Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak o konuda haklısın kac ay tık yok oy oyyyyyyyyy
ben kactim kizlar herifim geldielinde et poseti
isi abartir artik
![]()
ben kactim kizlar herifim geldielinde et poseti
isi abartir artik
![]()
rümüşüüüüüm![]()
hıımmmm olabilir peki aynı tadı verir mi yani ısıtınca tadı dönüyor mu yoksa taze gibi mi oluyobenim annem fazla pişirip bir kısmını pişmiş atıyo dolaba![]()
kızlar halılarımı verdimm halıyıkamacıya.haftayada temizlik icin bayanı cağırırım oldu bitti.canımdan değerli mii
tosbaaa sonra diyorsunki niye yuvarlanıyorumben bi kasap mi acsam:26: diyorumcafe orkideyle meryem anaya kalsin
![]()
yee yeee sen... doğuma kadar da kocamaaaaaaaaaan bi göbişin hatta etin hatta budun olsunrumeysaaaa esimin firmasindan haric ,,,kocamaaaaannnn bir marketi var burda icinde kasap bolumude var ,,sadece bana calisacak4ay mi artik 5 ay mi o taraftan kazanci unutsun
![]()
merhaba canım arkadaşlarıım. bugün daha iyiyim. eşimle de daha iyiyiz. dün epey surat yaptı konuşmadı ama bugün her şey normale döndü. çok kaygılanıyor. bu arada pek vakit bulamadığımdan gelip yazamadım. akşam üstü dr'a gittim. perşembe günü yumurtalar toplanacak. yeni bir adım yani. heyecanlıyım. hayırlısı olsun inşallah. sizler nasılsınız?
arada amaaaakiz rumus ben sana orkide bugunde doktora gidiyor demistim dimi bak bende ne hafiza varmis ; arada calisiyormus demek![]()
ayyy öyle bişey dese ne bomba olurkeşke olsa tatlım
ama nerdeeeee
canlarım bu sarmayı ben de attım bi kaç defa ama pişirince içi acayip yumuşak oluyo lapa gibi sizin olmuyo mu öyle
orkidem çok sevindim aaranızın düzelmesinehadi bakalım hayırlısıyla bu ay çok güzel alıcaz inşallah
![]()
git git ye bir tarafların şişmesin![]()
tosbaaa sonra diyorsunki niye yuvarlanıyorum
yee yeee sen... doğuma kadar da kocamaaaaaaaaaan bi göbişin hatta etin hatta budun olsun
benim şişliğim ondan değil bikerem ben bu işe 2 gün oldu başlıyalı ,
gaz doluyum ben tamammı
arada amaaaa
evet arada
aklın olduğuna dair işaret yavrum ya senin gibi hiç olmasaydı muhahahaha
![]()
Meryem nerden çıkmış :44:
niye kimse yok gelin acuk laflıyalım beaa![]()
valla tatlım ben de bilmiyorum ki kaç çıktı tsh senin benim 4,81 üst sınır 4,2 t4 de 0,99 çıktı benim sınır 1 :26: doktor önemli bişi değil dedi ama t4 düşüğe sebep oluyomuş tshnin de hamilelerde 2,5 olması gerekiyomuş yoksa ilaç kullanıyomuşsun diğer forumları okudum oralarda arkadaşlar öyle söylemiş :18: bu gittiğim devlet hastanesiydi bi de özele gidicem 3ünde yazarım yine buraya canım
Saol canım benim , darısı isteyenlerin başına olsun , sen nasılsın ? Bebişin baya büyümüş doğum yaklaşıyor maşallah , neyimiz olucak kızmı erkekmi ??
kızım olacak teyzesi ikinci kız insaallah 3. erkek olacak şehzadeyi kapıcam![]()
Hotel rwban i izliycez.sekerim.
Günaydınlarrrrrrrrr herkeze:
bugün ireme inat kepenkleri ben açayım dedim![]()
tosbaaa sonra diyorsunki niye yuvarlanıyorum
yee yeee sen... doğuma kadar da kocamaaaaaaaaaan bi göbişin hatta etin hatta budun olsun
benim şişliğim ondan değil bikerem ben bu işe 2 gün oldu başlıyalı ,
gaz doluyum ben tamammı
arada amaaaa
evet arada
aklın olduğuna dair işaret yavrum ya senin gibi hiç olmasaydı muhahahaha
![]()
olmasydı senden azcık isterdim diyecem ama seninki sana yetmiyoki bi de bana nasıl verceksin:44: buldum iyisi mi biz finduk yiyelim
gerçi sen yemesen iyi olur seninki de aşağı vurursa hiiç olmaz
şaşkoozzzMeryem nerden çıkmış :44:
niye kimse yok gelin acuk laflıyalım beaa![]()
sen şimdi meryem anasın yaaa ordan çıktı
bu sendrom daha 8 ay sürecek yerli meryem
![]()