hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bebişim uyuyalı 10 15 dk olmustu dahaa:53::53::53:
geçende aksam üzeri uyuttuk beşiğe koyduk kızçemi.bizde birazcık yaramazlık yapalım dedik 5dk sonra bi baktık gözler tamamen açık elini de ağzına koymus sanki bizi dinliyo:1::1::1: yaa bi tatlıydı ki hiç ses de çıkarmıyoo:8::8:
oyyyy yirimmm onu:56: kız sen onu yor bi güzel uyumak istediğinde oyala.bize demesi kolay oluyo ama bakalım bizimki olunca napcaz:44::44:

afiyet olsun şekerim...uyanıkken sürekli aç canım yaa mama istiyor sürekli.şu an pek oynayamıyoruz hanfendiyle hemen ağlıyo:15: hadi hazırlan sen görüşürüüzzz:3::3:
:1::1:kız oyna dediysek al karşına bi okey çevirin demedik ki:1::1: şuan onunla oynaman zeka gelişimi için de çok önemli, bol bol konuş sohbet et, renkli nesneleri göster, çenesiyle oyna, yanaklarını hafif mıncıkla,jimlastik yaptır:1: ciddiyim bak bebişlerin gaz çıkarmasını kolaylaştırıcı hareketler var ya ondan yap(gerçi yapıyorsundur ama daha sık yap)bizler hareketsizlikten şişiyoruz ya o da öyle .... oooo al sana oyun işte.

rumiş dolap kokusunu geçirecek bişşi de ben söyliyim aman geri kalmayayım:1: dolaba bir bardak ağzı açık süt koy veya biraz tarçın koy kaseye beklesin, tabi tarçın kokusunu seviyorsan...

ilacımı yazdırdım kızkardeşimin gönderdiği kitap da elime ulaştı biraz karıştırdım cok hoşuma gitti fatma avcı annelige yolculuk diye bi kitap eve geldim

oyyyy yirimmm onu:56: kız sen onu yor bi güzel uyumak istediğinde oyala.bize demesi kolay oluyo ama bakalım bizimki olunca napcaz:44::44:

:1::1:kız oyna dediysek al karşına bi okey çevirin demedik ki:1::1: şuan onunla oynaman zeka gelişimi için de çok önemli, bol bol konuş sohbet et, renkli nesneleri göster, çenesiyle oyna, yanaklarını hafif mıncıkla,jimlastik yaptır:1: ciddiyim bak bebişlerin gaz çıkarmasını kolaylaştırıcı hareketler var ya ondan yap(gerçi yapıyorsundur ama daha sık yap)bizler hareketsizlikten şişiyoruz ya o da öyle .... oooo al sana oyun işte.

rumiş dolap kokusunu geçirecek bişşi de ben söyliyim aman geri kalmayayım:1: dolaba bir bardak ağzı açık süt koy veya biraz tarçın koy kaseye beklesin, tabi tarçın kokusunu seviyorsan...
şimdi annelik içgüdüsüyle ağlar ağlamaz kucağına alıp susturmaya calışıyordur,azcık sabredebilse masaj fayda edebilcek belki ama işte annelik böyle bişey,bebek ilk aylarda annenin kokusunu tanırmış kirli kıyafetlerini makina yerine bebeğin beşine bıraksın bence :60: :60: espürk yani

selam kızlarrr

nasılsınız benim tüp bebekten beri ilk defa kanamam durdu :1::1:
valla nasıl halsizim çok şükür

ortalığı karıştırmışsınız kızlar :47::47:
ne zaman biter bu banlanma işi :25::25:

selam kızlarrr

nasılsınız benim tüp bebekten beri ilk defa kanamam durdu :1::1:
valla nasıl halsizim çok şükür

ortalığı karıştırmışsınız kızlar :47::47:
ne zaman biter bu banlanma işi :25::25:

merhaba bercestem. seni gördüm mutlu oldum:38: ben de adetle birlikte tedaviye başlayacağım inşallah. kız ne oldu kim ortalığı karıştırmış:44:

merhaba bercestem. seni gördüm mutlu oldum:38: ben de adetle birlikte tedaviye başlayacağım inşallah. kız ne oldu kim ortalığı karıştırmış:44:

canım bizim kızlar başka topikte kavga etmiş lomly falan şimdi face de görüşüyorum
ekşın yapmışlar
:9:

canım tedaviye başladığını biliyorum geçen yazdım görmedin
dualarım seninle :16::16::16:

canım benim bu ara çok yorgunum ve dalıp farketmiyorum

bende yeni toparladım gerçekten
psiko daha iyide
bedensel beni çok yıprattı bir önceki adetim bitti derken
iki gün sonra adet oldum:9::9:
bugün 8. gün bitti bende bittim:1:
neyse biraz daha iyiyim
inşallah seninkiler gelecek orkiiimmmmmmmmmmm:16::16:

Back
X