hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

komşiiin yine başka topikte tepiniyodur, bizi gördüğü yok:19:
ne zaman gidiyosun doktora
bugun bulasik makinam gelicek o yzden gidemedim pazartesiye kaldim.

herkese hayirli sabahlar kizlaaarrrr... cumamiz mübarek dualarimiz kabul olsun insallahhhhh :) rabbim el acanlarin yalvaranlarin dualarini geri cevirmez insallah bizimkilerde tez zamanda hayirliysa kabul görsün...... :)
hosgldin sefa geldiniz.ne guzel dua ettiniz oyle.amin

şu burun hep havada hep havada:33::33::33: boş dükkan mı, gözlerin de iyi görmüyo, naahhh kaç sayfa yazmışız :35:
elimasali komsim olcak okadar

o yüzden mi sabah mesajı ben yazıyom hepiniz uyuyun uykunuzu alın keyfinizce gelin beni burda nöbetçi sanın :22::22::22:
ama komsimm sen calisan bebisi uslu olan bi gacisin hem o senin tatli dilin ile acilinca topik daha bi tatli oluyor

komşiiin yine başka topikte tepiniyodur, bizi gördüğü yok:19:
ne zaman gidiyosun doktora
bugun bulasik makinam geliyor o yuzden cikamdim disari pazartesiye kaldi

herkese hayirli sabahlar kizlaaarrrr... cumamiz mübarek dualarimiz kabul olsun insallahhhhh :) rabbim el acanlarin yalvaranlarin dualarini geri cevirmez insallah bizimkilerde tez zamanda hayirliysa kabul görsün...... :)
hosgeldiniz sefa geldiniz.ne guzel bi dua ederek giris yaptiniz yuce rabbim insallah kabul buyurur.

şu burun hep havada hep havada:33::33::33: boş dükkan mı, gözlerin de iyi görmüyo, naahhh kaç sayfa yazmışız :35:
Eli masali komsim olacak o kadar
o yüzden mi sabah mesajı ben yazıyom hepiniz uyuyun uykunuzu alın keyfinizce gelin beni burda nöbetçi sanın :22::22::22:
ama komsim sen calisan bebisi uslu mu uslu olan bi gacisin o tatli dilin ile acilinca topik tatlu oluyor o gun.

bugun bulasik makinam geliyor o yuzden cikamdim disari pazartesiye kaldi

hosgeldiniz sefa geldiniz.ne guzel bi dua ederek giris yaptiniz yuce rabbim insallah kabul buyurur.

Eli masali komsim olacak o kadar
ama komsim sen calisan bebisi uslu mu uslu olan bi gacisin o tatli dilin ile acilinca topik tatlu oluyor o gun.

öyle mii olsun, hafataya gidersin, bu arada güle güle kullan inşallahhhh

bugun bulasik makinam gelicek o yzden gidemedim pazartesiye kaldim.

hosgldin sefa geldiniz.ne guzel dua ettiniz oyle.amin

elimasali komsim olcak okadar

ama komsimm sen calisan bebisi uslu olan bi gacisin hem o senin tatli dilin ile acilinca topik daha bi tatli oluyor

hayırlı olsun güle kullan canım benim, ben topiği açmama bişey demiyom ben görmeyen göslere kızıyom :27::27::27::27:

Back
X