hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yok kikiii o eskidendi sahalara bir döndüm pir döndüm:17::17::17: asıl sen kendine yan, 9 ay boyunca ucundan azcık bilem göremezsin:1::1: düz duvara tırmanınca görürüm o zaman seni:1::1:

Öylemi olur diyosunn:5::5::5:ah ahhh:4::4: hey gidi günler hey :4:mazide kalacak he :43:
sen o sahalarda pir dönerken gol at bari , gol süz çıkma :57:

Kızlar bat ta yakın göğüslerim şişerdi ya battan sonrada sönerdi işte havası, hamişim evet ama o dönem geçtikten sonra az da olsa iner diye düşünmüştüm ıyyy gittikçe balon gibi oldular südyenimden taşıyorlar :43::43::43: ben ne olucak böyle gittikçe şişeçekmi bunlar :43::43: şimdiden 65 kilo oldummm:43: 59 kilo olan ben :43:

sizin icin gunler gecmek bilmez simdik.randuvlar ayda bir e dusunce gunleer daha cabuk geciyor

İnş canım ya ,:(( sen şimdiye kadar kaç kilo aldın kız rümüş
ortalama 2 3 kilo aldım gögüslerin şişicek canım bazende acıyacak yeni südyen alabilirsin rahat olanlarından.ben evde takmıyorum sütyen

Kızlar bat ta yakın göğüslerim şişerdi ya battan sonrada sönerdi işte havası, hamişim evet ama o dönem geçtikten sonra az da olsa iner diye düşünmüştüm ıyyy gittikçe balon gibi oldular südyenimden taşıyorlar :43::43::43: ben ne olucak böyle gittikçe şişeçekmi bunlar :43::43: şimdiden 65 kilo oldummm:43: 59 kilo olan ben :43:

göğüsler şişecek tabiii:27::27:ama belli bi yerde dururlar artık:27::27: ikizlere yeni takke alırsın olur biter:27::27::27:

Canlarr gunaydin.dun banyo yaptim o saatten beri karnim sis ve sol tarafim aciyor agri falan yok hani bi atarafinizi incitisiniz ya hareket edince acir oyle bisey

ööhhhhhhhhhhhhh kiki napmışsın, dünyayı yemişin tosbağaa:1::1:böyle yersen seni kantar çeker ancak, kilonu da ton cinsinden birimlendirirsin artık:1::1:

Hanımlar günaydın,

Dün akşam işten eve giderken o pahalı olan testlerden aldım,sabah yaptım. Sonuç : Negatif
Ama hala regl olmadım,gelen giden bişey yok offf yaaa bunaldım...
Böyle bir şey yaşayıp ; kanda pozitif çıkan var mıdır acaba?

teyzelerrr biz geldikkk :3::3::3::3: ense kalınlığı güzel çıktı ama kaç demeyin bilmiyorum :1::1::1: istersen 2 li testi yaptırmayabilirsin sana kalmış dedi doktorumuz biz yinede yaptırdık teori uğruna :9::9::9::9: ekstra idrar testi ve kan testi yaptırdık idrarı ben istedim :34::34: bu arada ben bebişime hemen kardeş yapcam çünkü çok canı sıkılıyo ilk halinde ayaklarını karnına çekmiş oturuyodu rodinin düşünene adamı 2 :9::9::9::9: sonra azıcık orası burası yoklandı açtı bacaklarınıda gösterdi bize hep yanlardan artistikler edince cinsiyeti ben sormadım doktorda bir şey demedi , bu arada ben 11+6 yım ya bebişim 12+4 dedi ama ileri falan demedi günüyle uyumlu dedi , bende bişey demedim çünkü diğer gidişimizde 2 gün ileri ama değişebilir demişti :44::44::44: şimdi diyoruz ki gel 24 mayıs gellll :60::60::60:

teyzelerrr biz geldikkk :3::3::3::3: ense kalınlığı güzel çıktı ama kaç demeyin bilmiyorum :1::1::1: istersen 2 li testi yaptırmayabilirsin sana kalmış dedi doktorumuz biz yinede yaptırdık teori uğruna :9::9::9::9: ekstra idrar testi ve kan testi yaptırdık idrarı ben istedim :34::34: bu arada ben bebişime hemen kardeş yapcam çünkü çok canı sıkılıyo ilk halinde ayaklarını karnına çekmiş oturuyodu rodinin düşünene adamı 2 :9::9::9::9: sonra azıcık orası burası yoklandı açtı bacaklarınıda gösterdi bize hep yanlardan artistikler edince cinsiyeti ben sormadım doktorda bir şey demedi , bu arada ben 11+6 yım ya bebişim 12+4 dedi ama ileri falan demedi günüyle uyumlu dedi , bende bişey demedim çünkü diğer gidişimizde 2 gün ileri ama değişebilir demişti :44::44::44: şimdi diyoruz ki gel 24 mayıs gellll :60::60::60:

Gozunaydin komsim.bebisi sutten keser kesmez basla ozaman ikinci bebis calismalrina.ah ahh benim icinde 16 mayis gel gell..bebisin masallah iyi gelisiyor

Hanımlar günaydın,

Dün akşam işten eve giderken o pahalı olan testlerden aldım,sabah yaptım. Sonuç : Negatif
Ama hala regl olmadım,gelen giden bişey yok offf yaaa bunaldım...
Böyle bir şey yaşayıp ; kanda pozitif çıkan var mıdır acaba?

Adetleriniz cok mu duzenli olursunuz.beta kanda belli bir yogunluga ulstiktan sonra idrara gecer.idrarda negatif kanda pozitifi goren olmustur bence bi kac gun daha beklyin

Uyyyy yavrum benimm:16: bizim yerimizede öpüp koklasaydın kız :16::16: ne güzel deryayla aynı sehirdesiniz :16:
evet şeker cok güzel oluyor.bide cok tatlı cok sıcak.frekanslar uyumlu gidiyor hepte uyumlu gider inşallah.deryanın eşinin tayini cıkana kadar yaklaşk 10 yıl kadar burda kalacaklarmış bide derya öğretmen ya benim cocugumun öğretmeni olurmuş yada deryanın oldgu okula gidermiş ayyy ne güzel olur arada bize kıyak yapar :1:
günaydınnnnnnnn :16::16::16:

fıstık sana troid gebeliğe engel olmaz diyen senin kendi doktorun değilmiydi

aksama misafirim var yatiya amcamin kizi gelecek o da hamile hamis hamis oturacaz:):))
opuyorum hepiniziiii...

şimdik kızlar ben devlet hastanesindeki doktora gidiyorum ya.
şimdik diyelim acil bi durum oldu gece kadın doğumun aciline gittim.orda doktoruma mı ulaşıyorlar yoksa nöbetci olan doktor mu kendi bilgileiyle müdahelede bulunuyor.
Sonra doğum zamanı yaklaştğında diyelim ki acil sezeryan gerekti gece ne olcak doktorum mu geliyor yoksa gene nöbetçi doktoru mu müdahele ediyor.bn gene doktor tiriplerine girdim galiba aklımı kurcalayıp duruyor korkuyorum ben cok doğumdan acaba ondan mı

Hemsom canim hemsom dun beni cok mutlu ettin gercekten.gun boyu uyuyan bıcırık bugun yine uyumuyor.oglenden beri onunla ugrasiyorum

Anam 2.yi düsünüyo simdiden:)) masallah kuzucuguna cinsiyeti de ögrensek de rahatlasak ayy cok merak ediyorum;))

Back
X