hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bebislerin hayirli olsun cnm ilk denemenizde mi oldu bebisleriniz
canım benim daha ilk denememiz sakı transfer olacak. inşallah ilkinde olur. senin de ilk galiba
orkidem seni böyle neşeli mutlu görmek ne güzel maşallah :16::nazar:
canım benim sağolasın yaaa. inşallah hep böyle oluruz
İnşallah hepimizin cemremmm..doktor bir de CYCLO PROGYNOVA adında bir ilaç daha verdi.bugünden itibaren klomenle birlikte alıcakmşım.ilacın içinde kahverengi ve beyaz haplar var.beyazlarından kullanıcakmışım..hiç anlamadım ne işe yaradığını ama güvenmem lazım doktoruma :44:
bence de doktoruna tam güvenmen iyi bişey, tedavi başarısını etkiliyor. ben de tam güvenecem dedim, ne dese sormadan yapıyorum.
hıımmm ne olduğunu bilemedim şimdi:44: ama güven doktoruna bence vardır bi bildiği... ben bizim tavuk orki sayesinde doktorlara karşı olan önyargılarımı azcık kırdım her ne kadar önyargı olduğunu pek düşünmesem de,bizim orki çok sıcak ve şirin bişi çünkü....
:16::16::16::16::16::16:canım beniiiiim:16::16:
Selam kızlar :3::3::3: gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm okadar korktum okadar ağlıyordumki nasıl:18::18::18:
Uyandığımda öyle bir ohhhh çektimki gerçek olmadığına :18::18:
Kızlar ben doğum günümden bir gün önce yine rüya gördüm eşim bana çiçek verdi , arkasından bin lira uzattı ve dediki ben vakit bulamadım bişey almaya o yüzden para vermeyi tercih ettim dedî , bende sevindim nakit geleni severim yani :60: ertesi sabah doğum günümde aynı şeyi bir bir yaşadım ve inanın dondum kaldım :53::53: aynı lafları söyledi parayı çiçeğin içine yerleştirmiş uzattı bana , şok oldum :53:
Bugünkü rüyamda gerçekleşmez dimi kızlar olmaz :18::18:
Bu arada 2gündür bahçeyle çok ilgileniyorum ama hoşuma gidiyor ilgilenmek , eğilip kalkıyorum haliylen bişey olmaz dimi kızlar :18:
ah yavrucum rüyalar hep gerçek olsaaaa ohooooohooo. bu arada şu 3 hafta bitene kadar lütfen pek eğilip kalkma canım
o hapın ismini duymuştum ama ne işe yaradğını bende bilmiyorum ama vardır bir bildiği doktorumuzun.bu arada sen yazmışın ya gec yumurtluyor olablirim diye sen yanlış hatırlamıyorsam ovu kullanıyordun o testlere göre de mi 14.günlerde yumurtlyrdun

orkidemmm deryanın yareni doğru dürüst uyumoyrmuş bizi takip ettiğni unutmadğını bilmemizi istedi

sağolsun canım deryamm. yoruluyor zaten

Kızlar esimde varikosel varmış... Hareketlilik iyi ama sperm sayısı düşükmüş... bir ay ilaç kullanıp sonuca göre ameliyat dedi doktor... Dermanaiz dert değil ama yinede uzuluyo insan ışte :(

Kızlar esimde varikosel varmış... Hareketlilik iyi ama sperm sayısı düşükmüş... bir ay ilaç kullanıp sonuca göre ameliyat dedi doktor... Dermanaiz dert değil ama yinede uzuluyo insan ışte :(

ay canım benim yaa en azından nedeni anlaşıldı. bu iyi bir şey. bitkisel destek de öneririm. keçi boynuzu gibi

kızlar fikirlernize ihtiyacım var,
şimdik biz kendi evimizi yaptırmayı planlıyoruz ama her odasını yaptıramıycaz mutfak ve oturma odası birlikte orayı yaptırıcaz tuvaleti banyoyu yaptırıcaz bi süre bu şekilde idare edicez.bebeğin dogum vaktide bu döneme denk geliyor sorum şu ki nasıl beşik alayım
altta iki yada 4 cekmecesi olan mobilya beşikler var örneğin bunn gibi bişey istiyorum.eşimde daha portatif olan beşikler varmış ondan alalım diyor sizce 1.resimdeki beşik daha mi uygun olur yoksa 2.resimdeki mi

tatlım madem bebişinin odasını sonra yapacaksın bence 2. çekmeceli beşik daha çok iş görür, bebişiinin ıvır zıvırını atarsın içine ama yok dersen, evde de bebeğin eşyalarını koyabileceğin bi dolabın varsa portatif olanı al derim, yerini değiştirmek zor olmaz hem... ister salona ister odanda yani nerde istersen kullanırsın rahat olur. rümüş bide başka beşikler var onlar çok hoşuma gidiyor. iki katlı beşikler ama çok hafif ve portatif sayılır çünkü katlayıp arabanın bagajına atıp gideceğin yere kurabiliyorsun ve bebeğini ilk aylar üst rafına koyarsın:1::1: biraz büyüyünce de üstü kaldırdın mı daha büyük bi yatak oluyor. benimki gelmek üzeredir vıın diye kaçabilirim ok!

tatlım bozma moralini, ameliyat dahi olsa harika sonuçlar alan bi sürü insan var ve en azından tedavisi var. benim eşim de varikosel ameliyatı oldu haziranda tahlili var. ayrıca ilaçlar da iyi sonuçlar sağlıyor, doğal bişilerde hazırlarsın daha yolun başındasın bu kadar üzülme hem benim eşime doktorlar direk ameliyat dediler ve benim eşimde hem hız hem de morfoloji sorunu var ama umutluyum sadece kısmetim olacak günü bekliyorum. beraber bekleriz:16:

dediğin gibi dermansız dert değil.keciboynuzunu ihmal etme sabahları ac karnına bi kaşık attırıver eşine
ay canım benim yaa en azından nedeni anlaşıldı. bu iyi bir şey. bitkisel destek de öneririm. keçi boynuzu gibi
uykusuzluktan ölüyürum diyordu derya

tatlım bozma moralini, ameliyat dahi olsa harika sonuçlar alan bi sürü insan var ve en azından tedavisi var. benim eşim de varikosel ameliyatı oldu haziranda tahlili var. ayrıca ilaçlar da iyi sonuçlar sağlıyor, doğal bişilerde hazırlarsın daha yolun başındasın bu kadar üzülme hem benim eşime doktorlar direk ameliyat dediler ve benim eşimde hem hız hem de morfoloji sorunu var ama umutluyum sadece kısmetim olacak günü bekliyorum. beraber bekleriz:16:
senin dediğin sanırsam park yataklar onları incelemeye aldım kullanışlı ve pratik duruyor

Keçi boynuzu yarın merkezden alçak eşim bugün markettende pekmezini aldık... Doktorada söyledim faydası olur abartmayın ama dedi... (Abartidan kasıt;günde bi kovonoz yiyorum diyenleri gördüm sen öyle yapma dedi)
Inşallah ameliyata gerek kalmadan yükselir :(:(:(:(:(:(

Bu arada sendeki güzel gelişmeleri okudum canım... Inşallah ikişer üçer gelir bebisler :)

Bugün hemen başladık canım pekmeziyle... Sabah akşam bir kasik... Inşallah bir ay sonra faydasinida görürüz ameliyat olmadan atlatiriz....

Bugün hemen başladık canım pekmeziyle... Sabah akşam bir kasik... Inşallah bir ay sonra faydasinida görürüz ameliyat olmadan atlatiriz....

evet önce insan duyunca bi affallıyor cok kötüymüş gibi geliyor sen o tatlı canını üzme gecicek inşallah ve sonra hopp bebişin göbüşüne gelicek iinşallah

Keçi boynuzu yarın merkezden alçak eşim bugün markettende pekmezini aldık... Doktorada söyledim faydası olur abartmayın ama dedi... (Abartidan kasıt;günde bi kovonoz yiyorum diyenleri gördüm sen öyle yapma dedi)
Inşallah ameliyata gerek kalmadan yükselir :(:(:(:(:(:(

Bu arada sendeki güzel gelişmeleri okudum canım... Inşallah ikişer üçer gelir bebisler :)

bi kavanozmu nasıl mide varmış onu yiyenlerde :27:

iyi geceler hatunlar ;))))cuma günü kontrolüm vardı.30 haftam doldu.doktorumdan memnunum aslında.hep gittiğimde ayrıntılı bakıyor.kalp atış ritmine bakıyor.bayağı inceliyor.bebeğin genel dış görüşününe bakmıyor yani.yine o şekilde inceledi bebeği.elimde büyümüş halinin pek ultrasonu yok.bak cuma günkü ultrason kağıdını gönderiyorum.
doğum şeklini sordum.bu haftalarda belli olur mu diye.sen normal doğuracaksın dedi.bende normal istiyorum Allahın izniyle.niyeyse içimi korku kapladı.daha bebeğin nasıl durduğunu bile bilmiyorum.doğuma kadar elli kere değişir.sizce normal midir? $CIMG4848.webp $CIMG4840.webp $CIMG4848.webp $CIMG4840.webp

o hapın ismini duymuştum ama ne işe yaradğını bende bilmiyorum ama vardır bir bildiği doktorumuzun.bu arada sen yazmışın ya gec yumurtluyor olablirim diye sen yanlış hatırlamıyorsam ovu kullanıyordun o testlere göre de mi 14.günlerde yumurtlyrdun

orkidemmm deryanın yareni doğru dürüst uyumoyrmuş bizi takip ettiğni unutmadğını bilmemizi istedi

rumeysa benim ovular hep silik cikiyordu ki :) 14.gunden sonrada elimde test kalmadigi icin yapamiyordum

hayırdır diyelim, bak kabahatini nasıl da biliyorsun:20::20: tatlım sen kontrolüne kadar bence kendini yorma ne olur ne olmaz,bebişini bi gör için rahat etsin sonra dikersin çiçeklerini....

:17::17::17: tememmm:17::53::53::53::53::53::53::ilkdefa laf sokmadan konuşmuş benle :53::53::53: tatlım demiş :53:üstelik:53:

bi gecmişe göz atayım dediydim ama önce sana yazam kikimmmm. bebeği cok sakınmakda iyi değil cok hareket etmek de.azcık ortasını bulursan iyi olur,en azından kalp atışlarını duyana kadar daha dikkatli ol gerci pazartesiye bişey kalmadı.allahın izniyle bişeycık olmazz sıkma o tatlı canını

Haklısınız rümeysam :16: havalar 2 gündür güzel olunca çoştum ben , evin içinde kendimî dayak yemiş kadar yorgun hissedıyorum , temiz havada iyiydim yane :1:ama oraya çıkıncada şeytan dürtüyor işte :47:şunuda yap :47:şunuda yap diye :47:pis şeytan :58::22::41:evet kız Pazartesi'ye bişey kalmadı :46::46:çok heyecanlıyım :46:
Senin beşiğe gelince bence o çekmeceli olanından daha doğru olur . 1nr resimdekini uzun süre kullanamasın gibi geliyor:26:

Son düzenleme:
QUOTE=tu_met;30204213]Kızlar esimde varikosel varmış... Hareketlilik iyi ama sperm sayısı düşükmüş... bir ay ilaç kullanıp sonuca göre ameliyat dedi doktor... Dermanaiz dert değil ama yinede uzuluyo insan ışte :([/QUOTE]

Sıkma tatlı canını :16: en azından sorununuzun ne olduğunu biliyorsunuz artık ve sonuçta tedavisi olan bir bişey ,bunu düşün
Canım, kızların da dediği gibi pekmez , keçi boynuzu ,felan deneyin belki amelıyatına gerek kalmaz belimi olur , sen kocişini iyi besle tatlım:34::34: sigara içiyorsa bıraksa iyi olur ,

Son düzenleme:
rumeysa benim ovular hep silik cikiyordu ki :) 14.gunden sonrada elimde test kalmadigi icin yapamiyordum

Ulennn meltem :57::57::57: ulenn:57: ovu testine başladığın ilk ay neredeyse bütün ay denemelisin o günü öğrenebilmek için , madem 14 güne kadar silik çıkıyordu , bir daha alıp devam etseydin ya ahh ,belki çookk geç yumoşluyorsun her ay , ve hep kaçırıyordun belki :50::50::50:

:26::26:kaç günde bir adet oluyorsunki sen ??:26: merak ettim :26:

Son düzenleme:
merhaba kızlar benimiki gündür el ayak bilek ve bacaklarım muhteşem sekilde şişti ne yapacağımı bilemiyorum yürümekte zorluk çekiyorum bilgisiolan lütfen yardım edebilirmi?

Back
X