Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok uykummmmmmmmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 3 gündür sürekli uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmm
hamiş misin yoksa komşimkızım sen balayı dönemine geçtin ne uyuması yawww
![]()
hoşgeldin sefa geldin..ateşin güzel gidiyor ilk kez mi ölcüyorsun ateşini.önemli olan bat günündeki ateşin.eğer düşüş olmassa hayırlı haberler var diyebiliriz.diger belirtilerine gelince pskilojik olabilir.
olabilir mi kız yoksa hamişmiyimbilmiyrum komşi ama 3 gündür sürekli uyumak istiyorummm
Hoşgördüm teşekkür ederim
Evet bu ay ilk defa ölçüyoruminşallah bat günümde düşmez
Haklısın diğer belirtiler psikolojik olabilir![]()
adet ateşin kaç canım normalde ateş değerlerin olabilirsin diyor ama bi kaç aylık değerlerinle kesin bişey söylenebilir birde bazısında bat günü düşer adet o yüzden kesin hamilesin diyemem ama inşallah dolmuştur göbüşün![]()
Canım normalde 36 nın üstüne çıkmamıştır hiç (adet günlerimde bakmadım ama vücut ısım genel olarak 35,5 civarıdır hep)
Son bir haftadır gün içinde de ölçtüğüm oldu 37,4 ü bile gördüm nerdeyse :)
Senin gebelik belirtilerinde ateş var mıydı?
irem arkdaşımızında dediği gibi bazı arkdaşlar yüksek ateş ile de adet olabliyor.nezamandır deniyorsun bebiş olayını
5 aydır deniyoruz canım...
hmmm demek adette ateşi yükselende oluyor öyle mi? ben ilk defa ölçüyorum valla :44:
Canım normalde 36 nın üstüne çıkmamıştır hiç (adet günlerimde bakmadım ama vücut ısım genel olarak 35,5 civarıdır hep)
Son bir haftadır gün içinde de ölçtüğüm oldu 37,4 ü bile gördüm nerdeyse :)
Senin gebelik belirtilerinde ateş var mıydı?
genel olarak bat günü ateş düşer ama arada istisnalar olabilir.peki düzenli adet olurmusun
canım her hangi bir saatte ölçmeyeceksin ama sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ve aynı saatte ölçeceksin en doğru sonuçta 6-8 arasında olur, gün içerisnde ateşin yükselir sabah dediğim gibi ölç kalk bir wc ye git gel yine farklı olur sonuç o yüzden şartlar aynı olacak ölçtüğünde![]()
Ben sabahları değilde her gece yatmadan 23.00 gibi aynı saatte ölçüyorum zaten canımmutlaka sabahki mi geçerlidir diyorsun yani?
ANLAŞILDI SİZİN EVDE ÇOCUK KİMİ PARMAGINDA OYNATACAKECCİK DİRAYETLİ OL YOKSA ÇOK KULLANIR BU BEBELER ÇOK AKILLIRLAR MAŞALLAH
ANA BABAYI BİLE BİRBİRİNE DÜŞÜRÜYORLAR
NE ÇATLAYCAM HERŞEY AŞİKARDI
BENDE DİYORUM NİYE BUGÜN ÇOK HAFİF HİSSEDİYOM KENDİMİ MEĞER GÜNAHIMI ALMIŞLAR
![]()
Evet düzenli olurum,28 günde birdir her zaman![]()
OYY canımsın gel seninlede kikiyi çekiştirelimmm
hoşgeldin canıminşallah hamişsindir kendini çok dinleme
kafanı rahat tut![]()
keşke öğretmen olup şehrinde kalbilsen baksana tv larda öğretmenler nasıl sıkıntılar cekiyorlr.sen ac kücük bir yer ev yemekleri yada pastahane kücük biey tatlı tatlı yaşa