kiz rumus ne diyon sen![]()
mashallah gule gule kullan![]()
nazlıma o topikte bir konu gectiydi onun icin dediydim kötü bir niyetim yoktu tmemen masumum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz rumus ne diyon sen![]()
mashallah gule gule kullan![]()
iyyiz şükürler olsun sen naslısın doğuma az kalmışş hazırlıkların tamamlayaldin mi
bugün doktora gittik üçlü testi yaptırma bahanesiyle yeni gelen genc doktor ile tanıştık.karnımın acıması iicin kesin bişey diyemedi bebek iyi dedi parmaklarını emiyormuş hemşireside obur olcak bu bebiş dedi.boyunu kilosunu söyledi ama rümeysada akıl mı var tutamadı tabiki.kafama takılan bi kac şeyi sordum karşımda azcık yaşıtıma yakın birini görünce cesaretlendim.normal gebelik takibini yaptırabilirimişim istedğim doktora düzenli olarak ama acil bi durumlarda nöbetci olan doktorlar müdahele ediyorlarmış.riske atılmassınız merak etmeyin dedi.sezeryanın günü belli değil ise gene nöbetci olan doktorumuz müdahele edermiş,1 ay sonrasına randevu verdi yaklaık 22 haftalık ayrıntılı ultrason yapılacakmış.demir ilacı verdi.gene kesin değil ama kız olabilir dedi.bide gebe izleme bölümünden bize bi dvd verdiler akşama izliycem kısmetse yoğa doğum gibi şeyler varmş icinde.17 hftalık 4 günlükmüşüz üçlü testiimiz pazartesi cıkacakmış,öyle işte.şimdik ben taze fasülye yemeye gidiyorum sizleri kocaman öpüyürummmmmmm
he ya gelcek inşallah artık benmde bir bulaşık makinam var hemdeeeeee syahhhh,,,,
rumeysaaa hayırlı olsun güle güle kullan canım![]()
Selam gacilar![]()
Tamda sana geçecektimsen ne örüyon şimdi bu ay çalışma varmı yokmu ??
Tamam canım haftaya cumaya kadar inş okursan cuma günü hatim duasını yaptırırız orda Allah kabul etsin şimdidengünaydın milletttt
maşallah sizeeekızım kocanın seni erkenden kaptığı kadar varsın bu bebişlerin maşallahı var afeti devran büyüğün sempatikliği küçüğün ısırmalık yanaklarına bittim , ikinci resimde cin, üçüncüde ki umursamaz uyumalarını sevsinler o sıpanın bizim içinde öp kokla onları
canım sende bir sıkıntı yoksa direk eşinden isteyecek testi zaten ikinizin sonuçlarına aynı zamanda görmesi fazladan bir ay karınız olur o yüzden demiştim
canım kimlere verdin bilmiyorum ama cumartesi ye kadar okunacaksa ben 22. cüzü alayım bititirim allahın izniyle , bu arada rabbim umrenide dualarınıda kabul etsin inşallah bizede nasip etsin amin ......
a.slm tatlım nasılsın
gözün aydın bebişi kapmısın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
çalışma var da korumalı çalışma var![]()
Tamam canım haftaya cumaya kadar inş okursan cuma günü hatim duasını yaptırırız orda Allah kabul etsin şimdiden
Tedavi süreç in nasıl gidiyor yavrum ??
ehehe aslında mayısı kaçırıcam ucundan mayıs olsaydı benim doğum izni çok güzel denk gelicekti ama napalım geç olsun güç olmasın tevekküldeyimLennnne edeyim ben senin korumalı çalışmanı
de get pehh
hayırlısı olsun gelecek ay olsun inş, şöyle bakıyorumda herkez Mayıs ı bekliyor , len ne kıymetli Mayıs oldu
kikiki 1 Mayıs benim doğum günüm pehhh bir yaş daha yaşlanacağım ben doğum günlerine hiç sevinmem
aksine kızarım
kikiki
günaydıınnnnnnn tatlımmmm ve günaydınnn topic mutlu haftasonlarıgünaydın güzellikler![]()
Ya 12. Hafta olunca ben sormadim bebis pozisyon itibariyle gostercek gibi degildi doktor da bisey demedi 16 dolunca gitcem digerine o zaman kociste gelcek bu sefer sorarim demese bile , benim akrep bebis inatci cikti cikolata bile ksr etmedi top gibi toplanmis oturuyodu o zamsn daha cok cikolata yiycem bir ilk yapip kahve icsem mi diyom hattaCinsiyeti nezaman öğreneceksin ?? Böyle hiçbir belirti vermeden gelenler genelde kızçe olur diyorlarda merak ediyorum seninkini ?? Kaç kilo aldın bu arada ??
Tamam canım haftaya cumaya kadar inş okursan cuma günü hatim duasını yaptırırız orda Allah kabul etsin şimdiden