hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Metoo hayırlı olsun canım , inşallah o kırmızılar uzun süre görünmez gözüne 9 ay 10 güncük :34::34:

Rümüşüm ben babamdan zaten yemedim annemdende sayılıdır gerçekten hakettiğimiz için yemişizdir, ben becerip kız kardeşimi bile dövemedim sıpamı hiç dövememde ben kendimin mizacına güveniyorum ben bakışlarımla korkuturum bebişimi, bakıslarımdan hayırı da evetide anlıycak kısmetse :9::9::9::9:benden oldum olası çekinir hem çocuk hem millet azıcık anama çekersem hallederim gibi geliyo ama önce herifime öğretmem lazım çocuğu yüzlemeyip beni arkalaması gerektiğini :60::60::60:

Bu arada bulaşık makinen hayırlı olsun şimdiden tatlım büyük kolaylık bebişinde olacak o zaman daha iyi anlarsın , gösterdiğin hangi marka bilmiyorum ama 3 programlı olsun bosch olsun derim sana :34::34:

hotpoint miş markası,,cok heyecan yaptım inşallah alabiliriz..
dediğin gibi cocugun yetiştirilmesi konusunda ikinizinde aynı tarafta olmanız birbirnize arka cıkmanız lazım.bizdede ben arıza cıkrırım herahlde ben yüz verirm gibi geliyor en azından kedimde öyle :1: eşim balık yer mesela kedi eşime değil gelip benimyanımda durur bilir cünkü balığın kenarından köşesinden kacrıp vericeğimi

anammmmmmmm kısss hayalimmmm hamileliğimin 5. haftasındayımmıııııııııııııııııııııııııı:nazar::nazar::nazar::nazar: yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52: gece gece bi bakayım dedim uyku gösümden akıo gösüm açıldı valla :) hayırlı olsun canım benimmmmmmmmmm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhh tütütü tütütü :nazar::nazar:

Sağol aşkım aminnnnnn darısı isteyenlerin başına olsun inşallah . Nerelerdesin kaçak senii :57::57:

günaydın kızlarrrr :3::3::3::3: hayalim ve berceste gacısı face de buluştunuz ben anlamadım mı sanıyorsunuz, gizli gizli mesajlaşıyolar :20::20::20::20: sanki ben anlamıyorummm :60::60::60::60:

kikim hatan olursa ben düzeltirim şimdi onlar bulamaz :9::9::9::9:

kızcağızları tekrar sildim ya , inş kusura bakmamışlardır :16: size özel Facebook açtım (Hayalimsin Hayalimsin ) eklemek isteyenler buyursun gelsin :) sende çatladın dimi irem gacısı :63::63: seni çekiştiriyorduk ne olmuş:63:

Sağol aşkım aminnnnnn darısı isteyenlerin başına olsun inşallah . Nerelerdesin kaçak senii :57::57:

kızcağızları tekrar sildim ya , inş kusura bakmamışlardır :16: size özel Facebook açtım (Hayalimsin Hayalimsin ) eklemek isteyenler buyursun gelsin :) sende çatladın dimi irem gacısı :63::63: seni çekiştiriyorduk ne olmuş:63:

ya ben arattım ismini ama hayalikarakterlr topluluklar falan cktı hangisi sensin nerden bilcük

Ben seni buldum mesaj attım ordan beni kayd et diye almadınmı ??
kız rümüş benim sol kasık fena ağrıyor bugün neoluyo len bana :18:

yok gelmeidi bana mesaj bulduysn direk arkdaşlk ataydn
ağrısın korkma sürkli mi ağrıyor hic geçmiyr mu,derya 9 ay byunca cekmiş kasık ağrsnı bende cekiyorum kasık ağrısı korkma bişy yok

yok gelmeidi bana mesaj bulduysn direk arkdaşlk ataydn
ağrısın korkma sürkli mi ağrıyor hic geçmiyr mu,derya 9 ay byunca cekmiş kasık ağrsnı bende cekiyorum kasık ağrısı korkma bişy yok

Yok bi bugün ağrımaya başladı sol tarafımda bir sertlik taş gibi ufff.
seni buldum ama arkadaşlık gönder tuşu yok sadece mesaj gönder tuşu var , ben şimdiki profil resmimi kulanıyorum bebek resmi hayalimsin hayalimsin canım

Yok bi bugün ağrımaya başladı sol tarafımda bir sertlik taş gibi ufff.
seni buldum ama arkadaşlık gönder tuşu yok sadece mesaj gönder tuşu var , ben şimdiki profil resmimi kulanıyorum bebek resmi hayalimsin hayalimsin canım

bir iki hafta adet belirtilerini hepsiini yaşayabilirsin.biraz yatmayı dene rahatlayabilirsin sağına soluna sırt üstü dene bir tarafında rahatlayblsin.dayanılmaz 1 2 saat ağrıyn bi ağrın yoksa korkma sen şimdi pimpiriklinin en pimpiriklisi olmuşundur hormonlardan dolayı azcık rahatla ben 4 ay oldu halen alışamadım ağrılara her deasında korkuyorum buraya yazıyorum
mesaj atıver sen bana

bir iki hafta adet belirtilerini hepsiini yaşayabilirsin.biraz yatmayı dene rahatlayabilirsin sağına soluna sırt üstü dene bir tarafında rahatlayblsin.dayanılmaz 1 2 saat ağrıyn bi ağrın yoksa korkma sen şimdi pimpiriklinin en pimpiriklisi olmuşundur hormonlardan dolayı azcık rahatla ben 4 ay oldu halen alışamadım ağrılara her deasında korkuyorum buraya yazıyorum
mesaj atıver sen bana

Atıyorum peşpeşe mesaj sanırım gelmiyor sana sen bir gizlilikten çık ozaman olur aşkım :16:

hotpoint miş markası,,cok heyecan yaptım inşallah alabiliriz..
dediğin gibi cocugun yetiştirilmesi konusunda ikinizinde aynı tarafta olmanız birbirnize arka cıkmanız lazım.bizdede ben arıza cıkrırım herahlde ben yüz verirm gibi geliyor en azından kedimde öyle :1: eşim balık yer mesela kedi eşime değil gelip benimyanımda durur bilir cünkü balığın kenarından köşesinden kacrıp vericeğimi

ANLAŞILDI SİZİN EVDE ÇOCUK KİMİ PARMAGINDA OYNATACAK :9::9::9: ECCİK DİRAYETLİ OL YOKSA ÇOK KULLANIR BU BEBELER ÇOK AKILLIRLAR MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar: ANA BABAYI BİLE BİRBİRİNE DÜŞÜRÜYORLAR :60::60::60:

:63::63::63: NE ÇATLAYCAM HERŞEY AŞİKARDI :63: BENDE DİYORUM NİYE BUGÜN ÇOK HAFİF HİSSEDİYOM KENDİMİ MEĞER GÜNAHIMI ALMIŞLAR :60::60::60:

ANLAŞILDI SİZİN EVDE ÇOCUK KİMİ PARMAGINDA OYNATACAK :9::9::9: ECCİK DİRAYETLİ OL YOKSA ÇOK KULLANIR BU BEBELER ÇOK AKILLIRLAR MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar: ANA BABAYI BİLE BİRBİRİNE DÜŞÜRÜYORLAR :60::60::60:

:63::63::63: NE ÇATLAYCAM HERŞEY AŞİKARDI :63: BENDE DİYORUM NİYE BUGÜN ÇOK HAFİF HİSSEDİYOM KENDİMİ MEĞER GÜNAHIMI ALMIŞLAR :60::60::60:

Senin çatladığında gün gibi aşikar pehhh:63::63::63: :60::60: kikiki hadi gel face me zilli hemşo

Merhaba hanımlar,

Topiğinizde yeniyim :1: Bende hamiş olup evladımı kucağıma almak istiyorum artık:50: Benim belirtilerim ;

Ateş değerlerimde son günlerde ciddi artış var :)

21. gün 36.2
22. gün 36.2
23. gün 36.2
24. gün 37
25. gün 36. 6
26. gün 36.8

Bat günüm 24 nisan yani 2 gün kaldı,ateşimin artması iyiye işarettir değil mi? Bu şekilde hamiş kalanlar bilgi verirseniz sevinirim :)

Diğer belirtilerim ;

5 dk önce yemek yemiş olsamda sanki hiç yememişim gibi acıkıyorum sürekli....
ağzım çok kuruyor ve çok su içiyorum...haliyle sık sık idrara çıkıyorum :)
Benim göğüslerim küçüktür,normalde regl olduğumda ağrı veya şişme olmaz,onlarda bir tuhaf ;çok hassas ve dokununca hafif bir ağrı oluyor...
Aşırı yorgun hissediyorum,kollarım,bacaklarım çok ağrıyor,kasıklarımda sanki şişlik var gibi...

Sizce hamiş olma şansım nedir :44:

Merhaba hanımlar,

Topiğinizde yeniyim :1: Bende hamiş olup evladımı kucağıma almak istiyorum artık:50: Benim belirtilerim ;

21. gün 36.2
22. gün 36.2
23. gün 36.2
24. gün 37
25. gün 36. 6
26. gün 36.8

Bat günüm 24 nisan yani 2 gün kaldı,ateşimin artması iyiye işarettir değil mi? Bu şekilde hamiş kalanlar bilgi verirseniz sevinirim :)

Diğer belirtilerim ;

Benim göğüslerim küçüktür,normalde regl olduğumda ağrı veya şişme olmaz,onlarda bir tuhaf ;çok hassas ve dokununca hafif bir ağrı oluyor...
Aşırı yorgun hissediyorum,kollarım,bacaklarım çok ağrıyor,kasıklarımda sanki şişlik var gibi...

hoşgeldin sefa geldin..ateşin güzel gidiyor ilk kez mi ölcüyorsun ateşini.önemli olan bat günündeki ateşin.eğer düşüş olmassa hayırlı haberler var diyebiliriz.diger belirtilerine gelince pskilojik olabilir.

Merhaba hanımlar,

21. gün 36.2
22. gün 36.2
23. gün 36.2
24. gün 37
25. gün 36. 6
26. gün 36.8

Diğer belirtilerim ;

adet ateşin kaç canım normalde ateş değerlerin olabilirsin diyor ama bi kaç aylık değerlerinle kesin bişey söylenebilir birde bazısında bat günü düşer adet o yüzden kesin hamilesin diyemem ama inşallah dolmuştur göbüşün :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X