- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
canım benim daha ilk denememiz sakı transfer olacak. inşallah ilkinde olur. senin de ilk galibabebislerin hayirli olsun cnm ilk denemenizde mi oldu bebisleriniz
canım benim sağolasın yaaa. inşallah hep böyle oluruzorkidem seni böyle neşeli mutlu görmek ne güzel maşallah![]()
bence de doktoruna tam güvenmen iyi bişey, tedavi başarısını etkiliyor. ben de tam güvenecem dedim, ne dese sormadan yapıyorum.İnşallah hepimizin cemremmm..doktor bir de CYCLO PROGYNOVA adında bir ilaç daha verdi.bugünden itibaren klomenle birlikte alıcakmşım.ilacın içinde kahverengi ve beyaz haplar var.beyazlarından kullanıcakmışım..hiç anlamadım ne işe yaradığını ama güvenmem lazım doktoruma :44:
hıımmm ne olduğunu bilemedim şimdi:44: ama güven doktoruna bence vardır bi bildiği... ben bizim tavuk orki sayesinde doktorlara karşı olan önyargılarımı azcık kırdım her ne kadar önyargı olduğunu pek düşünmesem de,bizim orki çok sıcak ve şirin bişi çünkü....

ah yavrucum rüyalar hep gerçek olsaaaa ohooooohooo. bu arada şu 3 hafta bitene kadar lütfen pek eğilip kalkma canımSelam kızlargece rüyamda düşük yaptığımı gördüm okadar korktum okadar ağlıyordumki nasıl:18::18::18:
Uyandığımda öyle bir ohhhh çektimki gerçek olmadığına :18::18:
Kızlar ben doğum günümden bir gün önce yine rüya gördüm eşim bana çiçek verdi , arkasından bin lira uzattı ve dediki ben vakit bulamadım bişey almaya o yüzden para vermeyi tercih ettim dedî , bende sevindim nakit geleni severim yaniertesi sabah doğum günümde aynı şeyi bir bir yaşadım ve inanın dondum kaldım
aynı lafları söyledi parayı çiçeğin içine yerleştirmiş uzattı bana , şok oldum
![]()
Bugünkü rüyamda gerçekleşmez dimi kızlar olmaz :18::18:
Bu arada 2gündür bahçeyle çok ilgileniyorum ama hoşuma gidiyor ilgilenmek , eğilip kalkıyorum haliylen bişey olmaz dimi kızlar :18:
o hapın ismini duymuştum ama ne işe yaradğını bende bilmiyorum ama vardır bir bildiği doktorumuzun.bu arada sen yazmışın ya gec yumurtluyor olablirim diye sen yanlış hatırlamıyorsam ovu kullanıyordun o testlere göre de mi 14.günlerde yumurtlyrdun
orkidemmm deryanın yareni doğru dürüst uyumoyrmuş bizi takip ettiğni unutmadğını bilmemizi istedi
sağolsun canım deryamm. yoruluyor zaten