hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ben bi kasap mi acsam:26: diyorum :60::60::60::60: cafe orkideyle meryem anaya kalsin :60:
tosbaaa sonra diyorsunki niye yuvarlanıyorum:33::33:
rumeysaaaa esimin firmasindan haric ,,,kocamaaaaannnn bir marketi var burda icinde kasap bolumude var ,,sadece bana calisacak :60: 4ay mi artik 5 ay mi o taraftan kazanci unutsun :60::60:
yee yeee sen... doğuma kadar da kocamaaaaaaaaaan bi göbişin hatta etin hatta budun olsun:35::35:
merhaba canım arkadaşlarıım. bugün daha iyiyim. eşimle de daha iyiyiz. dün epey surat yaptı konuşmadı ama bugün her şey normale döndü. çok kaygılanıyor. bu arada pek vakit bulamadığımdan gelip yazamadım. akşam üstü dr'a gittim. perşembe günü yumurtalar toplanacak. yeni bir adım yani. heyecanlıyım. hayırlısı olsun inşallah. sizler nasılsınız?
:46::46: kaygılanması normal tatlım bak bizeee normal bir halimiz var mı:37::37::37::37::37::37: benimki bi tomarr dayağı hakketmişti ellerine sağlık:1: bebişlerine iyi bak:8::8:

kiz rumus ben sana orkide bugunde doktora gidiyor demistim dimi bak bende ne hafiza varmis ; arada calisiyormus demek :1::1:
arada amaaaa:1::1::1::1:
ayyy öyle bişey dese ne bomba olur :52: keşke olsa tatlım :31:ama nerdeeeee:31:

canlarım bu sarmayı ben de attım bi kaç defa ama pişirince içi acayip yumuşak oluyo lapa gibi sizin olmuyo mu öyle :56:

orkidem çok sevindim aaranızın düzelmesine :16: hadi bakalım hayırlısıyla bu ay çok güzel alıcaz inşallah :54:

bilmiyorumki datlum yaaa:26: ben hiç buzluğa atmadım nasıl olur bilmiyorum ama deniyecem

yee yeee sen... doğuma kadar da kocamaaaaaaaaaan bi göbişin hatta etin hatta budun olsun:35::35:

:63::63: benim şişliğim ondan değil bikerem ben bu işe 2 gün oldu başlıyalı , :63::63: gaz doluyum ben tamammı:57::57::63:

:63::63: evet arada :63: aklın olduğuna dair işaret yavrum ya senin gibi hiç olmasaydı muhahahaha:60::60::63::63::63:

Son düzenleme:
Meltemmmm hanım nerdesiniz ,siz şimdi tam olarak hangi gün yumurtluyorsunuz acaba ?? Bayan tavuk ??

benim sana tavsiyelerim olacaktı da :1:

valla tatlım ben de bilmiyorum ki kaç çıktı tsh senin benim 4,81 üst sınır 4,2 t4 de 0,99 çıktı benim sınır 1 :26: doktor önemli bişi değil dedi ama t4 düşüğe sebep oluyomuş tshnin de hamilelerde 2,5 olması gerekiyomuş yoksa ilaç kullanıyomuşsun diğer forumları okudum oralarda arkadaşlar öyle söylemiş :18: bu gittiğim devlet hastanesiydi bi de özele gidicem 3ünde yazarım yine buraya canım

canım benim kürtajdan sonra bütün tahlillerim yapıldı. t3, t4 tsh hepsi çok düşük alt sınırda çıktı. 8 aydır tiroid ilacı kullanıyorum en son 2 ay önce endokrine gitdim ortadaydı değerlerim ilaç dengeliyormuş. ama yinede korkuyorum. eğer tiroidle sorunun varsa mutlaka hamile kalmadan ilaca başlaman gerekiyormuş bebeğin gelişimini etkiliyomuş. ihmal etme tatlım mutlaka git ve gerekiyorsa ilaca başla. haberlerini bekliyorum

kızım olacak teyzesi ikinci kız insaallah 3. erkek olacak şehzadeyi kapıcam:D

Allah bağışlasın seldam uzun ömürler versin kızlarına inşallah :16: bende 2 Nr hep kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı . Sağlıklı olsunlarda ,onları bizlere veren Yüce Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun ,herkeze bu duyguyu tattırır inşallah. âmin

Son düzenleme:

:63::63: benim şişliğim ondan değil bikerem ben bu işe 2 gün oldu başlıyalı , :63::63: gaz doluyum ben tamammı:57::57::63:

:63::63: evet arada :63: aklın olduğuna dair işaret yavrum ya senin gibi hiç olmasaydı muhahahaha:60::60::63::63::63:
:1::1::1::1::1::1::1: olmasydı senden azcık isterdim diyecem ama seninki sana yetmiyoki bi de bana nasıl verceksin:44: buldum iyisi mi biz finduk yiyelim:1: gerçi sen yemesen iyi olur seninki de aşağı vurursa hiiç olmaz:1:

Meryem nerden çıkmış :44:
niye kimse yok gelin acuk laflıyalım beaa:68::68::68::68::55::55::55::55::55::55:
şaşkoozzz:33::33::33::33::33: sen şimdi meryem anasın yaaa ordan çıktı:1::1: bu sendrom daha 8 ay sürecek yerli meryem:1::1:

Back
X