hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hoşgeldin sefa geldin..ateşin güzel gidiyor ilk kez mi ölcüyorsun ateşini.önemli olan bat günündeki ateşin.eğer düşüş olmassa hayırlı haberler var diyebiliriz.diger belirtilerine gelince pskilojik olabilir.

Hoşgördüm teşekkür ederim :emir_bebek:
Evet bu ay ilk defa ölçüyorum :16: inşallah bat günümde düşmez :49:
Haklısın diğer belirtiler psikolojik olabilir :50:

adet ateşin kaç canım normalde ateş değerlerin olabilirsin diyor ama bi kaç aylık değerlerinle kesin bişey söylenebilir birde bazısında bat günü düşer adet o yüzden kesin hamilesin diyemem ama inşallah dolmuştur göbüşün :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım normalde 36 nın üstüne çıkmamıştır hiç (adet günlerimde bakmadım ama vücut ısım genel olarak 35,5 civarıdır hep)
Son bir haftadır gün içinde de ölçtüğüm oldu 37,4 ü bile gördüm nerdeyse :)
Senin gebelik belirtilerinde ateş var mıydı?

Canım normalde 36 nın üstüne çıkmamıştır hiç (adet günlerimde bakmadım ama vücut ısım genel olarak 35,5 civarıdır hep)

ben hamile kalmadan cok önce düzenli olarak 1 ay ölcmüştüm ben düşük ateş ile adet olmuştum o ay.gebe kaldığım ay bat gününde ve batı bir gün geçince ölmüştüm yüksek cıkınca arkdaşlarımında yoğun ısrarı ile gitmiştim. teste pozitifi görmüştüm.o ilk ay az bucuk tanıyınca vucuuduu ateş yönünden iyi oluduydu

canım her hangi bir saatte ölçmeyeceksin ama sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ve aynı saatte ölçeceksin en doğru sonuçta 6-8 arasında olur, gün içerisnde ateşin yükselir sabah dediğim gibi ölç kalk bir wc ye git gel yine farklı olur sonuç o yüzden şartlar aynı olacak ölçtüğünde :34::34:

canım her hangi bir saatte ölçmeyeceksin ama sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ve aynı saatte ölçeceksin en doğru sonuçta 6-8 arasında olur, gün içerisnde ateşin yükselir sabah dediğim gibi ölç kalk bir wc ye git gel yine farklı olur sonuç o yüzden şartlar aynı olacak ölçtüğünde :34::34:

Ben sabahları değilde her gece yatmadan 23.00 gibi aynı saatte ölçüyorum zaten canım ;) mutlaka sabahki mi geçerlidir diyorsun yani?

Ben sabahları değilde her gece yatmadan 23.00 gibi aynı saatte ölçüyorum zaten canım ;) mutlaka sabahki mi geçerlidir diyorsun yani?

en az düzenli 3-4 saatlik derin uyku sonucu ölçülmeli ama , ve en doğru zaman 6-7 arasıdır ben gerçi daha erken ölçüyordum ama uyku sonrası ve aynı saate denk getirmelisin, ateş ölçme topiği var istersen bir bak ona ilk mesajda herşey anlatılıyor arama kısmına sabit ateş ölçme yaz çıkar ....

ANLAŞILDI SİZİN EVDE ÇOCUK KİMİ PARMAGINDA OYNATACAK :9::9::9: ECCİK DİRAYETLİ OL YOKSA ÇOK KULLANIR BU BEBELER ÇOK AKILLIRLAR MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar: ANA BABAYI BİLE BİRBİRİNE DÜŞÜRÜYORLAR :60::60::60:

:63::63::63: NE ÇATLAYCAM HERŞEY AŞİKARDI :63: BENDE DİYORUM NİYE BUGÜN ÇOK HAFİF HİSSEDİYOM KENDİMİ MEĞER GÜNAHIMI ALMIŞLAR :60::60::60:

OYY canımsın gel seninlede kikiyi çekiştirelimmm :54::54:

Evet düzenli olurum,28 günde birdir her zaman ;)

hoşgeldin canım :71::71: inşallah hamişsindir kendini çok dinleme
kafanı rahat tut :34:

keşke öğretmen olup şehrinde kalbilsen baksana tv larda öğretmenler nasıl sıkıntılar cekiyorlr.sen ac kücük bir yer ev yemekleri yada pastahane kücük biey tatlı tatlı yaşa

kız dolap kokusu için başka yapabilecek bişi yok, kalmadı zatiii. son çare sen burnuna bi mandal tutturacan anca üylleeee olur:1::1:
kız küçük bir yer açarım da, tatiller olmazsa ölürüm ben. kendi işim olsa hiç tatil yapamam, öğretmenlik iyiidir,anca o beni paklar ama şu pasta kafe işine de er geç el atacam. böyle sıcak, samimi, ahşap döşeme bi yer istiyorum,daha girmeden kahve ve vanilya kokusu sarsın her yeri:16: ayyy ne güzel olur, ama işte yardımcı ve sermaye şart.bunun için de önce atanmam lazım, gerisi kolay olur inşallah...

Back
X