe koyduk kızçemi.bizde birazcık yaramazlık yapalım dedik 5dk sonra bi baktık gözler tamamen açık elini de ağzına koymus sanki bizi dinliyoyaa bi tatlıydı ki hiç ses de çıkarmıyoo
![]()
afiyet olsun şekerim...uyanıkken sürekli aç canım yaa mama istiyor sürekli.şu an pek oynayamıyoruz hanfendiyle hemen ağlıyohadi hazırlan sen görüşürüüzzz
![]()
şimdi annelik içgüdüsüyle ağlar ağlamaz kucağına alıp susturmaya calışıyordur,azcık sabredebilse masaj fayda edebilcek belki ama işte annelik böyle bişey,bebek ilk aylarda annenin kokusunu tanırmış kirli kıyafetlerini makina yerine bebeğin beşine bıraksın benceoyyyy yirimmm onukız sen onu yor bi güzel uyumak istediğinde oyala.bize demesi kolay oluyo ama bakalım bizimki olunca napcaz:44::44:
kız oyna dediysek al karşına bi okey çevirin demedik ki
şuan onunla oynaman zeka gelişimi için de çok önemli, bol bol konuş sohbet et, renkli nesneleri göster, çenesiyle oyna, yanaklarını hafif mıncıkla,jimlastik yaptır
ciddiyim bak bebişlerin gaz çıkarmasını kolaylaştırıcı hareketler var ya ondan yap(gerçi yapıyorsundur ama daha sık yap)bizler hareketsizlikten şişiyoruz ya o da öyle .... oooo al sana oyun işte.
rumiş dolap kokusunu geçirecek bişşi de ben söyliyim aman geri kalmayayımdolaba bir bardak ağzı açık süt koy veya biraz tarçın koy kaseye beklesin, tabi tarçın kokusunu seviyorsan...
senin en önemli günün 12-13.gün ki sen değerlendirmişsin inşallah ay sonu mutlu haberi alırsın canımmm ................
selam kızlarrr
nasılsınız benim tüp bebekten beri ilk defa kanamam durdu
valla nasıl halsizim çok şükür
ortalığı karıştırmışsınız kızlar
ne zaman biter bu banlanma işi![]()
merhaba bercestem. seni gördüm mutlu oldumben de adetle birlikte tedaviye başlayacağım inşallah. kız ne oldu kim ortalığı karıştırmış:44:
merhaba bercestem. seni gördüm mutlu oldumben de adetle birlikte tedaviye başlayacağım inşallah. kız ne oldu kim ortalığı karıştırmış:44:
canım bizim kızlar başka topikte kavga etmiş lomly falan şimdi face de görüşüyorum
ekşın yapmışlar
![]()
canım tedaviye başladığını biliyorum geçen yazdım görmedin
dualarım seninle![]()
canım benim bu ara çok yorgunum ve dalıp farketmiyorum
bercem seni öpüyorum ben kocacıkla film izleyeceğim
selammmmmm olsunnn topik anamız berceste ye...selam durun bakam![]()
aferin selam durun bakimm
ben konuyu başlatarım ona göre konuşursunuz
öyle kafanıza göre sohbet yok
.60:
![]()
bercem seni öpüyorum ben kocacıkla film izleyeceğim