güneş açtııı havaaa miisstiiii

kalktık bizim evin ordaki yeşil alanda kahvaltı yaptık sonra eve geldik ve yola koyulduk. önce kırkpınara gittik sonra maşukiyeye

veee sonra tekrar geriye kırkpınara döndük, hepi birbirine yakın yerlerdi zaten 3 dakka 5dakka... inanılmaz dinlendim çok güzeldiii

bildiğim bişi varsa bu havalar kaçmaaazzz.

yooo değiştirmedim, alerji olduğunu artık pek düşünmüyorum çünkü kışın da böyleydi. ben mikrop kapıyorum diye düşündüm ve çook dikkar ettim, ben zaten öpüşmekten pek hoşlanmam, sevdiğim biriyse yapışır sarılırım. havlularımdan da olacağını pek sanmam, eşimle bile havlularımı zaten ayırıyorum anlamadım, galiba hafta içi doktora gidecem öyle görünüyor

aaaaaaaa

sen daha doğurmadın mııı, en geç cuma diyordun gibi hatırlıyorum, neyseee hayırlı bir zamanda gelir ,kolay doğum olur inşallah
yaaa balım sen niye kendini bu kadar yoruyorsunkiii, yardımcın yokmuydu senin çağır yarına gelsin bence, sen de bu güzel havaların tadını çıkar...
kızlar maşallah çekip nazar boncuğu yapıştırmışar haklılar valla

tüüüttüüüü maşallah... ben olsam çoktan duba gibi olurdum

dünyanın geri kalan kısmını da ben yerdim

oyyy orkiii sana bi yetişsem saçını başını yolacam, kız bu havalar kaçar mıııı....git bi su kenarına al eline kitabını kocan da sana romantik bir piknik sofrası hazırlasın oohhhh, ne işin var senin ütüyle mütüyleee zaten sonra hiiiç istemediğin kadar yoğun olacaksın barii şimdi tadını çıkaraydın

canı rapor alacam diyorduuu